reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-no popatrz,popatrz...sama bym się skusiła na taką chatkę;)
Vikamcia-uppps..ale lepiej więcej życzeń składać niż mniej;)a nie-nie przeprowadzamy się-no w marzeniach może;)

reklama
lubiczanko hahaha dobre :)

vikamcia na stronce upc jest lokator i tam wpisujesz swoj nowy adres i ci pokaze czy w tych rejonach obsluguja czy nie:tak::tak:
a co do przeprowadzki to coz Jak ma nam tam byc lepiej to coz............;-);-)

asienko r nio wlasnie te ceny sa odstraszajace... w limerick to jednak tanio jest :-p:-p

w przyszlym tygodniu jedziemy sie rozejrzec Zobaczymy.............

Ostatnia edycja:
GLIWA to,że w tym miejscu się ropka zbiera to dobrze:tak:Tak ma być:tak:Będzie się paprać jeszcze długo:sorry:Matt miał szczepienie w 3 tygodniu życia,po 6 tygodniach zaczęło się paprać i jeszcze do dziś się ciągnie czyli ponad 8 tygodni.Ale tak ma być,potem w końcu zrobi się strupek (Matt już ma),odpadnie i zostanie blizna:tak:Blizna być musi bo to znak,że szczepionka się przyjeła:tak:
Lubiczanko chata świetna ale dzięki tej cenie od razu wiedziałam,że się jednak nie przeprowadzasz:-D:-D
dzindusia ja mieszkam zaraz przy zjeździe z M1:tak:Samoloty mi nad oknami prawie lądują:-DOsiedle się nazywa Holywell,możesz popatrzeć sobie w necie,mam apartament parterowy,a domki tutaj tylko w zabudowie szeregowej,nie żadne wolnostojące:no:Neta mam z UPC i z zasiegiem nie ma problemu;-)Antena wisi ogromna z napisema Cyfrowy Polsat i nikogo to nie obchodzi:-pPo drugiej stronie Swords jest też takie podobne osiedle,gdzie masę Polaków i chyba są domki
:Applewood :tak:bądź jeszcze osiedle Boroimhe ale tam często grzyby ponoć w mieszkaniach:sorry:

Anineczko:wściekła/y:650E za 4 sypialnie:wściekła/y::-:)-:)-(Się pochlastam normalnie:-(Mnie na 3 nie stać a za 650 to w Swords nic nie znajdziesz:no:Studia od 750:confused2:

Ostatnia edycja:
Tichonek-a co?Rzucić sie nie możemy?;))))))))))))))))))Ale ceny to Wy rzeczywiście macie-zgroza i trwoga:(((A w Anineczkowej kuchni to ja zakochana byłam od 1go wejrzenia:)))

Mam do Was pytanko wczoraj u mojego Skarba zauważyłam,ze tam gdzie miał szczepionke zbiera mu sie ropka.Czytałam w internecie że nieraz tak może być,ale trzeba obserwować.I niewiem już sama.

To normalna reakcja, ponoć jak długo się paprze to lepiej. Ani długo ropiało, schodził strupek i od nowa, teraz tylko ślad został

tichonek nio patrzylam na chatki w tych okolicach co mowilas ale o rany jakie ceny Masakra jakas Niby wybor duzy ale.... coz jak tylko z robota wypali to i tak niebedzie wyjscia Tzn ja to sie wzasadzie ciesze ze mielibysmy sie przeniesc tylko troszke mnie to wszystko przeraza......

Lubiczanko ale linka z chata zapodalas:szok::szok:chata wyrabana w kosmos...
anineczko wy chyba drozej za ta chate placiliscie co?fajna ta wasza stara chata,u nas w Carlow za 3 sypialnie w takim stardandzie to po chodza 700e-800e a nawet i wiecej:eek:

sloneczko wylazlo ;-):-)...
Dzindusia powodzenia w szukaniu chatki.
Barmanko moj mlody co noc przylazi do nas,kladzie sie obok i zasypia,a my nigdy nie wiemy o ktorej godzinie przyszedl:no::baffled:

reklama
Ewelcia no płaciliśmy 700e,w końcu ktoś temu landlordowi wytłumaczył,że 700 to za dużo,nam się nie udało przeforsowac obniżki,jak widac agenci mają lepsze metody :-D Trochę z nostalgią patrzę na to ogłoszenie,w końcu 2 lata wspomnień :sorry: no ale nowa chatka lepsiejsza :laugh2:

Vikamcia a digiweb? w jakiej miejscowości mieszkasz?

Tichonku masakra z tymi cenami u Was,ale co zrobisz?Mój M też się poświęca dojeżdżając 70km do roboty czasami,na szczęście ma taką pracę gdzie właściwie zwiedza całą Irlandię,tak więc nam w sumie pasi.Dziś np.jest w okolicach Galway :tak:
Ale wiem jak to jest,dlatego uciekliśmy z Newcastle bo 1300 płaciliśmy :crazy:

Do góry