reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry
Marta-to co?Jak zajmą 1sze m to tylko bedą na widowni siedzieć???
Aurelamarcel-ostatnio z J się na tym złapalismy,że chcieliśmy kupić zabawkę nie wiadomo komu i po co-taka mumię czy inne zumbie do rozciagania(jedna os za ręce,druga za nogi),a osobnik przy tym jęczy...No masakra.całe zakupy przejaździł z nami we wózku,gdy nagle zapytałam J"a po co nam to dziadostwo":))))))Ale jak rodzicom się cos spodoba,to dzieci sępic nie musza;)
Ewelcia-to Wy kart nie macie?Zdrówka-trzymaj się!!!
AsieńkoM-oby nastrój migiem się poprawił:)
Uciekam,bo na górze alarm się włączył-miłego dnia

reklama
Myslam ze mnie szlag trafi bo nie poszla moja wczesniejsza wiadomosc, pisalam ja w sypialni na notebooku i w czasie wysylania sie zawiesil i myslalam, ze mnie trafi. Ale teraz siadlam na laptopa i widze ze jednak poszedl post.
Taka nabuzowana jestem, bez ofiar sie chyba nie obedzie.

Asienko czyli co?lepiej sie dzis nie zlizac do |Ciebie...trzeba ostrzec AsienkeR Gliwe i Anie83,bo one najblizej Ciebie mieszkaja:-p;-):-D
Ale nie,ty chyba muchy bys nie skrzywdzila co?wydaje mi sie ze jestes spokojna osobka;-)
Lubiczanko,mamy MC,dostalismy jak przeprowadzilismy sie do Carlow...ja poprostu napisalam do Ani jak bylo w naszym przypadku jak Szym dostal tylko GP card

a mnie dzis olsnilo,ze skoro ma byc taka zima galanta to trza by kupic jakis kombinezon dla mlodego....wiem ze pisalyscie ze tutaj tez niby gdzies mozna,ale nie pamietam.
Myslalam zeby moze na allegro zakupic:)

Rok temu to udalo mi sie upolowac spodnie jeansowe na ocieplaczu,a do tego w heatonsie kupilma mu taki kombinezon przecowdeszczowy,wiec mu to zakladalam na ubranie jak wychodzilismy na dwor..

Witam się:-)
Pogoda u nas piękna:-)Wieje trochę mniej,słońce daje aż miło ale zimno jest,że szok:szok:
A pamiętam jak w zeszłym roku dzieciaki w szkole w październiku kwiatki przed szkołą sadziły w samych bluzeczkach:sorry2:
Dziś Matt miał debiut-jechał do szkoły przodem do kierunku jazdy:-DAle miał oczy:-D:-D
Mama debiut wieczorem zaliczy,na angielskim:zawstydzona/y:Mam nadzieję,że se siary nie narobię,jak to koleżanka mówiła:eek::-D:-D
Aniaa dobrze,ze choć GP card,wizyty u lekarza są drogie:sorry2:

Witam również :-)

Dzieciaki odstawione,zakupki zrobione,żelazko zatankowane.Śniadanko wszamałam i w zasadzie już nic mi się nie chce :confused2:

Tichonku powodzenia,nie narób siary :szok::-D:-D

Aaania83 lepsze GP niż nic.Gdybyś tak całą rodziną chciała iśc do lekarza to masz prawie 200euro w kieszeni :tak:
Nasze karty kończą się w styczniu :dry:

Ewelcia ja też już chyba muszę się rozglądac za zimowymi ciuchami.Matt ma po Antku kombinezon i kurtkę,ale Antek jak wczoraj przymierzył swoją zimową kurtkę to rękawy niby jeszcze ok,ale na długośc już przykrótka.A że ponoc zima ma zawitac już w październiku to czas najwyższy,ale chyba jeszcze nie ma w sklepach zimowych ciuchów?Pytam bo już dawno nie byłam na shoppingu :-D

AsieńkoM to może Zuzię do osobnego pokoju wrzucicie,jak przesypia całe nocki to mąż rano nie będzie jej budził :sorry2:

witam laseczki:-)

Ewelcia wy chyba zdrowiec mieliscie nie chorowac :wściekła/y: mam nadzieje ze szybko przejdzie :tak:
malemu kupilismy auto- pchacza, bo zwykly mu sie na panelach slizga :tak:
AsienkaM tez mam czasami takie nerwy, a wtedy nie podchodzic lepiej :-D poprawy humorku zycze ;-)
Lubiczanka to chyba dlatego ze za naszych czasow takich zabawek nie bylo :-D mnie i tak moj chamuje bo ja to bym wszystko kupila :tak:
Tichonek powodzenia na angielskim, a siare to za niedlugo kolezance zrobisz jak jej angielskim smigniesz, a Ona nic nie zrozumie ;-)

no wiec fotelik kupilismy w naas bo do ratchcool jakos nie chcialo sie jechac, a roznicy tylko 2 euro bylo w cenie :tak:
placilismy 78 jurkow :tak:
Halfords | Pampero Comfitrip Child Car Seat

Witam

gratuluje GP card...
NA poczatku zeszlegho roku przyslali mi list ze Szymko dostaje GP card a ja i m nie,bo nie leczymy sie u tutejszych lekarzy i przekraczamy limit.,...a ze Szymon mial refluks to dostal..
.

My mamy wszyscy karty GP :tak:
I jak tam rozmaialas ze swoim Mezem, czy czekasz na odpowiedni moment :-D

Asienko czyli co?lepiej sie dzis nie zlizac do |Ciebie...trzeba ostrzec AsienkeR Gliwe i Anie83,bo one na najblizej Ciebie mieszkaja

Ja mieszkam po drugiej stronie ulicy czyli Asia ma mnie pod reka:-Dmusze uwazac ;-):-D

Aniaa dobrze,ze choć GP card,wizyty u lekarza są drogie:sorry2:
Akurat to to wiem bo u nas na lekarzy wychodzi jakies 1000 euro na rok czasami nawet lepiej dobrze ze mozna to sobie odliczyc czesc oddaje tez ubezpieczalnia a wizyta u lekarza GP jakies 60 euro kosztuje
Powodzenia na angielskim:tak:

Barmanko co tam u Ciebie?
Aurelia jaki fotelik kupiliscie?
Asienko poprawy humory zycze

Milego dnia

reklama
Do góry