reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku, oszzz Ty! To ja Ci radzę jak własnej siostrze (której nie mam :-p) a Ty se podśmie****ki robisz? :sorry2:
To na następny raz się nie pytaj :-p:-p
big_grin.png
kochamciebardzo.gif

reklama
Barmanko bedziemy mieli telewizje co mielismy o ile da sie antene wyzej powiesic zobaczymy w sobote jak cus

Madbebenie strasz tak ta zima

Tichonek to Ci sie kolezanka trafila :-)
Jak masz okazje to idz nie patrz na nia ja skorzystam z takiej opcji jak Natalie do polskiej szkoly zapisze z tego co czytalam to tez prowadza angielski w tej szkole
A co do karmienia to ja bede uzywac krzeselka ma regulowane oparcie i sie sprawdzil jak Nacia byla mala

My dopiero wrocilysmy w odiwedzinyach bylysmy u Gliwy a pozniej na spacerku bylysmy nad morzem fajnie jest cieplutko tylko przelotnie padalo ale co tam z cukru nie jestem a i lepiej sie czuje jak czlowiek sie dotlenil,Lena do tej pory spi w w ogrodzie:-)

Witam wieczorkiem
Ja dzis pilnuje dzieci Spia juz od 10 minut
Ciagle nie moge sie nadziwić jakie one grzeczne, czemu moje takie nie Sa
Margaret ano zdecydowałam sie bo nie po to leczylam zeby 4 lata aby znów były krzywe
Wybrałam aparat ruchomy ze wzg wlasnie ze w pl jestem bardzo rzadko, choć koszt niewiele mniejszy
W pl caly koszt leczenia to około 6 tys zł z wizytami
Moja friend latala z Francji na podkrecanie do Pl ale nie polecam bo jak zamek sie odklei albo cos przeszkadza to doopa i kasa na bilety pewnie na to samo wyjdzie

Kurcze zapomnialam książki ale nieszkodzi znajde sobie cos tu ;-)

Tichonek-tozto zadna koleżanka z tej baby!!!Oj ludziom się we łbach przewraca:/Lezaczki sa oki-Marta moze jeszcze ma na zbyciu z FP?Jak dla mnie naprawdę fajna sprawa...No a oprócz karmienia nqa poczatku ma melodyjki i wibracje;)
Madbebe-Ty mi nie mów takich rzeczy o pogodzie,bo mnie zaleje-jak powiedziałam J o "Twoich"przepowiedniach,to juz po olej chciał dzwonic...nie wyobrazam sobie jazdy z mojej górki:(((
Monidan-fajne masz godzinki tego pilnowania-czy moze byc coś lepszego od opiekowania się śpiacymi dziećmi;)))
No przyznać muszę,że dziś było milusio całkiem na dworku-nawet 2spacerki zaliczyłam:)))
Uciekam-a Wam miłej nocki:)

Rzeczywiście pięknie się zrobiło wieczorkiem.Zaliczyliśmy plac zabaw i niedawno wróciliśmy.Zaraz kąpiel i lulu,a my pewnie jakiś filmik.

aniaa
-ja nie straszę :sorry2: Pisze,co słyszę. Dzis nawet w radiu mówili:tak:
http://www.iradio.ie/blog/winter-is-on-its-way/
Oczywiście wolałabym,aby się prognozy nie sprawdziły..:sorry2:
asienko
- mi się te łyżeczki nie odbarwiały :no: Moczyłam od razu po użyciu,bo nie zawsze było jak umyć :blink:
Tichonek
-miałam takie: explora ® Heat sensitive spoons x6 | Tommee Tippee Sa w smythsie m.in. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry