reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Pierwszy ząbek 80 euro
drugi 130 euro bo babka się mocno męczyła i lekki krwotok był
dzieciaki poustawiałam to i cisza w domu nastała.Jeden wsuwa płatki,drugi czeka na Top Gear ;-)
A sama idę coś przekąsic ;-)
drugi 130 euro bo babka się mocno męczyła i lekki krwotok był
dzieciaki poustawiałam to i cisza w domu nastała.Jeden wsuwa płatki,drugi czeka na Top Gear ;-)
A sama idę coś przekąsic ;-)
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Ewelcia, kupiliśmy jakiegoś zwykłego Overmaxa.
Lody ciepłe powiadasz?... paradoksalnie nie pomogły na mnie takie lelum po lelum nie działa
Pożyczysz murzyna?
Tichonku, rozumiem że Wy do Polski nie planujecie wracać?
Moniadan, ja usuwałam w Polsce 3 ósemki, pod narkozą. Nie powiem Ci teraz ile płaciłam bo nie mam głowy do cyferków mąż by pamiętał, ale on w pracy. Tutaj nie byłam u żadnego dentysty, jakoś do tej pory mnie to ominęło. Mężowy leczył tu kanałowo, ale to była polska przychodnia.
Katrina, zdrówka dla Was! Ta pogoda potrafi z nóg słonia zwalić :-(
Anineczka, no właśnie negocjuje z Ewelcią kwestię wypożyczenia Murzyna Ale czy się zgodzi?
Chryzantemy złociste powaliły mnie na łopatki
Też bym coś zjadła ale nie chce mi się nic szykować. Na obiad miał być gulasz..a że ja chora to sierdziłam chrzanie dukana i ugotowałam sobie worek kaszy bo tak mi zapachniało pod nosem że myślałam że skonam. A co organizm musi mieć energię by walczyć z chorobą, prawda? Znowu żarłam kiszone, ale dziś lodówka na kluczyk nie będę piła wody ze słoika
Lody ciepłe powiadasz?... paradoksalnie nie pomogły na mnie takie lelum po lelum nie działa
Pożyczysz murzyna?
Tichonku, rozumiem że Wy do Polski nie planujecie wracać?
Moniadan, ja usuwałam w Polsce 3 ósemki, pod narkozą. Nie powiem Ci teraz ile płaciłam bo nie mam głowy do cyferków mąż by pamiętał, ale on w pracy. Tutaj nie byłam u żadnego dentysty, jakoś do tej pory mnie to ominęło. Mężowy leczył tu kanałowo, ale to była polska przychodnia.
Katrina, zdrówka dla Was! Ta pogoda potrafi z nóg słonia zwalić :-(
Anineczka, no właśnie negocjuje z Ewelcią kwestię wypożyczenia Murzyna Ale czy się zgodzi?
Chryzantemy złociste powaliły mnie na łopatki
Też bym coś zjadła ale nie chce mi się nic szykować. Na obiad miał być gulasz..a że ja chora to sierdziłam chrzanie dukana i ugotowałam sobie worek kaszy bo tak mi zapachniało pod nosem że myślałam że skonam. A co organizm musi mieć energię by walczyć z chorobą, prawda? Znowu żarłam kiszone, ale dziś lodówka na kluczyk nie będę piła wody ze słoika
anineczka
dziewczyny jak nazywają się te takie cuś do kominków,szczotka i szufelka metalowa?
Bo szukam i nie mogę znaleźc
Ja dziś z lenistwa zrobiłam ryż z warzywami,M będzie zawiedziony,że mięcha nie będzie
w lodówce nie znalazłam nic ciekawego,poczekam na męża to zrobi mi nan bread z gyrosem i sosem tzatzyki tak sobie dogodzę na wieczór
Normalnie ogrzewanie trzeba włączyc,piździ jak w kieleckiem
już znalazłam...companion set się zwie.
Bo szukam i nie mogę znaleźc
Ja dziś z lenistwa zrobiłam ryż z warzywami,M będzie zawiedziony,że mięcha nie będzie
w lodówce nie znalazłam nic ciekawego,poczekam na męża to zrobi mi nan bread z gyrosem i sosem tzatzyki tak sobie dogodzę na wieczór
Normalnie ogrzewanie trzeba włączyc,piździ jak w kieleckiem
już znalazłam...companion set się zwie.
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Tichonek, coś mi się przypomniało... Sąsiadki syn chodzi do szkoły (tej sponsorowanej przez Ambasadę, jak napisałaś) w niedziele. W soboty ma treningi lub mecze, a do szkoły chodzi w niedziele. Z tego co pamiętam co jego mama mi mówiła to tam jest wybór co do tego w jaki dzień dziecko pójdzie do szkoły.
lubiczanka
Fanka BB :)
Anineczko-nie ma za coNiestety nie pamietam jak taki"set"się nazywa((Wiesz,że w tesco jest promo na przedmioty do szkoły z top gear(zeszyt,piórnik-takie tam)my grzejemy od 1go wrzesnia-normalnie u nas sezon grzewczy trwa 9miesiecy w roku((
Barmanka-ja też chodzę po domu i weszę co tu zjeść))
Barmanka-ja też chodzę po domu i weszę co tu zjeść))
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Barmanko chcieć to ja bym chciałaAle póki co nie mamy do czego,z czym i w ogóleA ja tu zostać na stałe bym nie chciałaAle pewnie zostanę
lubiczanka
Fanka BB :)
Anineczko-po najprostszej linii- fireplace set w argosie np-http://www.argos.ie/static/Product/partNumber/4152356/Trail/searchtext%3EFIREPLACE+SET.htm ale ładniejsze znajdziesz w jakimś diy czy arro chociażby
Ostatnia edycja:
anineczka
dzięki lubiczanko :-)
W zasadzie to szukałam companion set i znalazłam Companion Sets - Stove Centre
w końcu tatuś przyjechał,długo mu to zajęło,ale poświęcił się i z centrum Dublina tachał dla mnie pikny obrazek do pokoiku maleństwa
Gorgeous Classic Winnie The Pooh Pisture For Sale in Dublin 8, Dublin. Buy Babyroom & Furniture
W zasadzie to szukałam companion set i znalazłam Companion Sets - Stove Centre
w końcu tatuś przyjechał,długo mu to zajęło,ale poświęcił się i z centrum Dublina tachał dla mnie pikny obrazek do pokoiku maleństwa
Gorgeous Classic Winnie The Pooh Pisture For Sale in Dublin 8, Dublin. Buy Babyroom & Furniture
reklama
Anineczko obrazek piekny
mam chyba takie same "przybory"do kominka jak Ty...byly tu na stanie,sajeszcze w szopie.
my jeszcze nie grzejemy..nie jest zle...nie lubie jak jest za goraco w domu
Barmanko pewnie ze pozycze...ja tam sie podziele z Toba i z kazda inna rowniez;-)
Ja jade w piatek na 14 do Newbridge do dentysty...do Polki oczywiscie...musze zrobic 1 i 2...jeden free a za drugiego mi 100e powiedziala...jednego juz na MC zrobilam ..
Mam zamiar sie zpaytac jej jak wlasnie sprawa wyglada z 8...mam 4 i wszystkie 4 juz byly leczone i cos ostatnio mnie pobolewaja....mam ochote ich wywalic,mam nadzieje ze mi powie ze zrobi to na MC ...
mam chyba takie same "przybory"do kominka jak Ty...byly tu na stanie,sajeszcze w szopie.
my jeszcze nie grzejemy..nie jest zle...nie lubie jak jest za goraco w domu
Barmanko pewnie ze pozycze...ja tam sie podziele z Toba i z kazda inna rowniez;-)
Ja jade w piatek na 14 do Newbridge do dentysty...do Polki oczywiscie...musze zrobic 1 i 2...jeden free a za drugiego mi 100e powiedziala...jednego juz na MC zrobilam ..
Mam zamiar sie zpaytac jej jak wlasnie sprawa wyglada z 8...mam 4 i wszystkie 4 juz byly leczone i cos ostatnio mnie pobolewaja....mam ochote ich wywalic,mam nadzieje ze mi powie ze zrobi to na MC ...