Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Hmm, to ja tu rozowe i falbaniaste z wyprzedazy znosze...no zobaczymy..3.03 mam usg w szpitalu, zobaczymy co tam powiedza....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sofiku, moja intuicja to mnie zawodzi ostatnio bo podpowiadała mi że to bliźniaki a niestety tylo jedno maleństwo będzie no i ja czuję że dziewczynka a wszyscy dookoła twierdza że chłopiec, mama z wróżb, kochanie z tego co jem, konsultant z tego jak wyglądam i uwaga: z 9cio tygodniowego skanu a więc wydaje mi się że wszyscy mnie nabierają żebym nie była rozczarowana przy porodzie. Ale 10tego lutego mam wizytke u polskiego prof. to mam nadzieję ze tam coś juz więcej sie dowiem, no i zostanie mi całe 5 miesięcy na kłócenie się o imięOlivca jeszcze 4 tyg. i juz bedziesz znac płec ...
Podpowiada Ci cos intuicja??
Oczywiście życzę Ci Kasiu, żeby nic się nie zmieniło W pierwszej ciąży to właśnie pani Antepowicz pokazywała mi wargi sromowe w ósmym miesiącu... a mam syna