reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Lubiczanko ale z Ciebie ranny ptaszek :-)
Gastone no widzisz jaka dzielna jestes :tak:

Ewelcia super ze party sie udal...czekamy na zdjecia

MartaFto trzymam kicuki aby Ci sie udalo

Barmanko no cos trzeba bylo postanowic latka leca zobaczymy jak to wyjdzie w praniu jak tutaj sie nie uda to wtedy w kraju bedziemy cos kupywac

Asienko Zuzia jaka duza,widze ze tez Kazimierz Dolny odwiedziliscie :tak:

Za tydzien ruszamy do Kilbeggan na pokazy aut amerykanskich J ostatnio byl 3 lata temu bo za kazdym razem jak pokazy sie odbywaly to pracowal a tym razem akurat ma wolny weekend i odrazu powiedzial ze niedziela zarezerwowana,faceci :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aaniu-nie z wyboru niestety:(kurka-tak napisałas o tych pokazach-i pomyslałam,ze zrobię J niespodzianke i go zabiorę...ale-za daleko!!!
Marta,Ewelcia-Szymkom Waszym buźka na imieninki:)

Aniu może sie wybierzemy z Wami na te pokazy:-):tak:.Zobaczymy co na to mój mężulek,jak Twój zadzwoni.:-D
Asienko urosła ta twoja córeczka,wczoraj jak ją zobaczyłam na żywo.:tak:
A ja siedze,mały spi. M jeszcze w pracy.Zaraz sobie zrobie druga kawke i spije,bo jakoś mi sie nudzi.

hehe anineczko u nas z tymi kartonami tak samo... używane rzeczy sporadycznie już spakowane i zajmują 1/3 pokoju:sorry2: a co dopiero jak spakujemy resztę...
boo nie napisałam (nie miałam kiedy) przeprowadzamy się :-)
asoenko r gratuluję pracy :-)
ewelcia ładniusio wyglądasz:tak:
dzindziusia mm to samo z eircvomu co Ty...
niby 29.99 ale jeszcze płaci sie za linię i coś tam jeszcze i wychodzi mega cena na miesiąc:dry:

i również pytanie do was..
przeprowadzam się za 3 tygodnie no i poradźcie mi jaki net wybrać żeby był tani i szybki i łatwo dostępny no i jeszcze żeby szybko go założyli :-p
plissssss:-p
i to samo pytabnie miałabym odnośnie prądu wiem że któreś z was zmieniały no i jak to przebiega wszystko??

ooo tichonku gratuluję nowej funkcji :-) gdzie moderujesz??
kamcia 100 lat dla młodego :-)

co do włamywania się my będziemy mieli chatkę właśnie z alarmem:cool2:ale mi fajnie :-p

a w tej chacie nie raz wybiegałam na podwórko za jakimiś kolesiami bo w biały dzień włazili nam do ogródka i nie wiadomo czego szukali.. ostatnio to jak wybiegłam na dwór bo D zauważył ze jakiś chopak u nas stoi na ogródku to zdążyłam zauważyć że 3 kolesi przez mur u nas uciekało!!
dodam że nasz mur ma 2m wysokości
asienkoM jaka Zuzia już śliczna i duża :-)

Ostatnia edycja:
hejooo!!!
dopiero zaczynam dochodzic po woli do siebie...
poszlam spaco 5:30,awstalam o 8 potem troche na kanapie podrzemalam:-p
pozniej wpadne to cos wiecej skrobne

aania jak narazie dobrze idzie:-)nie pale:tak:jest ciężko ale daje raade:-)

lubiczanko moj Szym juz miał ale serdecznie dziękuje:tak::-)

ewelcia główka boli??czym sie strułaś tym sie lecz:-Dhahahaha 2 piwka i po kacu;-)

helloł dziewczynki

No to i polską szkołę mamy rozpoczętą :tak:

lubiczanko kochana- no masz racje- uwielbiam bywac w pl szkole ,ale dziś od 9-tej byłam do konca zajęć :baffled: 14:30 i to nie siedziałam se na kawce :sorry2: ale i tak było fajnie:-D

A do Tichonków w koncu nie dojechaliśmy, bo dzwoniła Tichonkowa i Radek jej od wczoraj wieczór i przez całą noc i dziś też oddaje wsio dołem:sorry2: i jakby to czasem jelitówka to stwierdziłyśmy ze lepiej dla wszytskich jak przełożymy wizyte:sorry2: teraz Tichonkowa boi się o Mateuszka no i o siebie, na dodatek znow nie mają neta :baffled:

Nikola juz dawno śpi Martysia po wrazeniach w szkole jeszcze nie:-) Nowy wychowawca, bo pani od 1-3 juz z nimi skończyla i w 4 klasie wychowawca się zmienia.I mają pana/ chlopaka raczej- poloniste- a ze go lubie no to ma chłopak szczęscie:-D;-)

No to spokojnego wieczorka :tak:

reklama
Marta-a no widzisz...ja tak mam z tymi imieninami-moje sa raz w roku;P
Miłego wieczoru Wam(J gania Reksia po osiedlu:)))i do jutra:)

a dziękuje,dzień miły,była Joannn z męzem,i kilku znajomych:-)nadal trzymam sie z fajkami:-)jest ciężko ale daje radea co do psów to gizmo zwiewa codziennie:-(

Do góry