reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

AsienkoM Zuzua chyba juz tak ma z tym spaniem:)moj Szym tez jakos w jej wieku wstawal o 6,a m do pracy po 7...wiec nikt go nie budzil/....w dzien tez malo spal..
zdrowka dla siostry zycze:)

lece rosol gotowac...
milego dnia zycze

pogoda nawet dobrze ze zapowiada....mam nadzieje ze sie rozwinie na lepsze:)

reklama
witam :-)
asiankaM moj tez wstawal o 6 w tym "wieku" :tak: i mial 2 drzemki, jedna 0k 10 (godzine) druga ok 16 ( 30 minut).. sie corcia przestawi sama :tak:
z tym ze moj juz dawno sam w pokoju spi:tak:
Tichonek dasz rade :tak:

za to moje dziecie od dwoch dni spi od 21 do 9, czyli jeszcze spi :szok: no ktos mi malego podmienil :zawstydzona/y:
moj wsciekly bo se pospac lubi, a jak on ma wolne to maly 6-7 wstaje :-D ciekawe o ktorej jutro wstanie :-D

pozniej poczytam co u Was jak mlody na drzemke pojdzie :tak:

milego dnia

Witam
Tichonek-nie stresuj się:)olej otoczenie i ot co;))))
Wiesieńko-no co racja to racja,zwłaszcza ,że w Pl wiadomo gdzie czego szukać:)
Asieńko-zdrówka siostrze:)
Gastone-odkurzacz powiadfasz:)))))
Anineczko-byłam dziś w tesco i rzeczywiście promo na te wody się skończyły:(((dziwne,że w środku tygodnia im się zmieniaja te promocje:/ale za to inne są-np te świeczki reklamowane przez Tichonka:)))
Uciekam jakiś obiad wykombinować-Wam miłego dnia:)

Witam.
AgaNatalia witaj:-)
Asienko dużo zdróweczka dla siostry i oby jak najszybciej wyszła ze szpitala.
Tichonku napewno nie jest Ci łatwo,ale dasz rade bede trzymała kciuki.
Ja własnie koncze jesc śniadanko,mężulek niedawno był i opał przywiózł i pojechał do pracy.Igorek śpi.
Zobaczymy jaka to dziś pogoda bedzie,oby tylko nie padało.Bo pranie wstawiłam.
Miłego dzionka
.

Aloha!
Aga natalia wiesz przeciez ze nasze Zoski maja te same chraterki ;-)

Lubiczanka Zoska lepsza w odkurzaniu niz moja roomba;-)A tak powaznie to masakra bo mam ciagle stresa ze ona sie zadlawi czyms bo ona ciagle miele geba..
AsienkaM zabki wyszy Hani 4 i jeszcze dwa sie wykluwaj i nie moga.Zoska jeszcze sie meczy.Na dzie dzisiejszy Hania ma prawie 8 Zosia 6 ;-)

A to moje dziewczyny po fryzjerze,juz troche rozczochrane.
P1070032 [640x480].JPGP1070038 [640x480].jpgP1070043 [640x480].jpgzosia.jpg

Witam

Gastone urocze :-)

Tchionku nie przejmuj sie towarzystwem,dasz rade

Ewelcia ja zdrowko?

Kaban zamowiony jutro trzeba odebrac.
Wam tez tak szybko dni uciekaja ja to normalnie nie wiem kiedy jutro juz piatek:szok:
Ide zjesc sniadanko dopiero teraz mam chwile poki Lenka spi od rana jakas niespokoja chyba zeby jej dokuczaja bo sie slini strasznie

Milego dnia:-)

Witam się...
Jestem dziś zrąbana jak koń po westernie:sorry:Pół nocy nie mogłam zasnąć a drugie pół-śnił mi sie ten nieszczęsny angielski:wściekła/y:Uwierzcie mi te wszystkie osoby mówią po angielsku perfekt,przyszły tylko akcent szlifować:confused2:Zaje*iście po prostu:confused2:
Gastone śliczne Twoje dziewuszki a jakie podobne do Ciebie:szok::-)

reklama
hey mamuski, ja ostatnio zalatana, nie mam kiedy siąść na BB ale to dobrze bo przynajmniej nie siedze i nie mysle o glupotach ;-)

tichonek, nie przejmuj sie, pochodzisz troche i bedzie fajnie, zreszta lepiej byc najsłabszym w dobrej grupie niz najlepszym w słabej, tak sadze, duzo sie nauczysz dzieki temu i tak uwazam ze duzo zrozumialas kto skad pochodzi itp

a tutaj cos na poprawę humoru :-)

HITY MATURATOBZDURA.TV (CZĘŚĆ 2) - odc. #40 - YouTube

Ostatnia edycja:
Do góry