reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Spacer zaliczonyprzy okazji zakupy zrobilam ale wody zapachowej nie znalazlam w super valu.Lena spi w ogrodku a Nacia jak to Nacia dokazuje i mnie denerwuje a to jeszcze dwie godziny za nim pojdzie spac :eek:

Gosia Witaj

reklama
lubiczanka no przepraszam cie,ale ostatnio mam za dużo na głowie:-(ale obiecuje ze przyjede razem z dziewczyną dla Danielka:-)

Witam
Ja coś się średnio czuje jakieś choróbsko mnie bierze, ale nie dam sie!!:)
Ja zapisałam sie wczoraj na hiszpański i zaczynam pod koniec września:)))

mój Oli dziś był po szkole u irlandziej niani , i miałam stresa czy bedzie chciał do niej iść, jej syn jest w klasie Oliviera poza tym sie opiekuje jeszcze jedną dziewczynką z jego klasy więc mieli niezłą zabawe. Podobało mu sie i jutro też by chciał iść. Teraz mi sie pochwalił że dostawali gwiazdki za zachowanie i pracę w szkole i zebrał 10 i dostał dyplom i cukierki(taki rarytas bo w szkole im nie wolno jeść:) Normalnie dumna jestem, bo dobrze mu idzie.
Martwi mnie trochę bo w noc mi sie budzi z płaczem, i nic go nie boli, jakieś koszmary , czy przeżywa tą szkołe nie wiem... Miałyście coś takiego??

Gosia witaj

Lecę sie wygrzać w łóżku

Witam

podczytuję Was,ale coś mi się nie chce pisac.

Katrina czy ty aby ostatnio nie rozwiązałaś jakiegoś testu? :cool:

Kamcia no no super Oli,niech mu zapał nie mija do nauki.
Ja nie miałam czegoś takiego,z reguły moje dzieci śpią jak zabite :sorry:

idem bo się obżarłam i muszę się chyba położyc :sorry:

reklama
anineczka co robisz ze dzieci śpią jak zabite??Szymek ciągle mi sie budzi w nocy i raz nawet mleko pije:/:/a i chciałam ci napisac ze Gizmo zamiast biały robi sie coraz ciemniejszy,potem mu fotke trzasne bo teraz baterie wyczerpane:/:/

Do góry