reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-u mnie jutro premiera-zobaczymy jak wyszykowanie towarzystwa pójdzie w parze z punktualnościa:)
Monidan-u Dawida w szkole co roku jest inny nauczyciel-taki system dziwny:)a mogliby chociaż do 3ciej kl jak w Pl tego samego miec.Natomiast dzieci te same-dziwne,ze Wasze miksuja:/
Barmanka-Ty już nie podpatruj inszych kolorków-w tym Ci baaardzo do twarzy:)

reklama
ewelcia super fryzurka i kolor cudowny Jaki to kolor dokladnie??

BLACKURRANT deep BURGUNDY //....z Garniera..

Tichonku gratuluje nowej funkcji!;-):-D:-D:-D

My teraz mamy UPC:-):-)niby eircoma do pazdziernika,ale po kilku telefonach m rozwiazal umowe i musimy zaplacic rachunki do konca umowy!!!!
Gadasz pipie jaki masz nowy adres,a ta sie pyta czy to jest na pewno w Carlow i cos tam jeszcze,ogolnie jakies problemy zaczeli nam robic w zwiazku z przeniesieniem netu z tamtego osiedla tutaj...sołłłł mamy z UPC:happy::rofl2::rofl2:
Tam placilismy 46e a tutaj 37e czy cos takiego i o wiele szybszy jest..nie tnie sie jak ten z eirocma...no i tak jak dzindusia placilismy za wynajecie lini:baffled:

Tichonku no jestem dumna:-), już się nie mogę doczekać, kiedy poznam wszystkich z kadry, kiedy zobaczę dzieciaki;-):rofl2:, mam mnóstwo pomysłów. Nawet to, że prawie nic mi nie zostanie po opłaceniu opiekunki do Ani daje mi taką radochę, że nie wiem:-D:-D:-D, a opis na stronkę to sama pisałam:-D:rofl2::-p

Hello
Ewelcia super fryz:)
Tichonku gratuluje wyniku:)
Ja w tamtym tygodniu zmieniłam dostawce ineternetu miałam Smart, a przeszłam do UPC i płace tyle samo ale mam dwa razy szybszy internet nie ma co porównywać, aż sie wkurzam że tak długo z nimi wytrzymałam. W tym pakiecie mamy rozmowy do PL za free wieczorami i weekendy, poza tym dostaniemy voucher 150 euro do PC Worlda (bo przez nich kupowaliśmy). Przyszedł mi 1 rachunek i za dużo mnie podliczyli więc zadzwoniłam i przemiła pani wszystko sprostowała aż w szoku byłam..

Ja teraz pracowałam 7 dni pod rząd, ale za to teraz mam 6 dni wolnego łącznie, urodziny młodszego i starszego, jedziemy do COrk na weekend, szkoła więc się cieszę że mam wolne.

Zaraz kładę małego spać bo rano trzeba wstać:)) Życzę tym co mieli i tym co jutro będą mieć dobrego początku roku szkolnego:) Aż sama nie wierze że mój szkrab do szkoły idzie:))))

Witam
melduje sie teraz bo od rana busy o 7 pobudka ledwo wstalam wyszykowalismy sie i pojechalismy na szczezpienie,ja bylam przerazona kluciem tak moja GP stwierdzila gdy spojrzala na mnie, Lenka strasznie plakala nie moglam jej uspokoic, ogolnie wsio ok nasza kluseczka wazy 6190g,pozniej pojechalismy do Rathcool do hurtowni z nadzieja ze bedzie otwarta ale niestety bylismy o 10 a otwarcie maja o 12 dopiero dobrze ze na CityWest mieszka J brat z rodzinka to pojechalismy do nich posiedzielismy troszke i pozniej spowrotem sru do tej hurtowni :-)
Na 16 bylismy umowieni w przedszkolu ale wczesniej wstapilismy do Gliwy,takze dzionek minal szybko i w miare intesywnie najwazniejsze ze zakupy sie udaly dla dziewczynek jutro jedziemy na blanch takze jutro mamuska bedzie szalec :-)

Aniaa, ja nie w temacie a mam lenia by grzebać w necie :zawstydzona/y: powiedz mi czy nadal jest obowiązek by pierwsza wizyta ciężarnej była przed 10tygodniem (mówie o wpisie do becikowego)
Tak Kochana jest obowiazek, dzis jak bylismy na szczepieniu babka w recepcji wypelniala mi papier potrzebny do becikowego,tazke musze wyslaci cieprliwe czekac

Tichonek-ja uwielbiam fryzjerów-facetów.Przynajmniej się nie boją ciąć;-)Tylko żadnego w okolicy nie wylukałam:-(
Zgadzam sie z Toba w 100% ja mam w kraju fryzjera-faceta i jestem zadowolona

Asienko piekne zdjecie i ten opis, super.......
Gliwa nie ma za co sama przyjemnosc :tak:
Tichonek gratuluje wyniku
Ewelcia piekny kolorek bardzo mi sie podoba

Uciekam bo Lenka wola

I ja sie witam po dluzszej nieobecnosci,ciezko ostatnio znalezc mi czas na cokolwiek. Bez kompa jestem, a do tel nie mam cierpliwosci takiej, wiec rzadko zagladam na BB-przyznaje bez bicia :-)
Corcia jutro montesori zaczyna, bardzo sie ciesze, bo potrzebuje miec choc chwilke dla siebie i na swoje sprawy. Za 2 dni konczy juz 4 latka,moja pannica :-)

reklama
lubiczanko dzieki Nio niby sie dowiem wszystkiego ale wiesz wolalam wiedziec mniejwiecej na co mam byc gotowa tzn na jakie ceny...... zebym glupich min nie robila jak mnie podlicza :) dzis nawet jezdzilam poogladac przedszkola z zewnatrz:laugh2::laugh2: i mam upatrzone i to najblizej mojego domku - doslownie 5 min na nogach Przejde si etam i popytam Myslisz ze jakis depozyt za zapisanie patryka sobie zazycza??

anineczko nio pomysl choc niewiem czy masz duzy wybor Osobiscie smarta niepolecam - sama nie mialam ale same negatywne opinie slyszalam.... Nie ma co ukrywac ze upc jest najlepsze ale jak si enie da - tez nad tym ubolewam ale w sumie juz sie przyzwyczailam do eircomu i do tego duzego rachunku A powiem ze nawet nie jest taki zly i jak gramy na dwoch ps3 jednoczesnie to nie przycina (tylko piatek i sobota wieczorem muli) No coz jak sie nie ma co sie lubi.....to sie lubi co sie ma:sorry:

ewelcia kurcze piekny ten kolorek naprawde zakochalam sie :-p:-p

czas na relaksik wiec ogladam us open:tak::tak: bo moja niespelniona dusza sportowca sie domaga :rofl2:

Do góry