reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej mamcie.
Barmanka a to pech. Dopiero zaczelo sie przedszkole i juz choroba.Musisz sie przygotowac na wiecej ...Moj Max jak zaczal przedszkole to 2 tyg chory i 1 w przedszkolu i znow choroba..Podawaj duzo pic i dietka:-(

Moje dzieckp dzis bylo dluzej w szkole i myslalam ze bedzie zmeczony.Niee moj synek jest nie do wylaczenia..Dopiero spokoj nastal..
Zoska dzis jape wydziera ze masakra.Hanka nie lepsza .Nie spie nocami, w dziem slucham koncertow z obydwu stron.Zmieniam zafajdane pieluchy po pachy.Dziewczyny sie posrakuja po pachy.A wszystko wina zabkowania.Podwojnie buuuu
Hance idzie 6 zebow naraz!!! Jezuu chyba nie wytrzymam..
Dzis je wazylam moje klopsiki waza 9600 :-)

reklama
Anineczka, a znasz nazwe / nazwy tutejszych probiotyków?

Gastone, ja nie wiem czy to wina przedszkola czy nie...niby okres wylęgu choroby to 3 dni więc teoretycznie "łapie się".. jutro zadzwonię do przedszkola to dowiem się czy inne dzieci też są chore...

Ostatnia edycja:
MartaF mój Radek to chyba raczej się zatruł:tak:Za spokojnie i za szybko to przeszedł.Już mieliśmy familijnie dwie jelitówki to wiem jak to wygląda:baffled:Współczuję,zdrowia Ci życzę:tak:
Barmanko,jeśli to wirus to faktycznie nic Ci lekarz nie przepisze:no:Organizm sam musi się wyczyścić:sorry:Podawaj młodemu wodę,ale po troszkę,po łyżeczce bo pewnie i ją będzie zwracał:sorry:Wygazowany Sprite,wodę z gotowania ryżu.Oby tylko Ciebie i M nie dopadło bo to jest cholerstwo strasznie zaraźliwe:sorry:
Probiotyk dla dzieci tu to: Restore - Protexin

Z tego co piszecie nie warto iść do gp :confused2:...

Tichonku dzięki za nazwę probiotyku, jutro się przejde do apteki. On mi zwymiotował po jedzeniu, pewnie za dużo zjadł, bo przez cały dzień to tak ociupinke tylko czegoś dziobnął...

A dlaczego 7up czy Sprite? Nie może być cola?

witam z wieczorka :-)
Barmanka zdrowka dla Marcelka, oby szybko przeszlo. ja tez slyszalam ze tu sie pija 7up lub sprite bo niby cos maja w sobie, ale wygazowany. ale czemu tak naprawde nie mam pojecia :no:
gastone az 6 naraz :szok: duzo sily zycze i zeby sie szybko przebily ;-)

narazie to tyle bo mi juz niania mruga, wiec trzeba na gore isc :tak:
mezu jutro wkoncu do pracy to wroce do normalnosci :-D

dobrej nocki:tak:

EDIT:

jak cos potrzebujecie z polandii moje panie to wolac bo zaraz kumpela wraca wiec moze cos przywiezc:tak:

Ostatnia edycja:
Barmanko cola to chyba też może byc :tak:
No i tak jak Tichonek pisze Protexin :tak:
No i raczej wizyta u GP zbędna,zresztą zobaczysz jutro jak młody :tak:

No ja pojadłam i teraz poszłabym na tv,ale jeszcze nie ustawiona cyfra :sorry:
Mężu jeszcze dywany pierze,dzieciaki w wyrkach,chyba im trochę przeszkadza hałas no ale muszą wytrzymac bo maszyna do prania dywanów jutro już wyjeżdza,tak więc korzystamy :sorry:

Nudy....idę chyba sobie książkę poczytam :confused2:

Witam wieczornie
Lubiczanko jak tam u Ciebie?
Ewelcia dobrze ze jestes zadowolona z imprezy ;-)
Anineczko jak sie mieszka w nowym miejscu?Zdrowka dla synka
Barmanko to Marcel sie nachodzil do przedszkola oby szbko go choroba odpuscila
Tichonek dobrze ze Radzio lepiej
MartaF nie poddawaj sie,moj J juz ponad rok czasu nie pali:tak:
Gastonebiedna Hania wspolczuje zabkowania...ladnie Ci dziewczynki waza :tak: Lena to pewnie teraz cos kolo 7kg bedzie miala jak bedzie miala taki apetyt jak teraz to jeszcze troche i Natalie przegoni z waga

Dzionek minal na lenistwie nawet obiadu nie robilam J mnie wyreczyl dzis i zrobil obiad :tak:

Spokojnego wieczorku

aania najgorsze chyba za mną bo bałam sie jak będzie w pracy:-)

barmanka cola też jak najbardziej może byc:-)mi to nic nie pomaga:/

trzecią noc nie spałam:-(nie wiem co sie dzieje,jest mi niedobrze:-(żołądek mnie boli,chyba sie strułam w niedziele w fastfoodzie:/:/

reklama
dzien dobry :-)

mezu w pracy a ja na miasto musze isc autograf zostawic :confused2: a za oknew wieje ze glowe urwie, mam nadzieje ze padac nie bedzie :no:
nie lubie z malym do sociala chodzic bo jest taki malutki ze ledwo wozkiem wjechac idzie :dry:

do pozniej
milego dnia i suchego :blink:

Do góry