reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

:) DSCN9293.jpgDSCN9272.jpgDSCN9229.jpghej dziewczynki witam sie wreszcie i nie to ze o was zapomnialam ale po powrocie z pl jakos nie moge sie ogarnac a to kacper do szkoly a to maly zakatarzony i ogolnie jakos buzzy u mnie ostatnio a wieczorem to poprostu padam na ryjek:)
tak ogolnie to pobyt w pl zaliczam do udanych chrzciny wyszly super maly grzecznutki w kosciele rechotal z ksiedza jak niewiem co nawet ksiadz sie dziwil ze taki weselutki,ksiadz odwdzieczyl sie przepiekna masza:_)a tu wklejam pare fotek:)

DSCN9220.jpg
A tak wogule to b nie moglam sie doczekac kiedy wroce tutaj do domku to codziennych zajec itd czy wy tez tak macie???jakos ja juz nie pasuje tam -ci ludzie jacys dziwni,nawet Ci moi znajomi to juz nie znajomi :(((i jakos tak dizwnie bylo,nie wspomne juz zalatwieniea jakiejkolwiek sprawy w urzedzie wiecie ze tydzien w pl to jest np od wtorku do nast srody,pani w USC tak wlasnie mnie uswiadomila,a ile ja sie nasluchalam jakak ze mnie to nie matka bo nie klarmie piersia,a ze imie to nie pl a o czapce to juz nie wspomne:(((((oszalec mozna,no ale coz mentalnosc niektorych ludzi sie nie zmieni.
ok lece bo top model leci a te pierwsze odcinki sa najlepsze:))))paaa i dobranoc

reklama
barmanko dziekuje Ci bardzo za rade Tak wlasnie myslalam ze te dwa dni to nic nie dadza a jedynie dziecku w glowie namieszam Ale zawsze to lepiej uslyszec od kogos z doswiadczeniem :tak::tak:;-);-) aha zdroweczka zycze;-);-)

mnie tez cos lapie ale zwalczam chorobe w zarodku wiec mam nadzieje ze jutro rano wstane i nie bedzie po niej sladu

milego wieczorku wszystkim

Dobrej nocki Wam:*
Biola-witaj spowrotem:)Buziak dla Nikosia na 3cie miesiaczki...wyglada fantastycznie:)
Anineczko-śliśniuchny obrazek....
Lecę-lody będą;))))

dzieki dziewczyny ale wiecie co nie moge uwierzyc ze moje dziecie ma juz skaczone 3 miesiace a doipero co pisalam ze juz chce ur:)))a nikolasek jest cudownym dzieciatkiem taki grzecznutki ze szok ,ze nawet niewiedzialam ze takie dzieci moga byc bo z kacperkiem to do tej pory mamy problemy i ze jest i byl b wymagajacym dzieckiem,no ale chociaz drugi jest inny:)))a tak wogule to i ja jestem inna moje maciezynstwo przezywam zupelnie inaczej ale to chyba zaslugat tego ze mimo ze mam dwoje dzieci nie jestem taka wyczerpana jak to bylo przy kacperku:)

Biola sliczne fotki .

A ja stoczylam mega walke ktorej jeszcze nie wygralam bo dzieci nie spia.Od 2 godzin wrzeszcza i wstaja.Dzoewczyny jestem mega wyczerpana..Chce mi sie wyc i wyje,, wykorzystalam wszystkie sposoby jakie znam a one na zmiane wyja..Koszmar!!! Zaraz policja przyjedzie bo sasiedzi wezwa .A ja wyskocze przez okno..Chwila ciszy i znow..noo swietnie jeszcze Max lazi i te znow wyja.. Zabierzcie mnie stad!!!!!

Gastone
Wez głęboki oddech
Pomysl sobie ze nie zawsze tak bedzie
Ze to twoje dzieci kochane cudowne i najwazniejsze zdrowe
Nieszkodzi jak poplacza
Moze posłuchaj muzyki i sprobuj za chwilke je uspac
Nie daj sie złym emocjom!

Barmanko wszystkie 3 naraz usuwalas?
I jak pozniej bolało bardzo
Moglas w ogole cos jeść? Szybko sie zagoilo?

Ewelcia to gdybys mogła zapytaj jak sprawa wyglada tubz chirurgicznym usuwaniem osemek
Ja Musze usunąć bo moje nie potrafią wyjsc juz tyle lat nie wyszły wiec raczej nie wyjdą normalnie a mogą mi zacząć kłopoty przysparzac

Biola zdjęcia super! Fajnie ze zadowolona wrocilas :-)

Monia przy takim stereo nie latwo sie wyciszyc...Od 15 juz spia twardo a ja jestem wykonczona.Ile razy wstawalam.. Czekam na J i ma prezent.Cala 3 u niego spi w pokoju.A niech sie pomeczy:-))

witam
Biola witaj z powrotem, fotki sliczne , i Ci powiem ze ja jak lece do Pl tez mam takie odczucia ze juz tam nie pasuje,jakos dziwnie mi tam jest.O imie Olivki to sie ksiadz czepial ze krzywdzimy dziecko ze ma v w srodku zamiast w....:wściekła/y:
Gastone cierpliwosci zycze
Dzieki kobitki za slowa wspacia, dzis moje samopoczucie jest lepsze a to dlatego ze Oliva dzis nie plakala w przedszkolu. Jak przyszlam po niá to mi mowi mamusiu wiesz nie plakalam dzisiaj:-D. Poxniej poszlysmy do sasiadki na kawke, dziwczyny sie wybiegaly przez 5h i jakos dzionek nam zlecial mimo okropnej pogodyyyy.Mloda padla juz przed 21 wiec sie "delektuje" cisza i spokojem.

reklama
Do góry