reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczka, my też mamy taki siatkowany talerz, bez żadnych napisów. Taki nam gościu założył jak polsat zakładaliśmy.

Marta, a Ty używasz jakiś plasterków czy tabletek na niepalenie? Bo jeśli żołądek boli Cię ze stresu to może warto jakoś organizm oszukać ;-)

Rety jak mnie suszy!! Nawtranżalałam się ogórków kiszonych a teraz nie wiem czym pragnienie zalać :/

A żeby szlag trafił tych Niemców!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nosz kur**,nie mogę,no!!!:wściekła/y:
Byłby historyczny mecz,pierwsza wygrana Polaków nad Niemcami i w ostatniej sekundzie wszystko szlag trafił:crazy:
Ale Polacy zagrali dobry mecz,trzeba im przyznać:tak:
Idę,bom zła straszliwie!:wściekła/y:

Marta dasz rade:)trzymam kciuki...ja juz nie pale od stycznia:-):-):-):-)co prawda na poczatku wspomagalamsie champixami ale to straszliwe dziadostwo jest:no:otwieralam drzwi i nie widzialam komu:-D:szok::szok::szok:mgal przed oczami....nie polecam...mam te tabsy jeszcze bo mi Gp przepisala,ale nie bralam,bo nie moglam i leza na razie....

Anineczko no wlasnie my tez ten siatkowany mamy:)

EDIT:
wracajac dzis ze spaceru urwalo mi sie kolko od wozka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:m zrobil tylko ciekawe jak dlugo wytrzyma...a myslalam ze mi starczy do kona sezonu wozkowego...:no:

Ostatnia edycja:
Witam z rana:-).Dzis wstałam razem z mężusiem,zjedliśmy razem śniadanko i M poszedł do pracy.Jgorek wypił mleczko i zasnął.Zaraz ide do góry sie ogarnąć troche.
Mam nadzieje ze to padać nie będzie dziś,bo chciałam iść do sklepu i wyjść troche na świeze powietrze.
Miłego Dzionka.

hejooo! a co tu tak z rana pusto...
Widze ze ja I Gliwa urzedujemy:-D
wpadlam sie tylko przywitac i spadam...zajrze pozniej;-)

milego dnia zycze

Bry:-)
Ja wcześniej być nie mogę,choć od 7:00 na nogach;-)Mycie,ubieranie,śniadanie,szkoła,lekkie ogarnięcie chałupy i dopiero jestem:tak:
...Mój "kruszynek" nie chce siedzieć w leżaczku,na ręce się domaga:dry:
Muszę dryndnąć do teściówki bo urodziny dziś ma:tak:A jutro Radek imieniny a 21-szego Matt:sorry2:Busy wrzesień:-D
A póki co czekamy na położną:tak:

reklama
Hejoo,

Marta to może warto się wspomóc jakimiś plasterkami?

Margaritta, czy w Twojej Pl szkole w ten weekend jest kiermasz książek organizowany przez księgarnię Renatka? Jeśli tak to proszę podaj mi adres tej Twojej szkoły:tak:

Do góry