reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Tichonek zyjesz?? Hihi

ASienkaM zdrowka dla siostry!

Moje laski zaliczyly pierwszy raz salon fryzjerski, kulturka, a co!
Wygladaja cudnie.Troche odpoczne od tych gumek na wloskach i przestane miec stresa ze Zoska zezre jakas.
Jezuuu jaki to odkurzacz.Wszystko wciaga .
Ja zakupilam spiworki, cieple do wozka czekam z UK na przesylke.Nie lubie kombinezonow,wrecz nie znosze.
Kurtalki jeszcze dzidwczynkom i chodaki jakies i Mankowi jakies zimowki i czapki dziolchom,,, skad kase mam wziasc??
Ech...

Wilwia gratuluje pannicy:))))))

Aga_Natalia jak miło Cię "widziec" ;-) zdrowe dziewczynki? a starsza córcia poszla do szkoły? jak Ci w pracy? bo poszłaś prawda? napisz coś więcej jak znajdziesz chwilkę.Pozdrawiam ;-)

gastone no to pierwsza wizyta za Wami/ znaczy za dziewczynkami:-) moja Niki u fryzjera grzeczna jest :tak: zapodaj jakąs fotkę księżniczek swych :tak: a kase na wszytsko skąd pytasz- niestety mnie to pytanie dreczy już dośc dawno i jakoś nie potrafię udzielić Ci odp :sorry2:

Tichonkowa siara or not- it's de kłeszczyn :cool2:

Asieńko zdrowia dla siostry..

Ostatnia edycja:
Tichonek - zyjesz?;-)

Tichonek zyjesz?? Hihi
Żyję,żyję ale co to za życie?:sorry2::-D:-D:-D
Nie no,łatwo nie będzie:confused2:Ale nikt przecież nie mówił,że będzie:confused2::-D
Trochę najwyżej grupie poziom zaniżę:baffled:,ale chodzić,uczyć się muszę w końcu kiedyś,nie?Coś czuje,że w środowe wieczory będę wypluta straszennie:eek::-D
Jest nas tylko 5:szok::szok:Z tego jeden facet jest tu 7 lat i pracuje,Chinka,która jest tu prawie lat 11:confused2:i Hiszpanka,która od 8 lat jest żoną Irlandczyka:eek:...Szkoda,że nie ma emotki walącej głową w mur:confused2::confused2::confused2::wściekła/y:
Margaritta będzie siara jak nic:zawstydzona/y:
...Położę się teraz raczej:eek::confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Tichonek chinka?? hiszpanka?? A ze stresu faktycznie mozna schudnac, ja w Polsce schudlam tylko tak dziwnie bo ubrania wisza na mnie, a waga w miejscu stoi.
Aga Natalia milo Cie widziec
Gastone to pierwsza wizyta juz za Wami. A jak tam zabki wyszly, czy narazie sie uspokoilo tylko.

Maz mial dzisiaj do pracy na 8 ale Zuzia dzisiaj tez 6:15 pobutka, chyba tak juz ma. W polsce wstawala codziennie o 6.
kladlam ja na drzemki 3 razy ale spala tak po 30 minut, a w czoraj polozylam ja tylko 2 razy i spala po godzinie.

Do góry