WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
WolfiA no to chyba będzie niespodzianka
Bo mój lekarz w 31 tygodniu ciąży stwierdził,że ciężko rozpoznac płec dziecka bo za duże.Ale może Wam się uda.;-)
Na to wygląda, że Kinder Niespodzianka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WolfiA no to chyba będzie niespodzianka
Bo mój lekarz w 31 tygodniu ciąży stwierdził,że ciężko rozpoznac płec dziecka bo za duże.Ale może Wam się uda.;-)
Anineczko - wybaczam Na ostatnim usg moja ginka (Antepowicz z Medicusa) zobaczyla ponoc wyraznie - cipeczke. I chcialabym zeby juz tak zostalo. No i mam nadzieje ze juz nic wiecej nie wyrosnie.Kasiu wybacz,byc może się chwaliłaś,ale ja pewnie nie doczytałam
U rodziców miałam słaby dostęp do neta i czytałam piąte przez dziesiąte
No to sie jeszcze raz powiedz czy znasz płec bobaska?
Czesc dziewczyny ja mam takie pytanko moze nie ja ale moja znajoma:-)Poniewaz jak wiecie trzeba bylo wymienic stare dowody tozsamosci..........lecz ona niestety nie wymienila bo nie mogla leciec do polski......i ona teraz ma zamiar leciec w maju zeby to zalatwic ale boji sie czy nie zatrzymaja jej na granicy za ten dowod......(leci na aktualnym paszporcie)czy ktoras z was miala lub ma znajomych ktorzy maja ten stary dowod i wymieniali w polsce po terminie,czy mieli jakies problemy????ona czytala ze musi dostrczyc dokument ze przebywala za granica ale ile w tym prawdy to nie wiadomo.tym bardziej ze bedzie leciec z dzieckiem to boji sie zeby nie bylo jakiejs wpadki:-)bo z tym polskim prawem to nic nigdy nie wiadomo:-)Pozdrawiam i czekam na odpowiedz
Mój synek jest z października, jeszcze sie nie pytaliśmy jak to będzie z jego przyjęciem, ale zastanawiam czy w ogóle go posyłac w tym roku...?
Dopiero co zaczął chodzić do przedszkola, może do szkoły pójdzie jak będzie miał 5 lat (to i tak wcześnie) a do tej pory nauczy się troszke języka, żeby mu było łatwiej
To widzę, że wiecej mamusiom ten wózeczek wpadł w oko ;-)
Ja bym go z chęcią pooglądała na żywo, ale gdzie go szukac...?
Na ostatnim usg moja ginka (Antepowicz z Medicusa) zobaczyla ponoc wyraznie - cipeczke. I chcialabym zeby juz tak zostalo. No i mam nadzieje ze juz nic wiecej nie wyrosnie.
Oczywiście życzę Ci Kasiu, żeby nic się nie zmieniło W pierwszej ciąży to właśnie pani Antepowicz pokazywała mi wargi sromowe w ósmym miesiącu... a mam syna