reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Madbebe ha ha = nie jestes sama ja tez pierwsze slysze o takiej wodzie i se mysle "Boze jaka ja zacofana":sorry:
GosiaB witaj
Gastone urocze masz dziewczynki
AsienkoM duzo cierpliwosci zycze, teraz z miesiaca na miesiac bedziesz jej bardzo duzo potrzebowala:-p szczegolnie jak corcia zacznie wstawac i chodzic. A jesli chodzi o spanie moze nie dlugo sie przestwi i bedzie miala jedná drzemké. Moja Oliva do 9 miesiaca tez drzemala 2 lub 3 razy po 20minut a pozniej sie przestwaila na jedna dluga drzemke.
Aureliamarcel ha ha przynajmniej dzionek Ci fajnie zlecial. My jak idziemy z przedszkola po drodze zachodzimy do kolezanki na kawe,i tak prawie codziennie.ehhh ale jeszcze troszke i to sie skonczy bo znajoma chce sie wyprowadzic bo grzyb jej w chacie wylazl:szok:
Tichonku dasz rade,pewnie na poczatku ci bedzie ciezko ale z czasem coraz latwiej.:tak: Ja sie smieje sama z siebie ze ostatnia styki mi sie pala bo odkad mloda zaczela chodzic do przedszkola musze tego jezyka uzywac i sie produkowac zeby sie dowiedziec od nauczycielki jak tam mlodej idzie.

reklama
hejka:-)
U mnie dzis dzien mija blyskawicznie ale co sie dziwic, slonko swieci to i humor dopisuje i ochota na wszystko. Domek ogarniety, lazienki pomyte,obiad juz przed poludniem mialam gotowy. Nawet okna z zewnatrz pomylam, bo przez ten sztorm mialam takie brudne ze swiata nie widzialam:szok::-D:-D.
Gastone-ale slodkie perelaczki z Twoich dziewczat :-)istne aniolki a Ty tak na nie nazekasz:laugh2:
Tichonku-bedzie dobrze i nie stresuj sie tak;-)
AsienkaM-zdrowka dla siostry a Tobie duuzo sily i cierpliwosci;-)
aureliamarcel-ja uwielbiam jak mi sie drzwi nie zamykaja,lubie jak ktos wpada nawet niezapowiedziany ale ostatnio jakas taka cisza nastala i nudze sie w domu jak mops:confused2:
madbebe-oooooooooo to o ktorej Ci mala idzie spac na noc skoro budzi sie z drzemki o 20??:eek: hmmm moj dzisiaj nie chcial drzemki wiec pewnie szybko padnie i wczesnie wstanie:oo:

Kasiuleczka moze kolezanka znajdzie gdzies w poblizu, i daleko nie bedzie:tak:
Marcysia ja tez lubie jak ktos przyjdzie, tym bardziej teraz, bo mlody ma sie z kim bawic. a tak jeczy bo sie nudzi :tak: tyle tylko ze ja mam jakies "dziwne" kolezanki bo tylko siedza w domu i narzekaja ze nudno :eek: zreszta na ten temat to ja bym mogla duuuzo napisac :-D
Gosia a z kad dokladnie jestes?? sorki ze pytam:zawstydzona/y::sorry:

Moniadan mnie te filmiki nie bawią:-p, ale ja cierpię na chorobę zawodową:-p, mnie przerażają:rofl2:;-)
Madbebe a o której Wikta idzie spać na noc? Kurcze, moja Ania jak spała w dzień to maks 2,5 godziny. Teraz koło 19.30- 20 kąpiel i o 20.30 już śpi do 8 rano, czasem do 8.30, w soboty tylko musi wcześniej, bo jedzie ze mną do Balbriggan, więc w tamtym tygodniu spała z godzinkę w czasie drogi powrotnej, ale poszła spać normalnie wieczorem

a mnie nikt nie odwiedza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zapraszam:))))
Gosia-witaj znów:)Przypomnij mi skąd jesteś,bo szczerze mówiąc zapomniałam:(((
Kasiuleczko-jak to no? o takiej wodzie nie słyszałaś??? ;)

reklama
Do góry