reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-no widzisz jak to z dziećmi bywa:/raz nie dopilnujesz i traaaach;)dobrze,że jest poprawa:)
Anineczka-polecam acerka-miałam hp,2 toshiby a najżywotniejszy i tak był acer:)))możemy pozyczyc Ci ładowarkę do fona-dopóki nie odnajdziesz:)Paszportu nie pozycze,bo na dowód podróżuje;))))

reklama
dostaje kota w domu:wściekła/y::angry:pada non-stop a mlody chce na dwor:baffled::baffled::baffled::baffled:zmeczona juz jestem jego marudzeniem,ze on nie chce juz malowac,nie chce sie bawic,nie chce ukladac klockow,nie chce,nie chce nie chce...chce na dwor:sorry::eek:..masakra....

Anineczko moze twardy dysk ci pada??/nam przy tym lapku padl jakos 1,5roku temu,wymienilismy i dziala...ale od czasu do czasu cos mu sie dzieje i troszke glosno chodzi...

ja na szczescie nic nie zagubilam przy przeprowadzce...szukaj paszportu,pewnie sie znajdzie:)

Anineczka, zdecydowałam się na laptopa. Ale chyba bliżej świąt kupię, będzie jako prezent ;-) o Acerach słyszałam że są dobre, też o takowym myślałam.
A masz linka do tego w Tesco?

Marcela wciąż trzepie :baffled: szlak by to :baffled: podaje smecte. Diclofor się przeterminował :-(
Jutro chyba nie puszczę go do przedszkola...sama nie wiem...
Powiedzcie mi - powinnam zadzwonić i uprzedzić że go nie będzie? Jak oni wołają tutaj na rozwolnienie? Czy jak to wogóle mam nazwać? że wirus czy co?

Z Marcelem jest gorzej, dodatkowo zwymiotował :-(

Jeśli pójdę z nim do gp to co może mi lekarz przepisać? Warto iść do lekarza po coś?

W domu mam tylko smecte. Wystarczy?

Barmanko nie wiem czy cos przepisze gp,pewnie wygazowane 7up i probiotyki.
W przedszkolu warto uprzedzic,że młody nie przyjdzie.Powiedz,że ma virus,diarrhea and vomiting,zapytaj czy inne dzieci zdrowe.Może więcej ich choruje? Może z przedszkola przytachał?

A link jako taki do tesco to Online Grocery Shopping & Delivery Service - Tesco.ie tylko tam trzeba się chyba zarejestrowac by coś zobaczyc :confused2:

A ja chyba przegapilam i nie złożyłam zyczen:$
Larcia,Kamcia-najlepszego dla Waszych pociech!
Tichonek-dobrze ze z Radziem lepiej :-)
Barmanko-zdrowka synkowi!

Tichonku dobrze ze Radkowi przeszło.
Anineczko zycze abyś znalazła paszport i ładowarke
Barmanko aby synusiowi szybko przeszło.Dużo zdróweczka.
Co za pogoda masakra leje,nawet dziś człowiek nigdzie nie był.Cały dzień w domku.
Miłego wieczorku.

co za pogoda:confused2:wrrrrrrrrrr
barmanko-smecte jak najbardziej podawaj,jezeli to wirus to musisz przetrwac, nic ci lekarz nie przepisze. Wazne, zeby duzo pil i mozesz mu podawac ww cos przeciw odwodnieniu. Zdrowka dla niego :tak:
ewelcia-nie tylko Twoj mlody wariuje w domu :baffled: moi tez wynudzeni juz na maksa, kiedy przestanie padac ??
anineczko-oby Wam sie dobrze mieszkalo w nowym domku:-)
wilwia-zakupki sie udaly?? ja to z moimi chlopcami nie mam szans na wyjscie na miasto, dlatego zawsze ich tatusiowi zostawiam a co ;-)tylko sie za bardzo nie przemeczaj i daj znac czy dziewczynka jest dziewczynka na 100%:-D:-D
nie wiem co komu jeszcze :zawstydzona/y::sorry:

paszport się znalazł....ufff.był w apteczce :eek::eek:
Nie dociekam jak tam się znalazł,z moją amnezją ciążową to wszystko możliwe.
Ładowarkę znalazłam jakąś polską i przejściówkę też tak więc uratowana:-D

Teraz pralkę M czyści bo w gumie to ohyda jakaś jest,ja nie wiem czy kiedykolwiek Ci ludzie czyścili tą pralkę :baffled:

reklama
Do góry