reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
barmanko mozesz :-)

Aniu tak tak kochana- jestem w samym środku tego :sorry2: ale ja wierze w prawde ... to takie typowo polskie zagrywki się dzieją teraz tam- takie pieniackie polskie szczekanie:dry:

Tichonku
- troche trza przejechać.. ale G pomyśli :sorry2::-D w sobote się zgadamy:tak:
A kolezanke masz po **** fest :baffled::-D a łyżeczki sprawie młodemu- o ile będa w tesco- bo tam kupowałam dla Niki daaaawno;-)

madbebe
ale ale... ja chodziłam do polskiej ortodonty :cool2: to i opinie o niej dobrą mam;-)

Marta zakop go :nerd:

Witam sie z rana

Mam dom do ogarniecia, a sterta prasowania tez czeka.

Tichonek ja na poczatku karmilam Zuzie w lezaczku i na szczescie mala nigdy nie plula jedzeniem wiec nie napaskudzila mi.
Do tej pory jest chetna na jedzenie, jak widzi ze cos niose to odrazu smok wypada i rusza buzia "am,am". A jak jej cos wyjatkowo smakuje to nie nadazam z podawaniem.
Marta dol zakopany i juz Ci lepiej:-D

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
dzień dobry z rana!

klikam póki ruchu nie ma i niewiele do nadrabiania;-)

Margaritta-to teraz wsio jasne;-)I ten ortodonta w Dublinie? Bys napisała i mi na pw jak to cenowo wygląda Kochana?:sorry:;-):-p

miłego dnia Wam życzę!

Młody do przedszkola odstawiony.
Ja mam chwilę relaksu z kawką.
I zaraz za sprzątanie chacjendy się biorę póki mi się nikt pod nogami nie plącze :-)

helloł

dziewczynki ja bardzo chętnie ,ale... moja pani ortodonta wyjechała juz jakieś pol roku temu do Anglii i przylatuje teraz raz na dwa tygodnie zeby "kończyć" swoich pacjentów- i raczej nikogo nowego nie "zacznie" :sorry:

Martus
a no widzisz- zwykla "łopata" styka ;-):-D

zawsze obiecuje sobie,ze nie bede tu rano siadała :confused2:

Asieńko...wracam do konspektów,fiu,fiu:rolleyes::-D:-D
No a u nas się ciepło zrobiło,po szkole poszłam z dzieciakami na plac zabaw,ale Radek zaczął pyskować więc pobył na placu zabaw jakieś 5 minut i z rykiem wylądował w domu:sorry2:Teraz wyje w swoim pokoju:sorry2:
No,a teraz - opowieści o koleżance ciąg dalszy...
Pytam jej czy byłaby zainteresowana tym angielskim bo ona słabiej jeszcze ode mnie stoi a ona:"Ty idziesz?" Mówię,że jak P da radę z pracy wracać przed 19-tą to pewnie a ona:"Po co pójdziesz,żeby se siary narobić?":szok::eek::confused2:Tylko,że bez przesady ja cokolwiek się staram mówić w engliszu:sorry2:
Chodzę sama do lekarza z dziećmi,w ciąży też sama do szpitala jeździłam (ona zawsze z mężem),w szpitalu byłam 5 dni i jakoś se poradziłam....Więc jej mówię:"Za darmo,nie skorzystać?A poza tym chcę się coś poduczyć bo trza o jakiejś pracy pomyśleć" Ona:"O następna!A co z Mattem zrobisz?"Ja mówię,ze przecież nie teraz do tej pracy,za rok,może trochę później a jak trza będzie to jakąś niańkę albo np.znalazłabym pracę na weekendy to P by z dziećmi był.I jaka jej odpowiedź?..."Lepiej siedź w domu i korzystaj z benefitów":eek:Tylko,że ja raz:nie mam żadnych a dwa:staż pracy mam raptem 6 lat pracy w Polsce plus studia:baffled:A co dalej?
No więc takie oto jest podejście niektórych...Za darmo,pod nos,3 minuty od domu Ci kurs oferują angielskiego to jeszcze Cię ktoś skrytykuje,że chcesz iść:baffled:
No i nie powiem,że mi ciśnienia nie podniosła:crazy:
Margaritta: Midland American Auto Club :-) Jedzieta?
Tichonku no to sie usmialam z rana,ale niestety sa i tacy ludzie tutaj :wściekła/y:ani pracy ani jezyka i jeszcze maja pretensje ze im social ucinaja:wściekła/y:atak wogule moj R sie zastanawia zeby przejsc na part time bo niby po co ma robic na full i z rodzina prawie wogule sie nie widziec ,teraz moze i my zaczniemy korzystac z dobrodziejstw socjalnych tego kraju:-D

Hej.A dzis wstałam przed 8,Igorek wypił mleczko.Teraz lezy sobie.Wczoraj tatuś kupił Igorkowi mate i leżaczek.:-)
Zaraz trzeba troszke ogarnąć w domku,i isc sie ubrac bo jeszcze w pizamie chodze.
Po południu wybieram sie na spacerek.:tak:
Miłego Dzionka.

reklama
Witam

Margaritta a co Ci szkodzi by nie usiąśc tutaj rano? :evil:
Później to już się nie ma czasu.
A teraz zjadłam śniadanko,piję kawcię i napawam się ciszą :tak:

Madbebe link nie działa o tym mrozie.:sorry:
No ciekawe jak to będzie w tym roku :eek:
Toż to ja się nie zmieszczę w kurtkę zimową :confused2:

Lubiczanko ja też sobie nie wyobrażam jazdy z tej Twojej górki :eek::szok:
I jak rozmowy z landlordem o alarmie?

M znalazł kupska mysz za zmywarką,pięknie :crazy:
Landlord twierdzi,że był ktoś kto wygania myszy,bo poprzedni mieszkańcy rzucali chleb na ogródek,co za idiotyczne praktyki :confused2:
No ale łapki wczoraj kupiłam i zobaczymy czy coś się upoluje,jak na razie to mi nic nie biega ani nie skrobie...ale już jesteśmy przeszkoleni w łapaniu mysz bo przecie mieliśmy je w Newcastle :-D

Do góry