reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko-nie strasz,że znikniesz!!!
Dzindusia-nie ma reguły co do opłat w przedszkolu-w jednym policzą sobie 3 w innym 5e na godzinkę.A skoro planujesz objazdówkę to uświadomią Cię na bank co do opłat:)i pamiętaj-ważne jest 1sze wrażenie!!!w końcu zostawiasz obcym ludziom swój Skarb:)
Ewelcia-eee no z taką sąsiadką murzynek na inną babkę nawet nie spojrzy;)ślicznie wyglądasz:)

reklama
hejka
Asienko gratulacje, nio to teraz bedziesz "paniá od polskiego":-D
Tichonku garulejszyn
Ewelcia fajny kolorek on chyba we fiolet wchodzi?

Nam sie dzis zaczal dzien na poszukiwaniach chomika,skubana wylazla gorá:szok: bo drzwiczki nie byly dokladnie zamkniete.Przeszukalam kazdy zakamarek oprocz takiego schowka bo bym musiala wszystko stamtad wywalic:baffled:. W poludnie poszlam tam zerknac odstawilam dwa kartony patrze a ta sobie wychodzi wiec ja szybko cap zlapalam:-D:-D:-D.
Poxniej chcialam sie wziasc za sprzatanko ale sie tak xle poczulam ze musialam sie polozyc,normalnie siedze na fotelu i mi sie kreci w glowie jakbym zemdlec miala:szok: ehhhh czy to od cisnienia? bo nic a nic mnie nie boli.
Teraz mi przeszlo wiec szybko obiadzik zrobilam i chyba tak bede siedziec w tym fotelu do wieczora.:confused2:

dzindusia już się problem rozwiązał.Będziemy mieli SmartTelecom,już kiedyś go mieliśmy,jakieś 5 lat temu i byliśmy zadowoleni.Za całe 39.95 miesięcznie 10MB :tak:
http://www.smarttelecom.ie/home_broadband/more_details/Home_Value_10Mb.aspx
Tak więc ufff.Tylko 2 tygodnie trzeba czekac :baffled:

Lubiczanko dopóki nie wyłączę wtyczki to będę miała ten internet,tak więc pewnie jeszcze ze 2-3 dni a później zniknę,na jakiś czas ;-)
Odpoczniecie sobie odemła :-D

Tichonku no właśnie,suwaczek! Pięknie idzie waga w dół :-)

Kasiuleczka aaa chomiki sprytne są,mój jak byłam mała potrafił wejśc na 2 m szafę :szok: nie wiem jak on to robił,ale był dziarski i sprytny.Zawsze mama go poszukiwała i kiedyś za kanapą wgryzł się jej w palec i tak wisiał jak wyciągała łapę zza kanapy :eek::-D

A i siedź i odpoczywaj,choc ja dziś o dziwo nawet nieźle się czuję :-D

Ewelcia fajniutki kolorek :tak:
A mi dzionek strasznie szybko mija,Igorek zjadł mleczko i sie buja w bujaczku.Wczesniej była umnie Aniaa83 z familia.
Wstawiłam obiadzik,bo coś zgłodniałam.Mężulek jeszcze w pracy.
Aniaa jeszcze raz dziękuje za zakupki dla Igorka.:-):tak:

No,wreszcie się wyrobiłam:tak:
Calusieńką Radka garderobę poprzymierzałam mu,co do jednej rzeczy i wreszcie porządek ma w szafie bo kupę szmat tylko miał a z połowy powyrastał:sorry:
Obiad chłopakom zrobiłam,a w siebie w nagrodę wcisnęłam dwa naleśniki z serem:-pPyszotka...
Dzięki dziewczynki,walczę:-)Jak widać efekty to się chce:tak:Ale jeszcze dłuuuga droga przede mną:sorry:
Ewelcia świetny kolor,bardzo Ci pasuje bo masz ciemną oprawę oczu:tak:...Ładnemu to we wszystkim ładnie:-)
Asieńko robisz karierę w mediach,widzę:-DA poważnie to super opis...Pewnie dumna jesteś z siebie w związku z tą pracą:-)
Jeszcze mi został cały stos ubrań do prasowania,ale to jak dzieci pójda spać:tak:
No i od jutra pobudki o 7:00:baffled:Nie to wstawanie mnie trapi ale to "wyrabianie się" z dwójką dzieci:baffled:Dobrze,że mam szkołę pod nosem:-)

Kasiuleczko-hehe...mój 1szy chomik(tzn dzieci),jeszcze w Pl...to była bestia-nazywał się"Pipo"-nazwa stąd,że jak ze sklepu z nim przyjechaliśmy chciałam go wziąć na ręce a on mnie capnął,na co zareagowałam,"och ty pipo!!!",co z kolei moje dzieci przyjęły jako jego(jej)imię...a zwiewała setki razy-do dziś nie wiem jak,ale najczęściej była w piwnicy gdzieś w węglu:/
Anineczko-no jaja sobie robisz???jak to odpoczniemy???będzie Sodoma i Gomora!!!nie no żartuję,ale mam nadzieję,że szybko wrócisz na łono"rodziny"-czyt.do nas:)))

dzindusia my płaciliśmy 80e na tydzien za montessori 3.5 h
tichonek to o której Radek zaczyna szkole ze musicie tak wczesnie wstawać?
my pobudka o 8 rano, szkoła 8:50
Eryk wrócił dzis średnio zadowolony bo pani choć bardzo miła to nie bardzo ładna i juz nie jest taki zachwycony jak w zeszłym roku gdzie pisał swojej pani lisciki "I love you" :-D

Tichonku, gratuluje! Imponujący wynik, super!

Asienka, fajny opis :-) gratuluje jeszcze raz.

Ewelcia, ładny kolorek, też takowe lubię :tak::tak:

Dzindusia, musisz sama pojeździć i popytać. U mnie Marcel będzie chodził na 3,5 godz dziennie, koszt 30e na tydzień.

Anineczka, my mieliśmy różny internet, ale właśnie teraz - z upc - jestem najbardziej zadowolona. Nie ważna jaka pogoda za oknem net zawsze śmiga! Dzwoniłaś do upc, może niebawem planują wejście na tamto osiedle?

czy u was tez dzieci maja co roku inna nauczycielkę i inne dzieci w klasie?
Antek ma nowego nauczyciela,ale tylko dlatego,że szkoła maleńka.W zeszłym roku były tylko juniory,seniory,1 i 2 klasa to i kadra malutka.
A w tym roku już doszły 2 klasy juniorów,no i 3kl się zrobiła,tak więc były przyjęcia nowych nauczycieli :tak:
A dzieci te same :)

My do szkoły mamy na 8:30 i wstajemy o 7:30 :tak:

Barmanko tak,M dzwonił i powiedzieli,że jak tylko będą jakieś wieści odnośnie tego osiedla to dadzą nam znac.No i jak widac UPC jest naprawdę dobre.

reklama
Do góry