reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

dzindusia w Swords mnie się mieszka super:tak:Jest tu wszystko co trzeba:poczta,lekarze,duży shopping centre,w nim Penneys,Dunnes,TKMaxx,Zara,Argos i dużo,dużo więcej:tak:Mamy też Smytha,Halfordsa,B&Q,Woodiesa,i jeszcze,jeszcze:tak:3 polskie sklepy...
Lotnisko jest w Swords i to jest super sprawa ale i szkopuł bo przez to mieszkania tu są bardzo drogie:sorry:Dwójkę za jakieś 900-950E znajdziesz a trójkę to już ponad 1000 trza wywalić:sorry:Wody póki co mi jeszcze nie wyłączyli a mieszkam tu już prawie 4 lata,mam szkołę pod nosem a dojazd do centrum zajmuje autobusem jakieś 45 minut:tak:Dużo jest połączeń do i z cenrtum:tak:Ogólnie,jak mówię jest fajnie ale ceny mieszkań są frustrujące:wściekła/y:Gdyby nie to,że P ma pracę 5 minut od domu i Radek tu do szkoły chodzi chyba szukalibyśma jakiegoś tańszego miasteczka:sorry:Ale na prawdę samo Swords jest fajne,wszystko na miejscu,ja akurat mieszkam na spokojnym cichym osiedlu gdzie jest mase Polaków z dziećmi,plac zabaw więc nie narzekam bo można było trafić gorzej:-D
Rush,Balbriggan,Donabate,Skerries już są trochę tańsze:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Lubiczanko czy ty chcesz by dziewczyny na zawał padły z tym domem? :-D
Eeee wieje tam :-D;-) Ale w Ballinie to pięknie jest,byliśmy tam na weekendzik :tak:

Co do zmian na forum to raczej nic Ci nie da pisane do admina ;-)
Forum polega na tym,że kupuje się już gotowy szablon forum,taki kupili i nie sądzę by właśnie to dało się przenieśc tam gdzie ty chcesz. :sorry:

tichonek/asienka M dziekuje wam bardzo Wydaje mi sie ze szybki dojazd jest ze sword do Palmerstown?? tak po mapce patrzac...
tichonek a ty w ktorej czesci mieszkasz?? mowisz ze plac zabaw i duzo dzieci To fajnie :) mialby patryk sie gdzie bawic A jak z dostepnoscia do neta i mozliwoscia montowania wlasnej satelity?? Ty mieszkasz w apartamencie czy w domku?? Przepraszam jesli cie zameczam pytaniami ale troszke jestem zagubiona faktem ze czeka mnie przeprowadzka na calkiem obcy teren i totalnie nie wiem co i jak tam jest W przyszlym tygodniu jedziemy sie rozeznac w terenie troszke to moze bede cosik wiecej wiedziec ..... ooo rany glowa mnie z tego wszystkiego rozbolala

lubiczanko ooo matko jaki palac nie dom Sliczny naprawde

Anineczko-no,ale jak na poczatku weszły te podziękowania,to właśnie pod avatarkiem było widac,a nie trzeba wchodzić żeby zobaczyć co,jak za co:(((eee tam:(((
A domek-sobie cisnienie też lubie podnieść,bo jakaś ospała od rańca jestem;))))))))))))

katrina gratulacje pozytywnego wyniku :-)
ewelcia nie jeszcze nie od wtorku będziemy na nowym
tichonku zdrówka dla was :*
dzindziusia współczuję tak dalekiej przeprowadzki..
to ja się głowię jak my się zabierzemy tu kilometr dalej :-p a Ty taki szmat drogi.. współczuję
lubiczanko chałupka super..
ale z tą przeprowadzką to na powaznie??;-)
lubiczanko a odnośnie zmian tych podziękowań .. pewnie takich spraw i próźb jest pełno na różne tematy..
możesz do admina napisac ale nie wiem czy tak na prośbę jednej osoby to zmienią...
mnie to wogóle te podziękowania to wsyztsko jedno czy są czy nie.. jak są korzystam jkby nie było bym nie płakała...:-)

dziękuję za życzenia imieninkowe ale ja obchodzę 31 maja :-p

dziewczyny żeby się doweiedziec czy UPC mi założą neta u mnie to musze zadzwonić i p+odać nowy adres co nie??:-)
nie ma żadnej stronki z ich "zasięgiem" ??

reklama
Witam.Ja dziś niewyspana jestem i jeszcze ta pogoda masakra.
Mam do Was pytanko wczoraj u mojego Skarba zauważyłam,ze tam gdzie miał szczepionke zbiera mu sie ropka.Czytałam w internecie że nieraz tak może być,ale trzeba obserwować.I niewiem już sama.
Wszystkim chorowitka duzo zdróweczka.
Barmanko
racja nie daj sobie w kasze dmuchać.
Katrina trzymam kciuki.

Do góry