Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
anineczko bo trudno mi się stąd ruszyć pozniej - efekt- 12:30 a ja nic nie zrobiłam no eee zapodaj te myszy komuś- podziała bo ześ cięzarna. Kurtke od M pożyczysz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam
Margaritta a co Ci szkodzi by nie usiąśc tutaj rano?
Później to już się nie ma czasu.
A teraz zjadłam śniadanko,piję kawcię i napawam się ciszą
Madbebe link nie działa o tym mrozie.
No ciekawe jak to będzie w tym roku
Toż to ja się nie zmieszczę w kurtkę zimową
Lubiczanko ja też sobie nie wyobrażam jazdy z tej Twojej górki
I jak rozmowy z landlordem o alarmie?
M znalazł kupska mysz za zmywarką,pięknie
Landlord twierdzi,że był ktoś kto wygania myszy,bo poprzedni mieszkańcy rzucali chleb na ogródek,co za idiotyczne praktyki
No ale łapki wczoraj kupiłam i zobaczymy czy coś się upoluje,jak na razie to mi nic nie biega ani nie skrobie...ale już jesteśmy przeszkoleni w łapaniu mysz bo przecie mieliśmy je w Newcastle
Asieńko dzięki,czyli do kitu?
asienko- mi się te łyżeczki nie odbarwiały Moczyłam od razu po użyciu,bo nie zawsze było jak umyć
Tichonek-miałam takie: explora ® Heat sensitive spoons x6 | Tommee Tippee Sa w smythsie m.in.