reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Na spotkaniu było super:-), jak na żywo się spotkaliśmy to zawsze inaczej, ekipa fajna, z poczuciem humoru. Najbardziej wygadany i konkretny jest Bartek- geograf, ale też najbardziej doświadczony w pracy w polskiej szkole:-p. Podpisałam kontrakt:cool2:. Rodziców w sumie było mało,ale to raczej Ci, którzy dopiero będą dopiero zapisywać dzieci. Znam nawet jedną uczennicę:-), jej mama jest fajna babka:-D. Teraz tylko porobić konspekty i heja:-):-p:cool2:

reklama
Asieńko fajnie,że będziecie mieli taką świetną ekipę:tak:Zawsze to raźniej jak współpracownicy fajni:-)Super,że Ci się udało z tą pracą:tak:
Anineczko ja też chcę taką chatkę!!!:wściekła/y::-)Nawet jakby miała mieć jeden bedroom mniej:-DNo zazdraszczam,no,ale w pozytywnym słowa znaczeniu:-)
A nurse już była.Oczywiście Matt jest wspaniały,silny,piękny,mądry i same superlatywy:-)Śmiał się do położnej na głos,gadał do niej,że w szoku była:-)Wynik wizyty: 64cm. i 7900g.:baffled::-D:-D:-DMówiłam,że koło ósemki się zakręci:-DMój maleńk syneczek:-)

dziendobry

o pogodzie nie bede sie rozpisywac bo szkoda slow:dry::dry:

anineczko super chatka i ogrod mi sie bardzo podoba :tak::tak: smarta nie mialam nigdy ale mam nadzieje ze nie bedziesz miala z nimi klopotow ;-);-)

asienko r jeszcze raz gratuluje i powodzenia i zadowolenia z pracy:tak:;-)

milego dzionka wszystkim

milego dnia wszystkim

ja dopiero teraz bo jednak pospałam w nocy i wstałam o 7.45 a na 8 do pracy:-(nawet kawy nie wypiłam ale nadrobiłam w pracy:-)

barmanka ja prosiłam lekarza ale nie chciał mi nic dac:-(

ewelcia no tak,znam ten ból:-(

lubiczanka ja to teraz musze codziennie włanczac kaczuchy i mam niezły ubaw z Szymka

sąsiadka nasypała ziemi przed domem i mam problem bo mały roznosi:/

mam do was prośbe,do tych co mają fecebook możecie kliknąć "lubie to" plissss,są to eliminacje do szansy na sukces,z góry dziękuje:-)
Myslovitz - Długość dźwięku samotności • aacovers • iSing.pl

Witajcie, u nas pogoda do niczego to i nic sie nie chce robić. Mała była dwa dni w przedszkolu i juz siedzi w domu, ale wiem, że tak na początku może być.

reklama
marta f podziwiam chec rzucenia palenia Dobrze wiem jak to jest Powodzenia

kurcze piszecie ze Wasze dzieciaczki roznie znosza przedszkole..... ja to sie zastanawiam co to bedzie jak moj patryk bedzie sie buntowal bo ze tak brzydko powiem niebede miala co z nim zrobic:sorry2::sorry2: myslalam ze zanim go posle od wrzesnia tak juz na powaznie to moze gdzies od kwietnia bede go posylac z dwa razy w tyg tak na 2-3 h zeby sie przyzwyczajal pomalu Zobaczymy....

barmanko a jak u ciebie?? jak maly i jego zdroweczko

Do góry