reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
No i kuśwa dupa zbita z wypadu do ZOO!! :angry::angry: jak ja kocham tutejszą pogodę :angry::angry:
Musiałam zakręcić do Next'a i w tym czasie pogoda się "rozbujała":confused2:
Ja tam mogę wleźć pod kocyk, ale Marcel fioła w chacie dostaje :confused2:

Ewelcia, to fajnie że imprezka się udała. Konkurs też miałam taki sam ;-) tyle tylko że ja ściemniałam z odpowiedziami co by karniaki pić :-D:-D źle to się skończyło:zawstydzona/y:

Margaritta, no to też już czaje baze :tak: fajnie że masz co robić :tak:
A powiedz mi jeszcze, tutaj polskie dzieci zaczynają polską szkołę w 1 klasie, tak? Czyli wtedy jak będą w roczniku w 8 urodzinach, tak? Polska szkoła nie jest obowiązkowa, tak? Wiem, wiem przed nami jeszcze sporo czasu na takie decyzje ale lubię wiedzieć "co w trawie piszczy" ;-)
Gdyby junior był grzeczniejszy na zakupach to też bym się wybrała do Ikea, bo co tu robić w taką pogodę? :baffled::baffled:
No i co robicie dzisiaj?

Dzień dobry
Gliwa-Igorkowi ogromny buziak w czółko na ten pierwszy miesiączek:*
Margaritta-super!!!No TY to lubisz prace społeczne...choc nie powiem tez miałam chętkę na rade rodziców.ale za rzadko byłam w szkole-bo tylko raz na 3tygodnie:(Cieszę się,że Młody(czyt nauczyciel)przypasił:)
Ewelcia-no i super,ze zadowolona z imprezki jestes:)
Barmanka-moje dzieci też takie chętne do shoppingu-tyle tylko,że tam gdzie zabawki są:/jak widzą,że mama obiera kierunek sklepu z odzieżą np to czarna rozpacz;)))
Tichonek-mam nadzieje,że jednak to nie jelitówka ,i ze Radzio dochodzi do siebie:)
Marta-fajnie:)powodzenia z fajeczkami:)
A my właśnie wróciliśmy-szwędaczka nam się dziś załączyła-super dzień:)))
Przepraszam Was-mykam,wyjec się włączył:/

Hej :-)

ja się ogarniam powoli,ale przyznam,że nie ma lekko i pewnie chwilę potrwa zanim się na nowo zaklimatyzuje :-/

Domek po powrocie zastałam w stanie nienagannym,z pełnymi szafkami i lodowka nawet ;-) do tego czekał na mnie zaległy prezent urodzinowy-dostałam smartfona :-D Teraz się zabawiam w wolnej chwili ;-)
Wybaczcie,że nie komentuje,ale mam tyły straszliwe :$

Pozdrawiam Was serdecznie :-)

my walsnie wrocolismy od znajomych...mlody jest taki malusi jak Szymon byl...rozczulilam sie.:-p

Dziewczyny zobaczylam 3 kotki malutkie i ...jeden bedzie nasz:-D:-D:-D:-Dza tydzien bede go miec...
Znajoma szuka chetnych na dwa pozostale...m zrobil focie telef.to pozniej wam pokaze:)
moze ktoras chetna na kota?

Witam
Wróciliśmy z Cork , było super, pozwiedzalismy, byliśmy w Cobh i Fota Park.
Widze tu cichy weekend, nie trzeba dużo nadrabiać:)
Madbebe witaj!
Miłego wieczoru

reklama
Do góry