reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-nic mi nie mów o zakupowych pokusach...nie ma bata żebym weszła do sklepu i nic nie kupiła...no chybaze drozyzna jakaś-to wiem ,ze wchodzę polookać ino;)

reklama
AsieńkoM to może Zuzię do osobnego pokoju wrzucicie,jak przesypia całe nocki to mąż rano nie będzie jej budził :sorry2:

Myslalam nad tym, tylko, ze mamy inny problem. W drugim pokoju mamy lozko duble, wystawiam tam suszarke i rowerek Zuzi tam stoi. moze za jakis czas cosik trzeba bedzie wykabinowac i sprobowac mala wyeksmitowac z naszego pokoju.

Tichonek powodzenia na pierwszej lekcji i nie obawiaj sie
Aniaa dzisiaj z domu nie chce mi sie wychodzic wiec nikomu nic nie grozi.

ja z zelazkiem za pan brat, choc czasem len mnie dopada i sie zbiera sterta.

Ja dla Zuzi na zime narazie mam kutrke i 2 czapki, nie wiem czy kupowac jakis kombinezon czy nie

Humor juz troche lepszy. Mala wlasnie pol ciastka do buzi wcisnela i musialam wyciagac.

dobre z tym zelazkiem;-):-D
Lubiczanko poprawilas mi humor;-)...
Aurelia fajny fotelik,mam nadzieje ze mlodemu tez sie spodoba:)

ja z zelazkiem tez kumple jestesmy,nie lubie prasowac,ale to co musze to prasuje,dla Szymka z szczegolnosci:)

a wiecie w ktorym sklepie moge kupic jakis kombinezon dla Szymka?najlepije dwuczesciowy....

Ania gadalam z m,on raz mowi ze moge jechac a za chwile ze nie:confused2::sorry2:...wiec na razie sie wstrzymuje i nie kupuje biletow

Vikamcia a czy ta wode do zelazka to sie leje tez do takiego zwyklego czy one tylko sa do tych parowych?

Ewelcia to niech sie zdecyduje :-D

Lubiczanko to fakt czasmi za biurkiem siedza nie mile Panie,dobrze ze Wam sie udalo

Asienka :-D dobrze ze humorek lepszy

Margaritta powodzenia na gali :-D

Vikamcia zapodaj linka tej wody zapachowej bo ciekawa jestem ;-) i skoro tak ladnie pachna ubrania to moze sie skusze i kupie

Ja czekam na Gliwe za niedlugo ma przyjsc na kawke :tak:

Ostatnia edycja:
Aloha!
U nas dzis pogoda bez sensu.Slonce, za chwile ciemno.
Dzis idziemy do fryzjera cala 5 :-) Dziewczynki dzis pierwszy raz.

Ja z zelazkiem bylam w przyjazni jak mialam jedno dziecie.Teraz zelazko moim wrogiem..
Wody uzywam caly czas, uwielbiam:-)
A ja mam ochote dzis Zoske udusic wrrrrrr

A my przed chwilą przeżywaliśmy kolejną Ani histerię, bunt dwulatka pełną gębą się zaczyna:szok::no::sorry2:. Wydziera się okropnie, zalewa się łzami, krzyczy na nas, ale kładę ją na podłodze, nie odzywam się do niej i po kilku minutach jej przechodzi:-p

AsienkoM
dobrze, że humorek lepszy

reklama
Do góry