reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej!

Ja czytam jak zawsze,ale jakoś nie zawsze mam czas napisać:sorry2: Jak Wikta nie śpi,mogę zapomnieć,ze coś skrobnę,a jak śpi to z reguły coś innego trza robić. I tako:dry: Poza tym staram się jakoś organizować sobie czas,coby było go mniej na myślenie i inne depresje ;-)Wczoraj miałam gościa dzień cały,poza tym za porządki się wzięłam lekkie i tak leci..

barmanka
- oprócz opinii Margaritty nie słyszałam tu żadnej pochlebnej nt irlandzkich ortodontów. Dentysta z PL mówił,ze widział kilku pacjentów po aparacie zakładanym w Irl i ze niby masakra:sorry2: Ja tez chciałabym na dol jeszcze założyć,bo na gorze już miałam,ale tu nie chce,a latać do PL...-nie da się.I jestem w d**ie :dry:
Zdrowka Tobie!

kasiuleczka-z tym rejestrowanym to rożnie.Na irlandzki burdel w urzędach nie ma recepty:sorry2:Nasz rejestrowany ze zmiana adresu w FIS tez nie dotarł ich zdaniem :baffled: choć chyba w efekcie go znaleźli..:blink:

Tichonek-buziak Radziowi w imieniny! Moja Wikta tez nie siedziała przy wprowadzaniu nowych pokarmów,z tym,ze mój fotelik do karmienia ma regulowane siedzisko i w efekcie dało się z niego zrobić coś na wzór fotelika samoch.Twego się nie reguluje?A może karm w foteliku samoch. bo masz wypinany chyba,cio?

Margaritta-i ja żyje bez polskiej TV,baaa bez telewizora w ogóle:blink: Oglądam w necie,jak Ty;-):tak:

AsieńkoM- buziak Zuzannie!
Lubiczanko- dzięki za pamięć o mua!Prezentem się zabawiam czasem, podczytując Was np.lub inne FB,gdy mala okupuje kompa,bo inaczej nie mam kiedy nawet:dry:Generalnie dobrze go mieć jednak:-p A tak się zapierałam,ze po co mi..:blink:

Idę.Zaraz małż powróci a i do zrobienia jeszcze trochę mam.
Milego popoludnia!

Przypomniałam se coś- słyszałyście ze za ok miesiąc już zima ma nadejść?:dry:Ponoć prognozują straszliwe mrozy i ze prądu może nie być nawet prze to. Małż mówił ze słyszał od pocztowców a oni jakoś zawsze się znają na tej pogodzie..:tak::dry:

reklama
Madbebe o foteliku samochodym myślałam,ale obawiam się,że go upaćkamy z Mattem niemiłosiernie a jeździć w czymś musi:sorry2:A krzesełka do karmienia jeszcze nie kupiłam:sorry2:..Raczej poducha albo leżaczek na razie:tak:
Mówisz,że taka zima idzie?:szok::szok::szok:No to ładnie:sorry2:

Madbebe jakoś nie zdziwiłabym się z tą zimą...trzeba opony zimowe zakupic :baffled:
Aż mi się myślec nie chce,że człowiek przez kilka lat odzwyczaił się od mrozów i śniegu,a tutaj przyszło to to no :baffled::dry:

Tichonku jak ja lubię takie wszystko wiedzące baby :-D:-D Nooo na benefity idź :-D:-D po cholerę się kształcic i pracy szukac,znam takich kilku co tak sądzi,aż wstyd :rofl2:
A nie masz leżaczka bujaczka? Bo ja swoje tak karmiłam,albo krzesełko z regulowanym oparciem.
Ja krzesełko muszę kupic,że też stare sprzedałam :-p:laugh2:

Ja dziś wysłałam list do CHB ,no i rejestrowanym,mam nadzieję,że nie zaginie.
Jeszcze w kilku miejscach muszę zmienic adres,ludzie ile tego jest :szok::baffled::dry:

Barmanko wyjełaś mi pytanie o aparat z ust:) Bo ja też ostatnio intensywnie sie za tym rozglądam:) Ceny ok 4-5 tysięcy euro:/
pierdo....:szok::szok::szok: ja pierdziu :baffled::baffled::baffled: wiedziałam że będzie sporo kosztować, ale ża aż tyle to się nie spodziewałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie no takiej kasy to nie wyłoże.. tym bardziej że Mario też powinien pójść, właściwie to on ma bardziej krzywe zęby od moich...

Madbebe, z tą prognozą prosto od Irisów to ja bym przez palce patrzyła :sorry2: Trąbili że w lipcu mają być upały, i co? może i były...w solarium :-p:-D

Tichonku, ja Marcela w leżaczku karmiłam na początku, leżaczek możesz zablokować że w pozycji pół leżącej będzie.

Tichonku to Ci sie kolezanka trafiła.Dziwna baba.
A ja siedze i ogladam swoj serial:tak:,dzionek szybko mija.Była dziś umnie Aniaa z dziewczynkami :-).
Za niedługo mężulek bedzie z pracy,zjemy obiadzik i pojdziemy na spacerek z Igorkiem.

Barmanko no co Ty?Nie wiedziałam,że można tak leżaczek przyblokować;-):-D:-D:-D
...No właśnie dlatego o nim pomyślałam:tak::-D
Z Radkiem też sobie jakoś radziłam to i teraz poradzę;-)Tylko tę łyżeczkę muszę zakupić i do dzieła niebawem:-)W naszym Bootsie właśnie nie widziałam takiej,w Smythie też plastikowa,ale poszukam:tak:

Barmanko no takie są ceny ja już obdzwoniłam ze 4 ortodontów:/ Dlatego myśle o małym kredycie bo też tyle kasy nie mam. A zęby mi sie coraz bardziej krzywią.. Leczenie trwa od roku do półtorej.

reklama
Tichonek-a te z TT nie są silikonowe czasem? Coś mi sie przypomina ze miałam takie dla Wikty. Zmieniały nawet kolor jak żarcie było za gorące. A fotelik możesz przykryć recznikiem np.coby się nie wypeckal ;-)
Barmanka- może i tak,choć nam sie ich prognoza sprawdza z reguly. Anyway zima i tak będzie mrozna. Nie wiadomo tylko kiedy nastanie:-(

Ostatnia edycja:
Do góry