reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
a u nas się zrobiło szaro buro i ponuro
Aureliamarcel-ja też!!!oczka mi się cieszą na sam widok tych różności:)))
Aaniu-dobrze,że GP są-i tak mam nadziwję,że się jak najmniej razy przydadzą:)
Tichonek-niech moc będzie z Tobą!!!nie stresuj się-w końcu nikt z perfectem englishem nie będzie tam,prawda?
Anineczko-w tesco jest promo na wody do prasowania"buy1 ,1 take free".ja też muszę o zimie pomyśleć...Młoda ma kombinezonek-kupiłam w tk maxie,Daniel ma,ale reszta...grrrr
Gastone-jak u Was?Jak Dziewczynki?

helloł

to się uśmialam teraz z promocji tej wody do żelazka :-D:-D lubiczanko daj no buzi :-D
anineczko za taką cenę tankowania mozesz jezdzic i jezdzic :tak::-Da a propos ubrań zimowych to juz są w sklepach kochana:tak: kurtki , kozaki i takie tam. Rekawiczki, szliki i czapki toże:cool2:

moje na zimę zaopatrzone, no moze oprócz butów :sorry2:

Tichonkowa gód lók:cool2: bydzie dobrze. Ja dostalam eska ze dziś mamy rozdanie certyfikatów- takze ide na gale :-D

zdrówka dziewczynki i poprawy nastrojów ;-) u nas słonko, dwa prania juz schną.

Margaritta-dobrze,że choc Tobie humor poprawiłam:))))))Powodzenia Kochanie-jestem z Ciebie dumna:))))
Anineczko-no generalnie nie uzywam takowych wód z tego wzgledu,że u mnie żelazko w użyciu jest od swieta...ale jest ona firmy comfort(tej od płynów do płukania),pachnie ładnie...Moja znajoma nie uzywa perfum,bo tak jej ładnie ciuszki pachną,więc sądzę,że warto(cena za 1 1.75 bodajze...no teraz w sumie za 2:)))Ja się najpierw w deskę zaopatrzę do prasowania...potem takie gadżety;)
Aaniu-mamy,mamy...a w sumie "dzieki"wypadkowi Danielka...stwierdziłam,że z dziećmi nigdy nic nie wiadomo a szkoda kase na lekarzy wydawać...i choc babka przyjmujac moją aplikację zarzekała się,że przekraczamy próg dochodowy i była mega nieprzyjemna po tygodniu wszyscy dostaliśmy MC:)

Lubiczanko no właśnie u mnie z żelazkiem tak samo jak u Ciebie.Już nawet nie pamiętam kiedy miałam je w ręku :dry:
Nawet M nauczył się tak rozkładac swoje koszule,że nie trza ich prasowac :-D

Margarett no no,to jakaś spódniczka i biała bluzeczka dzisiaj na galę? ;-):-D
Dziękuję,widac kto shopinguje sobie.Trzeba będzie się wybrac na Matki Boskiej Pieniężnej na zakupy.Cały czas zastanawiam się czy kupowac sobie jakąś kurtkę zimową na bęcola...nie opyla się,ale już teraz ledwo co się dopinam w swoje kurtki...że też chciało mi się zachodzic w ciąże w kwietniu,jakbym nie mogła sobie wyliczyc by urodzic w maju :eek::confused2::-D

anineczko a zebys wiedziała ze owy strój mialam przed oczyma,ale... raczej "obowiazuje" ichniejsze ubranie czyli dres najlepiej :dry::-D nie no zartuje,ale serio dziny jak najbardziej ok :confused2: a badełej- ostatnie dwie niedziele pogoda tylko szopingowi sprzyjała - czego nie omieszkalam wykorzystać z Martyśką zwłaszcza:sorry2:

lubiczanko moja owszem poprawiłas- choć- zły nie był ;-) slonko napawa mnie optymizmem:cool2:

Anineczko-noooo-bratnia ma duszo;)))ale jaki M zdolniacha:)))
Asieńko-no dobre choc tyle...ja chyba na Komunię Dawidka ostatnio cokolwiek wyprasowałam...a nie-przepraszam...flanelkowe pieluszki pod główkę Miki prasowałam;)))))))))))
Margaritta-i tak trzymaj!!!
Ale mam dzis dobry dzień,no!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Lubiczanko no i oby tak dalej z tym dobrym dniem :-);-)
Ja to chyba za żelazko jednak złapac się będę musiała by dziecięce ciuszki wyprasowac? :-D Ale to za jakiś czas dopiero.

Margaritta nie no dobre dzinsy nie są złe.Tak chyba najlepiej.:-D
Ja to się muszę powstrzymywac od szopingu bo w zasadzie mam takie małe okienko między odbieraniem Matta z przedszkola,a Antka ze szkoły.I te 40 minut to dziennie powinnam się szwędac po sklepach bo do domu nie opyla mi się zajeżdzac,ale grzecznie parkuję pod szkołą Antka,Matt dostaje gierkę w komórce do łapy,ja gazetku i kwitnę pod szkołą...bo bym zbankrutowała jakbym ten czas spędzała w sklepie...a nie umiem tam wejśc i nic nie kupic,tak więc wole nie kusic losu :sorry2:
Tylko muszę taktyke zmienic jak się dziecko urodzi :eek:

Słoneczko pięknie świeci :-)

Do góry