reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Asienko M slicze fotki, a córcia jaka juz duza
Ewelcia udanej imprezki
Anineczko hmmm ja chyba bede musiala tez sie wkrotce przejsc do szkoly. ten 2007 to chyba jakis wyz byl:-D ze tyle dzieciaczków.

Larcia ahhhhh unas to samo jest" mamo pobaw sie ze mná proszeeeee prosze prosze " i przy tym kleczy przedemná ha ha ciekawe gdzie to widziala.Naszczescie nie krzyczy i nie ryczy przy tym jak mówie ze teraz nie moge bo gotuje na przyklad obiad. Wiec mloda idzie i maltretuje królika albo chomika.:-D (na cos sie zwierzaki przydaly)No dzis nawet sie z nia duzo bawilam chyba ze 2h siedzialysmy i te kuleczki ukladalysmy, zazwyczaj wystraczy jej chwila np lubi gdy pomagam jej budowac domek z klocków lub pomoge przy puzzlach.Mnie tez sie czasem nie chce ale wiem ze musze bo bidulka tu sama ze mná caly czas w domku, czasem do sasiadki pojdziemy na kawke ale po 2 h zabawy naszych cór mamy dosyc bo co chwile musimy interweniowac bo sie klocá o zabawki.

reklama
Witam
Ewelcia-chyba nieźle poszalałas:)))))
Marcysia-ba-nawet nie tyle czujnie,co od 4tej wogóle nie zasnełam-usłyszałam taki dźwięk jakby ktoś szedł i tylko myśli-w razie wu wszystkie dzieci do którego pokoju zagarniać...nie no schiza jakaś:(((
Kamcia-no już zadzwonilismy...i jednak chcemy go namówić na ten alarm:)
AsieńkoM-sliczne fotki-super się wybawiliscie pewnie:)
Gliwa-no takie dni jak Twój wczorajszy to my lubimy:)
Barmanko-miłego byczenia się:)
Margaritta-wreszcie to co lubisz-pl szkoła:)Pozdrów Tichonka od nas:)
Marta-jak napisałaś,że siostra to ta z grzechotką,to sobie pomyślałam,że za dzidzię przebrana czy cuś;)szkoda,że dziewczyny nie mają możliwości popróbować czegoś tak profesjonalnie-a widzę,że dorobek na YT spory:)świetnie!!!
Miłego dnia Wam-oczy mi się kleją jak diabli...ale przynajmniej Dzieci grzeczne:)

Witam :-)Obudziłam się po 7,mój głodomorek chciał mleczka:tak:Zjadł i zasnął.Już sie przyzwyczaiłam do rannego wstawania.Siedze na dole i pije herbatke.
Zaraz trzeba podłogi pomyć.Pogoda dzis do kitu,w nocy padało pewnie.
Jak na złość wekeend i sie pogoda psuje.
Ewelcia to super że imprezka sie udała,czekamy na fotki.
Miłej soboty

lubiczanka a ty spac nie możesz??:-D ja dopiero wstałam:-) dziewczyny pewnie coś będą robiły bo chodzą do muzycznej szkoły:-)

reklama
Witam.Uff ja tez przetrwalam.Dziewczynki zasnely dosyc szybko_O 21 juz byla bloga cisza,a ja zrobilam sobie herbatke,zapuscilam film i czekalam na J.W srode powtorka.
Milego weekendu.

Do góry