reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko dziekuje...znalazlam juz wczesniej,nawet na watku socjalnym napisalam ze juz mam a tutaj zapomnialam./...
Mam nadzieje ze ten landlord bedzie dobry...oby!!!
Ja na swojeg0o na razie nie narzekam:)
Barmanko mamy dwie drukartki,Cacona i Epson-ta w spadku po landlordzie;-)....do Canona M nabil tusze i nie dzialaja:baffled:cos sie zrabalo...a ta Epson ma jakis kod(czy jakos taqk) ze nie mozna nabic,tzn nie...mozna tylko trza ten kod sciagnac i wtedy bedzie dzialala:dry::sorry2:....
M kupil tusze do Epsona bo tansze niz do Canona;-)

reklama
Anineczko, już kumam bazę :tak: to z tym jednym pokojem na dole to faktycznie w Waszym przypadku nie użytek. Z landlordami to różnie jest..nasz też pożal się boże :baffled: ten dom wogóle go nie interesuje! Mogłabym ściany na różowo wymalować i by go to nie wzruszyło :dry:

Ewelcia, weśśś kobito nie strasz mnie tym epsonem!! :szok::szok: bo my epsona własnie mamy, funkiel nówka, jeszcze jade na tuszu który był w zestawie... Jaki kod? że gdzie się go szuka? a ci gostkowie ze sklepu gdzie się nabija to nie wiedzą o co lotto? noszzzz...

Dobra ide polukać co jest w tv...nic mi się nie chce :baffled:

spokojnie dziewczynki - zadna z barmanki czarownica bom zdrowa i nie w WC :cool2: no chyba, ze czarownica na czarownice nie działa :dry::-D
a tak powaznie barmanko to napisałam ,ze się zastanawiam - bo szkoda mi tej trampoliny, bo piękna jest:cool2::-D a Ty musiałas brac tą swoją skoro nie była 8 tylko 6?

a ja nie moge otworzyć linka z chatą anineczki :dry: ale to chyba lepiej dla mnie :sorry2:

Tichonkowa neta nie ma znow:baffled:

Vikamcia jaka fajniusia ta Twoja mała- no slodycz istna :tak:

barmanko a ze Cię łeb nap*prza to nie dziwi mnie- "zaklinacze" moje działają :cool2::-D

a zdjątka dziewczynki załącze jak tylko brat mój z bratową z podrózy poślubnej wrócą i przyśla mi je ;-)

Anineczko Twoj link mi sie nie otwiera :/

Vikamciasama radosc...urocza Twoja cora

Dziewczynki spia o 19 padly obydwie,wlasnie obejrzalam Prawo ojca czas zlecial szybko myslalam ze J zaraz bedzie z pracy dzwoni i mowi ze bedzie pozniej :wściekła/y:

hejo :-)

Tichonek ale synus rosnie, cały Radzio. całus dla niego na 3 miesiace :tak:
Anineczka ale rybka, takiej jeszcze nie widziałam :-) jak cos potrzebujesz z pl to daj znac bo kumpela jest i wraca w polowie wrzesnia. nie ma problemu. troszke ja i madbebe i sie nazbiera ;-)( doczytalam ze madbebe Ci przywiezie ale jak co nie krepuj sie :tak:) a domek super, a tak niepozornie wygladał ;-)
Lubiczanka całus dla Twej Krolewny :tak:
ViKamcia sliczna corcia :tak:
Aniaa I całus dla Twojej Ksiezniczki :tak: lepszego samopoczucia zycze
Ewelcia dobrze ze zdazyłas, u nas nie grzmiało ale lało, a moj prawie prace skonczyl o tej porze z tad wiem ze u Was lało i grzmialo :-D
Pusiorex Witaj!!
Dzindusia nie pomoge niestety:no:

i dobrnelam do konca, uff (w sensie wsio poczytalam)

milego wieczora

Ostatnia edycja:
Witam
Katrina niezła kolekcja misiów:)
ViKamcia słodziaki twoje na tych zdjęciach.
Anieczka super że znalazłaś coś lepszego, a link sie pewnie nie otwiera bo za dużo dziś na niego wchodziłyście i sie strona przeładowała haha
Też bym chciała znaleść jakaś chate z której byśmy byli zadowoleni..`
Barmanko coś kiepska z Ciebie czarownica:)))
Lubiczanko całuski dla księżniczki:))

My dziś od rana w ruchu, po sklepach, na szczepieniu, w kinie i tak dzień zleciał. Nie chce mi sie jutro do pracy:/

Miłego wieczorku

Rety Wy też tak czasem macie, że wewnętrznie czujecie jakiś dziwny niepokój??... jakby miało się coś stać, czy jak?... Normalnie ciężko mi się oddycha.. Nigdy nie miałam żadnych przeczuć, czy proroczych snów i tym bardziej nie rozumiem tego co sie dzieje :-( skoncentrować się nie mogę wcale, tv wyłączyłam, cisza jak makiem zasiał..:-(

Ewelcia, no nic najwyżej będę kupować oryginasie. I tak mało drukuję, jak już coś to na wersji roboczej więc tragedii nie będzie.
Swoją drogą to czasem opłaca się nową drukarke kupić niż oryginalny tusz ;-)

Margaritta, tak wzięłam trampolinę bo Marceli zrobił Shreka i poległam :-D Tak poważnie - mówi się trudno, nie będę cudować. Przecież na wieczność nie będzie, prawda? Po paru latach można na większą wymienić jeśli nadal będzie chciał dżamperować :tak:
Pan 'w gratisie' chciał nam jeszcze kotka dać ale glutek żadnego nie mógł złapać :-D
Eeee tam przyznaj się że w kiblu siedziałaś bo inaczej wcześniej byś na forum zawitała :tak::-D

reklama
aureliamarcel, lubiczanko dziekuje Wam bardzo Kurcze kolezanka tam wydzwania a oni mowia ze takiej aplikacji nigdy nie mieli:dry::dry:

a jak sie ma MC to przy wizycie u gp to sie podpisuje za kazdym razem jakies papiery??

heh dzionek zlecial , 3 gradobicia nas nawiedzily i ulewa okropna przeszla - jak tu 6 lat mieszkam to takiego intensywnego deszczu tu jeszcze nie widzialam:no::szok:

barmanko a na jaki kolorek kladlas te super czerwona farbe?? bo sie zastanawiam czy na farbowanych na czarno tez by wyszlo Tylko ja to pasemek tylko pare chce sobie zrobic :-p

coz ide sie pouczyc troszke bo niewiele mam na to czasu w ciagu dnia

milej nocki wszystkim zycze;-);-)

Do góry