reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam!

Alez mnie muli na spanie:szok:Juz 2gi dzień to samo,normalnie przyjdzie 16ta i zasypiam na stojąco..czego o mym dziecku nie mogę powiedzieć.Wygląda na ledwie żywa,ale nie zaśnie:wściekła/y::dry: Dopiero około 17tej ma chęć na spanie:dry:
Chyba zrezygnuje z tych jej drzemek już,tylko ze przychodzi moment, w którym dałabym wszystko, byle tylko z pol h od niej odpocząć :blink: i wtedy mimo,ze sobie obiecuje,i tak Wikta ląduje w łóżeczku :sorry2::blink:

dzindusia- póki co,nie przeprowadzam się.Moze w przyszłym roku..;-)

Aniaa83
-nasi mężowie maja takie same nazewnictwo widzę odnośnie seriali :-p

Margaritta
-ja już tez się poddałam z drożdżówką.Wole mniejsze, drożdżowe wypieki,bo to mi przynajmniej wychodzi ;-)

kasiuleczka25
-ja mam tak samo-pizza i rogaliki :blink: Nie mowie ze tego zakalca nie zjadłam wczoraj :sorry2: tzn. kawałek,resztę ptaszki skończyły ;-)

marcysia365
-pranie pięknie wyschło :blink: W efekcie nie mielismy najgorzej z ta wichura.. :tak:

anineczka
- fajnie ze Wam się ciepła chatka trafiła.Nie sztuka grzać,jak wszystko wywiewa..:dry:
Widzisz,sprzedaliście nam stacjonarny,a teraz Wam by się przydał..:sorry2::blink:

Tichonek-no sporo ma...Dadzia ma codziennie inną książeczkę,drugą czytankę i do napisania literkę(dziś g)i do narysowania cuś-konkretną liczbę...tzn dziś np 5czapek:)ale koleżanka posiedziała;)))
Madbebe-a to ci Wiktorka...choć pewnie mój Daniel śpi w dzień dzięki temu,że go ululam we wóziu:/

madbebe a sprawuje się chociaż ten telefon?
No cóż,mąż mnie poinformował o tym,że będę miała telefon jak już zamówił,ja niezbyt chciałam...

Tichonku to sporo zadają w szkole Radka :szok:

Madbebe mnie też o tej porze ścina,właśnie mam zamiar posprzątac po naleśnikach i zakopac się pod kocykiem,ze spania nici,ale choc poleżymy z brzuchem :-D

A wiecie,że ja się tak odzwyczaiłam od M jak Miłośc,ze codziennie zapominam,że leci :dry:

Po krótkiej konwersacji z Antkiem stwierdził,że w szpitalu miał lepiej bo miał służącą i telewizor cały dla siebie samego :nerd:
Biedactwo....:evil:

Madbebe właśnie z takich samych powodów Ania nie ma już drzemki dosyć długo, bo dopiero późnym popołudniem chce jej się spać a to już za późno, a tak bawimy się do 19.30 i potem śpi do 8 rano. Chociaż faktycznie czasem potrzebuję, żeby młoda poszła spać, ale co jej zrobię. Baaardzo rzadko zdarza się, żeby usnęła. Jak wcześnie rano wstanie albo jak dzień senny a tak to nie śpi. O 17 to zdecydowanie za późno, bo młoda to by mi pewnie do 22.30 szalała:-p:dry:.

Witajcie, ja coś ostatnio nie ma weny na pisanie, a do tego myślenie, co mam zrobić na urodziny męża (do jedzenia oczywiście), dobija mnie!!

lubiczanka - Visolvit to my podjadałyśmy z siostra na sucho.... taki trochę musujący wtedy był.... to były czasy....

anineczko- tak,sprawują się świetnie.Tylko musimy znowu akumulatorki dokupić,bo jakoś nam się szybko skończyły..-może dlatego ze zakupione w lidlu..:confused: A sprawa nagląca w sumie bo moje dziecko bardzo lubi rozmawiać przez tel. i sięga co rusz po słuchawkę:dry:,a w tym zwykłym klawiatury nie zablokuje..:blink:;-)
ooooch,jak ja bym wpełzła pod kocyk..U mnie to niemożliwe :dry:do tego A. dziś będzie przed 7ma dopiero:dry:
asienka-niooo.. chyba zrobię,jak Ty.Moze chociaż poranne spanie jej się wydłuży. Dzis bez drzemki..:dry:
lubiczanko-ja tam nie bujam bo u nas to i tak by nie przeszlo..:blink:Chce-śpi,nie,to nie;-)

reklama
Wlasnie wrocilysmy ze spacerku bylysmy nad morzem troszke posiedzialysmy na laweczce, popolotkowalam sobie z Gliwa
ehhh jak ja nie lubie jak moj ma na popoludnia do pracy :no:

Lubiczanko nie ja zadnych tabsow nie biore poki co narazie ale trzeba pomyslec mam plastry ale jeszcze ich nie uzylam :sorry2: wiec nie wiem jka po niech bede sie czula

Madbebe :-)ale jak sie zapytasz co bylo w filmie to Ci powie a twierdzi ze nie oglada :-D ze na necie siedzi :-D
A core przetrzymaj to Ci dluzej z rana bedzie spala,moja tez czasmi potrafi jeszcze sie zdrzemnac np.o 17 a pozniej siedzi do 22 i sie wscieka bo jej sie spac nie chce a jak nie ma drzemki to do 9 mi ladnie spi
Tichonek to sobie kolezanka posiedziala ;-)

Ide cos wszamac bo zglodnialam

aaa przyszla na karta GP co prawda skladalismy o mc ale wychodzi na to ze nam nie przyznali tylko jakas informacja mogla by przyjsc dlaeczego nam sie mc nie nalezy

Ostatnia edycja:
Do góry