reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Aneineczkosuper mieszkanko
Tichonek fajnie oferta Ci sie trafila z angielskim,ladni Ci Matt wazy troszke wiecej od Lenki
Najlepszego dla Radka z okazji imienin:-)
Margarittapiekne masz corcie jakis czas temu widzialam zdjecia bodajze z komuni jak dobrze pamietam....
Barmanko zdrowka
Gastone trzymaj sie dzielnie
Biola witaj :-)piekne fotki:-)

A my dalej bez telewizji:wściekła/y:jak dobrze wszystko pojdzie to prawdopodobnie w sobote bedziemy mieli oby

Milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
o masz Ci no

Tichonkowa
dla tego co "zawsze będzie z moją Nikolą" samych szczęsliwych chwil w tak fajnym dniu ;-) a co do anglika tego darmowego to fajna sprawa- oby udalo Wam się to "pogodzić"

Aniu a dziękuję dziękuję;-) I Twoim niczego nie brakuje :-) sobota juz niebawem więc jest nadzieja:sorry2:

kasiuleczka i jeszcze zarełko dostała- mówiłam ze pożyje :dry::-D:-D

Aniaa,Margaritta dziękuję:-)
Jak pogoda pozwoli to chyba w niedzielę się wybierzemy na ten zlot:tak:
Powiedzcie mi czy tutaj można kupić łyżeczki,takie do karmienia dzieci ale silikonowe?Wszędzie tylko plastikowe widziałam:sorry2:
Za jakieś 1,5 tygodnia mam zacząć podawać Mattowi pokarmy stałe:tak:...To się będzie działo:szok::-D:-D
Najgorszy okres teraz,dopóki jeszcze nie siedzi w krzesełku:sorry2:Jakoś na poduszce trza będzie karmić:sorry2:

Witam
Biola śliczne foteczki,synuś Ci rosnie jak na drożdzach.
Gastone trzymaj sie.
Tichonku dla Radka wszystkiego Najlepszego z okazji imienin.
Wczoraj miałam wizyte u ginekologa,poniewaz dostałam okres i mocno krwawie.Najpierw mnie zbadała,pozniej zrobiła usg dopochwowe.Wszystko dobrze sie goi po cesarce.Przepisała mi antybiotyki,tabletki i dopochwowe jakies tableteczki.
Już mnie dobija ten okres,zalewa mnie mocno.
Zmykam podłogi pomyć,dopoki Igorek spi.
Miłego Dzionka.

Tichonek-no dopiero co wczoraj pisałaś-najlepsze zyczenia solenizantowi!!!A łyzeczki takie silikonowe sa oczywiscie,bo sama mam dla Danielka...tylko niepamietam czy w tesco czy w pharmacy jakiejs kupowałam:/
Aaniu-trzymam kciuki za powodzenie akcji"antena";)))I tak jestes dzielna,bo ja nie wytrzymałabym bez tv tak dlugo;)
Gliwa-a mówi się,że po porodzie krwawienie podczas @jest mniejsze-taaaa:/
Margaritta-a ja ciagle na"weselne"focie czekam!!!
Barmanka-gdzie jestes?
Asieńko-Ciebie tez wcięło-czyżbyś się do szkoły szykowała?

Troszke was podczytalam,

Tichonek, Mateuszek jest uroczy i rosnie jak na drozdzach, a znajoma to nie ma co sie przejmowac, przeciez kazde dziecko jest inne. Najlepsze zyczenia dla Radzia na imieninki.
Gastone wytrwalosci zycze i zdrowka dla Coreczek
wogole wszystkim chorujacym zycze wieeele zdrowia
Biola sliczne zdjecia i witam ponownie na zielonej ziemi, buziaki dla Nikosia na 3 miesiace, a co do polski, to ja bylam 7 tygodni i sie tez wiele nasluchalam, a to, ze mala nie ma czapki, nie ma skarpet, a czego nie jest przykryta kocykiem, a moze za lekko ubrana. A najbardziej zdziwiona byla babcia mpoje P ze jak kapie Zuzie to tak ze woda wlewa jej sie do uszu, przeciez zapalenia ucha dostanie.
Asienka i jak tam daleko masz ode mnie do tej szkoly??
Martuska buziaki dla Kacpra na 8 miesiecy.
Gliwa oby okres sie unormowal i leki pomogly.

A u nas nudy, Pochowalam troche rzeczy Zuzi, lozeczko obnizylismy, niby jeszcze nie siada sama i nie podciaga sie do stawania ale juz wiele razy w nocy sie zrywalam bo mialam wrazenie ze siedzi lub wygina sie przez lozeczko.;-)

Witam
Tichonek wszystikiego dobrego dla Radzia
Gastone jak nocka?
Barmanko to żeś mnie nastraszyla z tymi osemkami
Margaret czemu sie nic nie chwalilas ze zdjelas aparat ;-)
A jak z retencja? Nosisz nakladki czy masz druty pezyklejone?
Ja teraz W Pl zalozylam ponownie bo wlasnie przez te nieszczęsne ósemki na nowo sie zeby pokrzywily

reklama
Do góry