reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się...
Jestem dziś zrąbana jak koń po westernie:sorry:Pół nocy nie mogłam zasnąć a drugie pół-śnił mi sie ten nieszczęsny angielski:wściekła/y:Uwierzcie mi te wszystkie osoby mówią po angielsku perfekt,przyszły tylko akcent szlifować:confused2:Zaje*iście po prostu:confused2:
Gastone śliczne Twoje dziewuszki a jakie podobne do Ciebie:szok::-)
kochana nie przezywaj tak...bedzie dobrze:tak::tak::tak:ale powiem Ci szczerze ze Twoj post wywolal usmiech na mej twarzy...nie no mnie sie angielski chyba jeszcze nie snil;-):nerd:

Aniu powiem Ci ze czuje sie dobrze...niby zaczynalo mnie cso tam brac bo i m przyziebiony i Szymko a ja jakos sie trzymam...a jak u WAs?ty jak sie czujesz?

Gastone ale masz slicznosci;-)

Moniadan Twoj link nie dziala:no:

spadam mlodeg supic bo dzis przed 7 wstal i teraz juz jeczy,widac ze spiuacy

reklama
Gastone dziewuszki sliczne, a jakie pyzulki. Moja Zuzka tez wszystko do buzi bierze a przy tym wszystko zaslinione lacznie z nia.
Aniaa no zapierniczaja dni, ledwo zacznie sie poniedzialek a to juz piatek.
Ewelcia trzymaj sie i nie daj sie chorobie.

Zuzia przed chwila tak mnie uzarla w palca az pisnelam, a ona ma radoche.
Cierpliwosci dzisiaj mi brak, caly czas jeki, piski, wyrzucanie zabawek i wszystko nie tak.

witam popoludniowo :tak:
u mnie sie dzis drzwi nie zamykaja :-D najpierw jedna kolezanka, potem druga, a pozniej ja do trzeciej poszlam, :-Da co!! zaraz czlowiek inaczej sie czuje :-D
mlody usnal bez jekniecia :tak: taki padniety ;-)

ide rybke robic i troszke ogarnac, bo mezu zaraz wroci :-D

chorowitkom zdrowka :tak:

Pisałam rano z tel ale posta mi wcięło i tyle :confused2:
ładnie na dworze,cio?Mógłby i weekend być taki,chcemy na farmę uderzyć :tak:

Wikta poszła jednak wczoraj na drzemkę.O 16tej,spala do 20tej i dziś pobudka o 6tej.Więcej jej nie pozwolę tak długo spać.Teraz tez ja oddelegowałam do łóżeczka,mam nadzieje ze zaśnie..bo muszę skończyć sprawy obiadowe i żelazkiem pomachać nieco.Dobrze ze mam kilka zaległych programów do obejrzenia,z reszta bez tego nie staje przy desce nawet ;-) Musze i ja za to woda się rozejrzeć,skoro tak chwalicie.Szczerze-pierwsze słyszę o zapachowej..:zawstydzona/y:

Tichonek- i ja się pod moniadan podpisuje..:tak:Nie patrz na innych,ile umieją itp. Bedzie dobrze!
AsienkaM- cierpliwości!Czasem tak jest :sorry: I zdrówka siostrze!
ewelcia- zdrówka Wam!
gastone- śliczne te twoje dziołchy! :-):tak:

Dla poszukujących prostokątnej gofrownicy LIDL

miłego dnia!

cześć dziewczyny!

już tu kiedyś z wami trochę pisałam, ale potem czasu zabrakło. chcialabym dołączyć na stałe, ale zawsze coś... choć mam nadzieję, że tym razem mi się uda - o ile można się tak wtrącić :-D
synuś właśnie śpi i to jest ta chwila kiedy czasu troszkę jest - bo mam lenia i nic nie chce mi się robić :-D

reklama
to sprobuje cos popisac poki maly spi :zawstydzona/y:
Ewelcia na razie fotelik malemu sie nie podoba, bo jak chce spac to mu glowa leci :confused2: i drze sie niemilosiernie, ale sie przyzwyczai, no i mu dam teraz ta podusie co sie na kark zaklada- moze lepiej bedzie :tak: to jak Wy chorzy to nici chyba z odwiedzin :-( no chyba ze sie chlopaki wylecza ;-) ZDROWKA zycze :tak:
Wilwia gratuluje coreczki :tak: no oby nic juz tam nie wyrosło :-D i duuuzo sily na te ostatnie dni :tak:

no i tyle z mojego pisania :sorry: mlody wstal

EDIT: jeszcze spi :-D

AsienkaM zdrowka siostrze:tak: moj maly tez ma napady pisku i placzu ostatnio, i rzuca czym popadnie :crazy: cierpliwosci:tak:
Aga_Natalia witaj ponownie ;-)
Gastone ale masz cudne dziewczynki :tak:
Aniaa ja dzis wstalam z przekonaniem ze dzis piatek :eek: czyli mi nie leca :confused2: ale dzien szybko dzis leci, chociaz tyle:-D
Madbebe ja tez jak nie mam co ogladac to zelazka nie tkne :-p
Gosia B witaj :tak:

ja mlodemu musze kurtawe zalupic, ale jeszcze sie wstrzymam i zobacze czy sie oplacac bedzie. grube rzeczy mam dla niego wiec moze nie bedzie potrzebna ;-)

tak chwalicie ta wode do zelazka ze moze i ja zakupie, to i szybciej poprasuje bo mi juz sterta zalega :zawstydzona/y:
nadrobilam, wiec udam sie do garow :confused2::cool:

Ostatnia edycja:
Do góry