reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Pauletta pusto tu bez cienie,odzywaj sie czesciej:tak:
asienko jeszcze raz gratuluje:)super fote wkleilas...

a tu ja\...tylko sie nie smiejcie,bo ja nie umiem pozowac do zdjec...:no:i zawsze wychodze jak pol dooopy z za krzoka:cool::sorry:

mam jeszcze jedno ale na tamtym jakas skrzywiona wyszlam...bardziej niz na tym

Załączniki

• IMAG0178.jpg
    IMAG0178.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
reklama
witam sie

dzis zabiegana jestem od rana i na nic czasu

madbebe a nio bo caly czas widze ze czytasz tzn piszesz ze idziesz poczytac wiec stad moje stwierdzenie ze lubisz czytac :)

asienka super zdjecie i bardzo fajny opis

ewelcia super fryzurka i kolor cudowny Jaki to kolor dokladnie??

dziewczyny Mam pytanie : ile kosztuje teraz przedszkole i jaka jest roznica miedzy full time a part time (godzinowo) Bede bardzo wdzieczna za pomoc Bo planuje objazdowke po przedszkolach moze w przyszlym tygodniu ale niechcialabym zeby mnie cenami zszokowali i zebym glupich min nie robila

Ostatnia edycja:
Ewelcia śliczny kolorek,laska nebeska z Ciebie...czy jak to się tam mówi ;-):-D:-D

A ja się lekko podłamałam bo mój dostawca netu nie pokrywa osiedle na które się przeprowadzamy :-:)-( buuu
A jestem już z UPC ponad 3,5 roku i są dla nas idealni i kompletnie nie wiem co teraz wybrac :confused2: nie chcę neta radiówki czy też na ten klucz,muszę miec stałe łącze i chyba pozostanie mi eircom :baffled: tak więc pewnie zniknę za chwilkę bo M musiał rozwiązac umowę z UPC :-(

anineczka mialam tez sam problem podczas ostatniej mojej przeprowadzki A najlepsze jest to ze przenosilam sie na osiedle po drugiej stronie glownej drogi i na starej chacie mialam upc a na nowej (obecnej) musialam eircom niestety bo wyboru w zasadzie nie mialam wiekszego Atez z upc bylam od poczatku prawie czyli prawie 5 lat

dzindusia o masz! Bez sensu :-( A ile płacisz za eircoma? I długo czekałaś na założenie?

place 51,77 za 8mb (uwazam ze to duzo bo w upc mialam taniej i szybszy net) Ja to zalatwialam ok 3 tyg przed przeprowadzka tak zebym nie miala przerw w dostepie do internetu (bo oboje z mezem jestesmy maniakami gry w sieci na ps3) i tak modem przyszedl mi poczta w ciagu 5 dni (i nawet na stary adres mi wyslali bo tam jeszcze mieszkalam) i jak rozmawialam z eircomowa telefonistka to jej powiedzialam ze chce aby linia byla aktywna od dnia przeprowadzki - podalam jej date i faktycznie tak bylo Wazne jest zebys wiedziala czy w nowym domku masz gniazdka internetowe jesli tak to sprawa jest prosta no ich aktywacja trwa ok 48-72h

dzindusiu ale ta kwota to za 2 miesiące?
Bo na stronie jest 8mb za 29.99 miesięcznie.
Ja w UPC płaciłam 64 co 2 miesiące ale oni co chwilka zwiększali MB :tak:
Muszę się dowiedziec czy na nowej chacie jest to gniazdko :sorry: to to samo co linia telefoniczna??
No i szybko was obsłużyli,jak nie eircom :))

Jeszcze sobie coś pomieszałam z cookies i mi net zwalnia:confused2:

Ostatnia edycja:
anineczko niestety na miesiac Wiem ze na stronce podaja ze 29,90 ale nam doliczyli jeszcze line renting i mimo pisania i dzwonienia ze to ogolnie jest bez zesnu i wogule dlaczego mi to naliczaja to odpowiedz jest ta sama Tak jest i juz A ze nie mam wyjscia i u mnie tylko eircom (radiowki niechce a satelita jest za droga) wiec place......
a w upc to bylo super placilam ok 30e na miesiac ale nie mialam na co narzekac a z eircomem to jest nienajgorzej ale czasem tak zamula ze sie nic nie da zrobic

reklama
Do góry