reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej!
No z tymi do;egliwosciami to jeste nie ciekawie,teraz mam twardy brzuszek i boli mnie krzyz i wogole schylac sie nie moge,ale pocieszam sie tym ze jeszcze troszke i dzidzi bedzie z nami.:-):-)
M m chce miec tylko jednego dzidziusia:-(a ja dwojke,moze uda mi sie go kiedys namowic na nastepne:-)
Sofik u nas pada caly czas a i pobliska rzeka pewnie wylala.Strasznie ponuro jest na dworzu,a w pokoju prawie ze ciemno:crazy:

reklama
Anineczka- spoko, bede czekac niecierpliwie:)....a wczoraj do 1.30 w nocy staralam sie dprowadzic mieszkanie do porzadku usuwajac w pocie czola wszystkie kocie kudly...czas lenienia sie i nawet szkoda gadac jak wygladaja obicia wszystkich foteli:)

A tak wogole to chcialam zapytac czy ktoras z was miala problem z nisko polozonym lozyskiem? Bo mi lekarz w szpitalu powiedzial tak :' masz bardzo nisko ulozone lozysko, ale nie martw sie bo pewnie sie podniesie. Ale jak nie, to bedziesz miec cc, ale nic sie nie martw....' - No i wez sie czlowieku nie martw!!! No i sie zastanawialam, czy ktoras z was tez tak miala a potem sie podnioslo....? Nie chcialabym miec cc....

Misia nie martw sie. Mnie po skanie tez powiedzieli, ze moje lozysko zatyka kanal rodny. I oczywiscie po powrocie do domciu necik i wiadomosci na ten temat. Prosze nie rob tego co ja. Jak glupia naczytalam sie, osluchalam, panikowalam i niepotrzebnie. Wiele z nas ma ten problem. U mnie podnioslo sie, urodzilam normalnie bez cc zdrowego chlopca.

Rany co za dzien. Szaro, buro i ponuro. Mialam nadzieje wyjsc z mala na spacer ale skad ciagle pada:no::wściekła/y:. Co za kraj. Ale lepsze to nia ta ch... grypa wkraju. Zastanawiam sie bo w marcu mamy jechac na 2-3 tyg, mam nadzieje ze mala niczego niezlapie. Idlatego staram sie czesto wychodzic na spacery ale idz tu teraz jakbys nawet psa nie wykopal w taka pogode:no::crazy:. W domu nudy. Pogadalam troche z mama na skajpie, M wybył do kumpla do garażu poprawiac cos w aucie. Mala dalami chwile i spi:-):tak:. I co mozna robic w taki dzien. Siedziec i jesc a mi przydzlo by sie schudnac:baffled:. Pozdrawiam wszystkie grubaski:rolleyes:

Witam was drogie mamy:)
My w Polsce i wymodliłam śnieg:) Wiec bylismy na spacerze pozjezdzalismy z górki i chcemy baławana ulepic fajnie jest:)
Co do grypy to jest tu masakra szpitale przepelnione nieciekawie.Oli troche kaszle ale mam nadzieje ze mi sie bardziej nie rozchoruje.
Pozdrowienia

misia, spoko, ja też miałam nisko łożysko i się podniosło :-)

W ogóle Dziewczyny nie czytajcie w necie o chorobach, jakichś powikłaniach itp. Ja też, tak jak Frog schizowałam strasznie.

U nas po południu pogoda była znośna, nawet Młodego na spacer zabraliśmy. W ogóle uważam, ze w tym roku zima łaskawie się z nami obeszła. Było wprawdzie trochę mrozu, ale lepszy mróz niż wichury i poziome deszcze :-).
A właśnie-jutro zaczyna się kalendarzowa wiosna w Irlandii :-):-).

Coś jeszcze miałam napisac, ale ciążowa skleroza i roztargnienie niestety mi zostały :-D:-D:-D.

Uspokoilam sie bardzo!! I nic nie bede juz czytac:) U nas bylo calkiem fajnie dzisiaj! Caly prawie dzien spedzilismy z A na zakupach...lodowa sie malo sama nie otwiera...a mielismy skromnie bo czas troche pooszczedzac! Ale tak sie dobralismy, ze kazde uwielbia zakupy! I tylko ciagle- A co!Zaslugujemy na odrobine szalenstwa! Przez to wszystko dopiero teraz zaczelam robic obiad!! A potem bede piekla szarlotke:)
Ach! Bylam dzis w Woodiesie i widzialam boskie naklejki do dzieciecego pokoju, a takze takie mini tapety. Pisze, bo kiedys byla o tym mowa. Byly takze takie mini tapety do sypialni, (tez ktos kiedys pytal). I wcale nie takie drogie. Taka 5 metrowa- 11.99 e.

reklama
Witam wszystkich!!! również mieszkam w Irlandi, dokładnie Co.Clare. Mam pytanie do Was. 1,5roku temu urodziłam tu córeczke., teraz czekam ma synka i równiez tu zamieżam urodzic. Mój problem polega na tym ze zgubiłam dowód osobisty, czy możecie mi powiedzieć czy w szpitalu będe go potrzebowała.Kompletnie nie pamiętam jak to było gdy rodziłam tu pierwszy raz. przepraszam że się wpasowałam w czyjś wątek, ale to strasznie ważne, rozsypuje się już w lutym. z góry dziękuje:))) i pozdrawiam:)))

Do góry