reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

A u nas była AsienkaM z P i Zuzanką:-). Jaka mała jest cudna:-D:-D:-D, jaka mądra, cudeńko po prostu. Urosła dziewczynka w Polsce. Dogadywałyśmy szczegóły, bo Ania w soboty września będzie u Asi, jak ja będę w szkole. Dzięki Ci kochana, że się zgodziłaś. Mam nadzieję, że to wszystko jakoś wypali.
Margaritta mówisz pan polonista:-p, to nic dziwnego, że Martysia zachwycona:rofl2:

reklama
he he Asieńko-r poki co to ja jestem zadowolona,ze to ten chlopak a Martysia z koleżankami to tak na dwa razy na razie - bo jak to tak, zeby facet był ich wychowawcą :szok::-D trzeba było widzieć ich miny jak sie dowiedzieli- bezcenne:-D ale Ty pewnie z panem owym temat byś znalazła :-p:-)

Witam.Pogoda dzis nawet oki.z rana,zobaczymy pozniej.Po południu urodzinki,mojego M bratanka kończy dwa latka,a nasz Igorek miesiąc czasu.:-)Jak ten miesiąc czasu szybko zleciał.
Zaraz trzeba sniadanko wciągnąć z mężulkiem.
Miłej niedzieli życze.

Witam

Marta nie poddawaj sie,dasz rade

Ewelcia to chyba dobrze bylo skoro dopiero dochodzisz do siebie:-D

Gliwa Buziak dla Igorka :-)udanej imprezy urodzionowej,ucaluj Kube od nas :)

Margaritta wczoraj dzwonilam do Tichonkowej i to samo mi mowila ze Radek cos nie tak,mam nadzieje ze mu przejdzie
Dobrze ze jestes zadowolona z wychowawcy :tak:

Uciekam zjesc sniadanko,Milego dnia

Ostatnia edycja:
Witam się,

Asieńka, ale ta Twoja Zuzieńka wyrosła :szok: pannica już :-)

Gliwa, buziaczek dla Igorka, niech rośnie zdrowo.

Margaritta, albo nie doczytałam albo nie pisałaś.. W Pl szkole pełnisz jakąś specjalną funkcję? W sensie czy uczestniczysz w zajęciach dla dzieci:tak:

U nas nudy na pudy:eek: Nie pada, więc chyba do ZOO się wybierzemy :tak: trzeba z rodzinką się zobaczyć :-D w sensie małpy odwiedzić :-D

Barmanko daj znac pozniej czy cie rodzinka poznala;-):-D:-D
\
no wiec imprezka wypas
laugh.gif
o 19 spotkanko w domu,wypilysmy po lampce szampana,a pozniej wszystkie taxowka pojechalysmy do..no wlaqsnie ni to restauracja ni to bar...takie dwa w jednym,zamowilysmy jedzonko-Szwedzki stol,po dwie lapki winka,....siostry |przyszlego Pana mlodego mialy pytania do Panny mlodej...najpierw zadawaly je jemu a na imprezie jej...jak zle odpowiedziala to musiala napic sie wina a jak dobrze to prezent dostawala...typu,rogi,szal z piorkami,podwiazke itp...a potem poszlismy na disco
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
oj zabawa przednia ...a potem maraton na inna dyskoteke,ale jak nas ochroniarze zobaczyli to nas nie wpuscili
laugh.gif
rofl.gif
tlumaczac ze full maja i zaraz zamykaja,wiec poszlysmy do fast fooda,im sie jesc chcialo,a ja bylam taka pelno od innych rzeczy ze nawet nie myslalam o jedzeniu
sorry2.gif

Gliwa wez mi nic nie mow o pogodzie....u nas pada..hmm pada to malo powiedziane leje:baffled::wściekła/y:...M usypia mlodego,a ja kawke poobiednia spijam....pozniej jedziemy do znajomych bo mala dzicia sie im urodzila...
Myslalam ze mlody nie bedzie spiacy,bo wstal dzis po 9 i nie pojdzie na drzemke,ale jednak pojdzie:tak:

reklama
helloł

barmanko jestem sobie od 3 lat w Radzie Rodziców :cool2: a ze to prywatna szkoła to rodzice najwazniejsi są- zaraz po dzieciach ofqrs;-) no i wczoraj miałam troche pracy- np. trzeba było rozdać dzieciakom we wszystkich klasach ksiązki do szkoły które zamawiali wczesniej. 1-3 to luz bo to już gotowe komplety ale w tych wyzszych trza było te komplety tworzyć dopiero.Ale ja to lubie. No a pozniej jeszcze mała pomoc w sekretariacie- bo nowych ludzi / dzieciaczków sporo doszło w tym roku i sie motali troszkę;-) i tak zleciało do konca zajęć miśki to już razem wrócilyśmy.
Do zoo powiadasz/ tego w Dublinie? tez mialam plana, ale juz zrezygnowalam :-D pogoda:confused2:

ewelcia86 znaczy impra w deche :cool2: gód ;-)

ania83 w zasadzie nie mam w tej szkole jakiegoś nauczyciela z którego nie byłabym zadowolona gdyby był wychowawcą miśki- to jest świetna kadra młodych z mnóstwem pomysłów ludzi- nie zmęczonych pracą ze tak powiem;-) pasjonaci wręcz:tak:

może Ikea ,ale nie mam w sumie potrzeb zakupowych zadnych z tegoz resortu .. moze sie gdzieś przejedziemy,ale gdzie... i pozniej się dziwić ,ze ludzie niedziele w centrach handlowych spędzają :confused2::-D

no to cya

Do góry