reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
No pogoda piękna,nie ma co.Ale chyba czas się przyzwyczaic,w końcu jesień już mamy :tak:

Lubiczanko niestety M nie dokończył prania bo jeszcze pewnie ze 2h by mu zeszły,a noc nas zastała.No i te wykładziny takie zasyfione,że powtórka musi byc :dry: Ja nie wiem co Ci ludzie robili na tych wykładzinach,że takie upie:-)lone :-D
Buziak w piętkę dla Dominisi,oby za mocno nie płakusiała.

Kamcia no jestem zadowolona z nowej chatki,kilka rzeczy landlord musi jeszcze zrobic,ale w czwartek będzie nowy materac dla nas bo ten to porażka i baterię w wannie musi wymienic,bo w tej to leci woda jak krew z nosa :sorry:
No jutro musicie szybciej wstac by Oli był pierwszy w szkole :-D

Ja się wkurzyłam dzisiaj na przedszkole.Byłam o 8:55 to panie mnie wyprosiły z przedszkola bo dziecko jest ubezpieczone od 9:00 w przedszkolu i nie ma prawa byc ani minuty wcześniej :wściekła/y: A przecież zanim przebrałabym młodego itd.to 9 by już była,a tak to sobie kwitłam na tym wietrze :dry:

Barmanko probiotyk na bank nie zaszkodzi,często ludzie go biorą by tylko odbudowac florę bakteryjną ;-)

Marta to też Cię wzięło :-( Zdróweczka.Moze też sobie zapodaj probiotyk?

Idę pochowac pościel do łózia dzidziusia.Się nie pochwaliłam,ale już mam łóżeczko dla synalka trzeciego :-D

reklama
Anineczko-dziękujemy:)całe szczęście tragedii nie było-troszkę płaczu i ot cała historia ze szczepieniem;)za to 4ręczniki dla każdego dziecka dostałam:))))ale chamskie te baby z przedszkola-nie widzą żeś w ciąży??????????????
Aaniu-lepszy jeden dzień niż wogóle-mój J nic by mi nie ugotował...wodę na herbatkę tylko;))))))
Tichonek-wieje niemiłosiernie to fakt...nawet liście już żółkną:(((
Barmanka-mądra Kobitka:)lepiej jeden dzień odpuścić w przedszkolu i się upewnić,że się skończyło:)

Witam i ja!
Lubiczanko ale dzielna ta Twoja corcia:)po mamusi na pewno;-):-D:-D:-D:-D/
Anineczko my tez pralismy dywany ale po wyschnieciu zostaly plamy i tez zdalo by sie jeszcze raz za to wziasc,ale jakos ochoty na razie nie mam:no::sorry:
Kamcia to jutro o 7 pobutka,zeby mlody byl pierwszy:-D:-D:-D:-D

bylam z w Newbridge,on poszedl do dentysty na rwanko a ja troche polazilam z mlodym,nie dawno wrocilismy...m teraz go usypia...niby przycial komara w aucie,ale to za malo i marudzil w domu:(....

Witajcie, podczytuję tylko, ale nie bardzo siły mam na pisanie. Małą i mnie COŚ dopadło, leje nam sie z nosa, Alinka miała jeszcze dodatkowo rano temperaturę. Mam nadzieje, że tylko na tym zostanie i szybciutko sie TEGO pozbedziemy.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Anineczka, z tym przedszkolem to tak samo jest i u nas:eek: o równo 9 otwierają drzwi. Stwierdziłam nawet że lepiej się spóźnić 5 minut niż stać minutę na taką pogodę :dry:.

Lubiczanka, widzisz jak Domi dzielnie zniosła szczepienie:tak: zuch dziewczynka!

Aniaa, hahaha Ci nasi eM to cusik tacy podobni są :eek::-D mój też się szkolił na mechanika..i na tym jego "przygoda" się skończyła bo teraz (w Pl również) pracuje w branży gastronomicznej :-D

Asieńka, mówisz że Dioralyte taki paskudny jest?.. oj to u nas pewnie też nie przejdzie :-( ledwo co smecte szmugluje :-(

Gliwa, ale masz dobrego mężulka :tak: A jakie mleczko pije Igorek?

Katrina, zdrówka Wam obu życzę:tak:

pogoda rozwala mnie na cyce :baffled::baffled::baffled:

Anineczka fajnie, ze masz juz lozeczko i posciel. A te baby z przedszkola koszmar
Lubiczanka dzielne dziecie, dobrze, ze szczepeinie poszlo szybko i jeszcze reczniki dostalas wow!!

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow

Moj P potrafi cosik ugotowac jak musi a tez mechanik z wyksztalcenia. Pakuje dzisiaj czesc sprzetow po Zuzi ktorych juz sie nie uzywa, wszystko trzeba pochowac i czekac na czas kiedy znowu sie przydadza;-).
Musimy juz niedlugo Zuzi fotelik do samochodu wymienic bo juz sie w nim zlosci i ciasno sie robi, a jak dojda cieplejsze ubranka to wogole juz nie zmiesci sie do tego fotelika.

Ale pogoda w kratke, raz slonce raz deszcz i jeszcze jak wieje.

witam mamuski!
na początek spóźnione zyczenia dla solenizantow Amandy i Oliwiera
wszystkiego naj!!!
ja byłam na weekend u mojej przyjaciółki we Francji, ach cudnie bylo
pogoda piekna, morze, plaża, kafejki, rowery no rewelka
naladowalam akumulatory i pora zakończyć to urlopowanie ;-)

ewelcia jak tam kotek? super te kociaczki
ania83 cos mi sie rzuciło w oczy ze twoj M. byl pytac o kredyt na dom..? dowiedzial sie czegoś konkretnego
my tez sie zastanawialiśmy kiedys nad kupnem ale ja absolutnie nie chciałam ale temat znow powrócił, tylko ja nie wiem czy jest sens mieszkać w takiej pogodzie :-( tu jest masakra jakas!!!

zdrowka dla dzieciaczkow
my ostatnio rotawirusa mielismy jeden dzien i tez myslalam ze to zatrucie bo bardzo szybko nam przeszło, ale jednak wirus to byl
ok lecę bo chłopaki na lunch przyjechali

reklama
Do góry