reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello
Ja pracuje, po pracy spędzam czas aktywnie z Olim i oczywiście zaglądam tu :)
Tichonku faktycznie dużo mają zadane. Oli jeszcze nie przynosi zadań domowych.
Asieńka śliczna córunia.
Anieczka a to Antek cwany hihihi
Lecę..

reklama
aania-moj A. często jawnie ze mną ogląda.Jeszcze pyta co i jak ;-):-D ale to 'horrory' jak by nie było.
asienko-ona ładnie psi w nocy,tylko wcześnie wstaje;-) Bylo już kilka akcji 'bezdrzemkowych',z tym,ze wstawała wcześnie rano i tak. Moze gdybym jej dłuższy okres nie kładła na drzemki,coś by się zmieniło.Nic to,spróbuję 'wytrzymać', zobaczymy ;-)

Madbebe-u nas podobnie...Młody od kilku dni juz przed 5tą do nas przyczłapać potrafi:/Ale powiem Ci,ze dla mnie to prawdziwy luksus kiedy zaśnie w ciagu dnia(tzn spać to spi,ale jak się zsynchronizuje z Mikusią-raaaaj)
Aaniu-mhmmm...ja też bym reflektowała na plastry,ale karmiac nie mozna:(
Katrina-ja z siostrą też-rozpuszczone w wodzie juz tak bardzo nie smakowały;)
Anineczko-leżcie sobie z brzusiem pod kocykiem,a co;)))
Marta-tzn,że się kwalifikuja????
Miłej nocki Wam

witam,
Madbebe- u nas Asia spi w ciagu dnia ok godz ale tak o 12, a wieczorem spi od 20-20.30,ostatnio w niedziele poszla dopiero spac o 2 i wieczorem normalnie. Kazde dziecko inne jest wiec sprobuj przetrzymac moze wieczorem wczesniej pojdzie spac.
Marta- ja zaglosowalam wczoraj, tylko juz nie mialam sily odpisac:-(

witam wieczornie :-)
Gastone, AsienkaM oby zabki szybko wyszły :tak:
Julia28 ja nie pomoge niestety, a co znowu sie wybierasz ;-) po tej pogodzie sie nie dziwie :-D
Kasiuleczka no to super ze mala juz bez problemu zostaje w przedszkolu :tak:
Lubiczanka fakt, zloto taki chlop, tym bardziej teraz, jak wieksza czesc czasu spedzam z mlodym na podlodze :-D
Madbebe ja tez czekam z utesknieniem az mlody na drzemke pojdzie, coby dychnac chwilke :tak:
Aniaa gratuluje karty :tak: moj tez 'horrory' oglada :-D

no a my wrocilismy po 19, fotelik zakupiony ale nie w ratchcool tylko w naas, potem aldi... i smyth :zawstydzona/y: i znow mlody ma nowa zabawke :zawstydzona/y: i po co, jak i tak sie nie bawi :confused: no ale nie kup no jak tam tyle tego :baffled::-D

milego wieczorku :tak:

aaa przyszla na karta GP co prawda skladalismy o mc ale wychodzi na to ze nam nie przyznali tylko jakas informacja mogla by przyjsc dlaeczego nam sie mc nie nalezy
gratuluje GP card...
NA poczatku zeszlegho roku przyslali mi list ze Szymko dostaje GP card a ja i m nie,bo nie leczymy sie u tutejszych lekarzy i przekraczamy limit.,...a ze Szymon mial refluks to dostal...

Aurelia Wy chyba dla siebie kupujecie te zabawki???;-):-D
jaki fotelik kupiliscie?

Madbebe a moze sprobuj Witke ululac w wozku okolo 13...Szym wstaje miedzy 7 a 8 i idzie spac miedzy 13 a 13:30 ,nie spi dlug,bo czasami 1h a czasami tylko 30min,ale to nam duzo daje.
Budzi sie jak nowonarodzony i wytrzymuje do 20-bo wtedy kapiel,chociaz ostatnio sie to opoznia przez M jak milosc:-p

Choroba chyba mnie bierze:baffled:m ma katar i gardlo go boli .... zrobil piwko na goraco z wkladka i mnie grzeje od srodka...a od zewnatrz na razie nikt:no::-p:growl::evil::frown:

Witam

od samego rana mam nerwa. Wczoraj Zuzia w ciagu dnia spala tylko godzine, 2 razy po pol, a zawsze spi tak z 2 godziny. Mysle dobra to pospi w nocy lepiej, choc nie moge nazekac bo w nocy spi pieknie od 20 do 7. No ale ostatnio w robocie meza pracownicy stwierdzili ze do roboty chca chodzic na 7 wiec po 6 budzik tarabani i obudzil mala.
Naszczescie zlosc zaczyna przechodzic bo Zuzia siedzi i gada sobie ladnie i sie smieje, a maz jak pojdzie wczesniej do roboty to i w domu jest wczeniej a Zuzia w tedy jest zachwycona bo moze z tatusiem sie bawic.

Aureliamarcel zakupy udane wiec pochwal sie fotelikiem, bo tez poszukujemy.
Ewelcia zdrowka i nie daj sie chorobie

Milego dzionka zycze.

reklama
hej

lubiczanka pierwsza 3 siada na widowni a piewrsza 20 będzie słuchana przez jury,głosowac nadal można,więc chyba przedłużyli i teraz nie wiem kiedy koniec:-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry