reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczka - wynik pozytywny, ale kreseczka była bardzo słaba, z tym, że nie robiłam z samego rana, a poza tym to planowałam dopiero tak w sobotę lub niedzielę, a ponieważ mój mąż ma dziś urodzinki, to sprawdzałam czy nie byłby to dobry prezent,
jutro sprawdzę jeszcze raz (z rańca) to dam Ci znać

reklama
ewelcia:-D

katrina jak robiłam ja test przy Szymku to druga też była bardzo słaba:-)także chyba można gratulowac:-)

coś spać nie możemy:/:/to chyba z wrażenia bo o 6 jade po brata a z K łazimy juz od 3.40:/:/

siemanko

ja tak przelotem bo mam zaraz chłopców.. u mnie bussy pełna para nawet nie mam kiedy w D się podrapać..jestem zmęczona już na maxa... ale od jutra luźniej i spokojniej bo tylko Zuzie będę miała...a tak to pełna chata..
dzisiaj to muszę się rozdwoić bo o 12 trzeba odebrać Zuzie z przedszkola i o 12 Tomka ze szkoły ..zajefajnie a najlepsze jest to ze każde z innego miejsca ...ehhh wesoło nie ma co

Dziękuję Wam za życzenia zdrówka..już troszkę mi lepiej , i chyba wszystko muszę zrzucić na zmęczenie hihi... do tego jeszcze Ewunie am przeziębioną .kaszliszko ma straszne i katar..

Kamcia chodziło mi o coś takiego
dscn5620.jpg

miłego dni laseczki

Marta-w dzień jak lunatyk bedziesz chodzic;)
Didi-zapracowana Kobieto...Powodzenia!!!
Barmanka-nie daj sobie w kaszę dmuchać!!!Stres na dzień dobry-szkoda:(Ale powodzenia Ci:))))
Katrina-to chcę być pierwsza i GRATULUJĘ!!!
Ewelcia-no zdarza się zaćmienie umysłu;)))
Dzień dobry wogóle...Wstałam o 6.45 a tu szaro ,ciemno-zima idzie:/Daniel miał dziś noc spacerowicza-3razy do nas przyłaził:/Ale lądował spowrotem:)))No cóż...Miłego dnia Dziewczynki:)

Aloha.
Ja tam sie jak zwykle nie wyspalam.przyzwyczajoa ze wstaje kolo 9 teraz wstaje o 7 i to mnie wytraca.Tak juz mam...
Katrina ja tez mysle gratulowac mozna!U mnie tez byla slaba kreseczka i mam dwie dziewczyny ;-)

Asieńko-najważniejszy dobry poczatek dnia:)Super:)
Gastone-jak J w domku postaraj sobie odbic wczesne wstawanie:)
Ja mam pytanko do Anineczki-Kochana czy tych podziekowań nie mozna jakoś zmienic-tzn.znacznie bardziej poręcznie było jak pod obrazkiem(avatarkiem)się pojawiało,a nie jako wiadomość:(

Hejo,
młody do przedszkola odstawiony, ja spijam kawke. Miałam pościelówkę wyprać :crazy::baffled: ehhh ta pogoda.

Aga Natalia, wysłałam Ci pw.

Katrina, czyżby czyżyk? :-):-)

reklama
Bry:-)

katrina
oby, trzymam kciukasy
AsienkoM fajnie, że się wyspałaś:tak:, ja z kolei nie bardzo. Młoda do nas przywędrowała nad ranem. Mówi, że nóżki ją bolą, chyba to bóle wzrostowe
Aga Natalia obyś szybciutko awans dostała

Pogoda za oknem:confused2:, no comments, tak ma być ponoć cały weekend

Miłego dzionka mimo wszystko

Do góry