reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

dzieki dziewczyny
anineczko a pamiętasz ile placilas?
u mnie pb w tym ze wszystkie musza byc usunięte chirurgicznie, a narkozy wolałabym nie brać
nie dolkuj sie, świat jest piękny :-D

reklama
Pierwszy ząbek 80 euro
drugi 130 euro bo babka się mocno męczyła i lekki krwotok był :sorry2:

dzieciaki poustawiałam to i cisza w domu nastała.Jeden wsuwa płatki,drugi czeka na Top Gear ;-)
A sama idę coś przekąsic ;-)

Ewelcia, kupiliśmy jakiegoś zwykłego Overmaxa.
Lody ciepłe powiadasz?... paradoksalnie nie pomogły :cool2: na mnie takie lelum po lelum nie działa :-D
Pożyczysz murzyna? :sorry2::-D

Tichonku, rozumiem że Wy do Polski nie planujecie wracać?

Moniadan, ja usuwałam w Polsce 3 ósemki, pod narkozą. Nie powiem Ci teraz ile płaciłam bo nie mam głowy do cyferków :dry: mąż by pamiętał, ale on w pracy. Tutaj nie byłam u żadnego dentysty, jakoś do tej pory mnie to ominęło. Mężowy leczył tu kanałowo, ale to była polska przychodnia.

Katrina, zdrówka dla Was! Ta pogoda potrafi z nóg słonia zwalić :-(

Anineczka, no właśnie negocjuje z Ewelcią kwestię wypożyczenia Murzyna :tak: Ale czy się zgodzi?:szok:
Chryzantemy złociste powaliły mnie na łopatki :-D:-D

Też bym coś zjadła ale nie chce mi się nic szykować. Na obiad miał być gulasz..a że ja chora to sierdziłam chrzanie dukana :-p i ugotowałam sobie worek kaszy :-D bo tak mi zapachniało pod nosem że myślałam że skonam. A co:sorry2: organizm musi mieć energię by walczyć z chorobą, prawda? :cool2: Znowu żarłam kiszone, ale dziś lodówka na kluczyk nie będę piła wody ze słoika :-p

dziewczyny jak nazywają się te takie cuś do kominków,szczotka i szufelka metalowa?
Bo szukam i nie mogę znaleźc :dry:

Ja dziś z lenistwa zrobiłam ryż z warzywami,M będzie zawiedziony,że mięcha nie będzie :baffled:

w lodówce nie znalazłam nic ciekawego,poczekam na męża to zrobi mi nan bread z gyrosem i sosem tzatzyki :-D tak sobie dogodzę na wieczór :blink:

Normalnie ogrzewanie trzeba włączyc,piździ jak w kieleckiem :shocked2:

już znalazłam...companion set się zwie.

Tichonek, coś mi się przypomniało... Sąsiadki syn chodzi do szkoły (tej sponsorowanej przez Ambasadę, jak napisałaś) w niedziele. W soboty ma treningi lub mecze, a do szkoły chodzi w niedziele. Z tego co pamiętam co jego mama mi mówiła to tam jest wybór co do tego w jaki dzień dziecko pójdzie do szkoły.

Anineczko-nie ma za co:)Niestety nie pamietam jak taki"set"się nazywa:(((Wiesz,że w tesco jest promo na przedmioty do szkoły z top gear(zeszyt,piórnik-takie tam)my grzejemy od 1go wrzesnia-normalnie u nas sezon grzewczy trwa 9miesiecy w roku:(((
Barmanka-ja też chodzę po domu i weszę co tu zjeść;)))

Anineczko-po najprostszej linii- fireplace set w argosie np-http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/4152356/Trail/searchtext%3EFIREPLACE+SET.htm ale ładniejsze znajdziesz w jakimś diy czy arro chociażby:)

Ostatnia edycja:
reklama
Anineczko obrazek piekny:)
mam chyba takie same "przybory"do kominka jak Ty...byly tu na stanie,sajeszcze w szopie.
my jeszcze nie grzejemy..nie jest zle...nie lubie jak jest za goraco w domu:)
Barmanko pewnie ze pozycze...ja tam sie podziele z Toba i z kazda inna rowniez:):-D:-D:-D:-D;-)

Ja jade w piatek na 14 do Newbridge do dentysty...do Polki oczywiscie...musze zrobic 1 i 2...jeden free a za drugiego mi 100e powiedziala...jednego juz na MC zrobilam ..
Mam zamiar sie zpaytac jej jak wlasnie sprawa wyglada z 8...mam 4 i wszystkie 4 juz byly leczone i cos ostatnio mnie pobolewaja....mam ochote ich wywalic,mam nadzieje ze mi powie ze zrobi to na MC ...

Do góry