reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzień dobry
Aaniu-pomaleńku...Jakoś nam się udaje zorganizować i chyba nikt nie ma powodów do narzekań;)Ale Ci dobrze z mężusiem:))))
Aureliamarcel-u nas w socialu to samo:( na szczęście mój podpisik 16go;) Powodzenia-a pogoda rzeczywiscie nie sprzyja:(
Marta-masakra jakaś...i jeśli to zatrucie(oby),to mam nadzieje,że migiem się z nim pożegnasz...bo wirus by się ciagnął od domownika do domownika:(
Barmanka-jak tam Marcelek dzis?Nocka spokojna???-oby:)
Anineczko-że tez M się chciało po nocy prać?No ale jak machina do dziś tylko,to trzeba wykorzystywac;)Jakie efekty?
No ja po odstawieniu dzieci do szkoły muszę brykać na szczepienie z Małą(do szpitala w clonmel tym razem;))))...już to widzę z Danielkiem:/A po powrocie na 6cio tygodniowe muszę się umówic...oj bedzie kłóte to moje dziecię;)Miłego dnia Wam-choc pogoda mało zachęcajaca:/

reklama
Witam
Ale wiało w nocy masakra!!:/ Teraz nie lepiej...
Oliviera wczoraj położyłam po 19 i dziś wstał przed 8 gotowy do szkoły (1 chciał byc w klasie hihihi zajechaliśmy do szkoły o 8.40 i co już było kilka dzieci heh next time:) Cieszę się że chce chodzić do szkoły i nie zniechęca sie.

Zdrówka życzę tym małym i tym dużym.
Anieczko no i jak tam nowa chatka??

Miłego dnia

Hejka,
z Marcelem lepiej, nocka spokojna bez niespodzianek. Ale mimo wszystko nie puściłam go dziś do przedszkola... Kurcze czyżby to było jakieś jednodniowe strucie pokarmowe? :eek::eek:
Kupię mu ten probiotyk, nie zaszkodzi mu podać, co?

dziendobry

wieje i leje i zimno :wściekła/y::wściekła/y:

barmanko a moze to nie zatrucie tylko reakcja na stres zwiazany z zostawaniem w przedszkolu Dzieci roznie reaguja Szwagierki corka wymiotowala zaraz po wejsciu do przedszkola (tak sie biedna stresowala bo wiedziala ze ja mama ''zostawi'') przez pierwsze kilka dni ale sie przyzwyczaila i jej przeszlo

anineczko oby mieszkalo sie wam dobrze i zebyscie byli zadowoleni

nie wiem co komu jeszcze napisac bo mi dziecko na lapka wchodzi i nie mam jak poczytac co tam u Was

milego dnia

Bry
Barmanko dobrze, że młodemu lepiej, lekarz faktycznie nic Ci nie przepisze:no::dry:, nam też nic nie dał, bo mówił, że tak małym dzieciom to się nic nie daje. Jest jeszcze Dioralyte Blackcurrant Dioralyte Sachets Blackcurrant - 6 Sachets - Boots elektrolity, żeby młody się nie odwodnił

U nas wieje masakrycznie:dry::sorry2:, młoda się budziła kilka razy, bo katar ma, znaczy bardziej zatkany nosek

Bry:-)
U nas też wszystko lata po osiedlu:dry:Targa niemiłosiernie:dry:Do tego popaduje:sorry:A wiatr taki zimny,że normalnie mi łapska zmarzły od pchania wózka:sorry2:Jesień na całego:sorry2:
Barmanko może to faktycznie od stresu:confused:
Asieńko to Ania Ci wypije to Dioralyte?:szok:Mam to też,ale Radek zrobił łyczka i mało się nie zhaftał:eek:P też:eek::eek:Że też nie pomyślą dzieciom coś smaczniejszego zrobić:sorry2:

Witam.
Kolejny dzień i brzydka pogoda,zła jestem jak cholera.:wściekła/y:Miałam iść do sklepu po mleko dla Igorka,ale mąż mi całe szczęście kupił i przywiózł żebym nie szla w taka pogode.
Miłego dzionka,mimo że pogoda nie dopisuje.

reklama
Witam

Lubiczanko tak dobrze to tylko wczoraj mialam,dzis trzeba wrocic na swoje tory :-D

Barmankodobrze ze synek lepiej

Kolejny dzien w domu przez taka pogode to normalnie depreche mozna dostac ;/

Milego dnia mimo wszystko

Do góry