reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko tez tak czasem mam...ni z tad ni z owad u mnie sie to bierze....ech..takie to zycie teraz jest:-p:-p:-pnigdzie nie mozna byc bezpiecznym....walnij se klina to ci przejdzie...mi m wlasnie drina zrobil.;-)
|a co do tych drukarek tomasz racje...nasz canon tez wlasciwie nowy,dalismy z aniego chyba 50e bo jakas promocja byla a teraz tusze tyle kosztuja,a za ta cene to srukarke kupisz...

reklama
ViKamcia wielkie dzieki za wytlumaczenie co i jak!!! Tego mi trzeba bylo ;-) Szczoteczke juz ma, czeka, ale nie wiedzialam, ani na to nie wpadlam, zeby nia masowac dziaselka ;-) Mala juz spiocha wiec jutro sprobuje... bo zadnych gryzakow to ona nie chce zalapac, wiec sama musze cos zdzialac :-) Czopkow troche boje sie dawac...

..i tak patrze, to Twoje dziecie tylko 10 dni mlodsze od mojej Maludy ;-)
moja też nie chciała gryzaków.. a ta nie może nic bo starsza siostra wszystko rozrzuca po domu :-p jak jej dam jakąś zabawke to ją Vi bierze i się nią bawi hehe więc Emma zostaje na łasce siostry i bawi się tym co jej podrzuci :-p
jak masz szczoteczkę to ją otwórz i daj małej:tak: ona jest tak fajnie wyprofilowana że dziecko łatwo ją łapie takie malusie
no i ma gryzaczek z 2 strpny.. Viki ją uwielbiała.. Emmie kupiłam tez taka no ale jak już pisałam za dużo to jej nie widziała :-p

też chciałabym znaleźć taką chatke super idealną... :-p hehe co by mi pasowała bez żadnego ale:sorry2:
teraz będziemy się umawiać z babka na jedną chatę na wymianę bo tamta ocieplana i na olej a ta nie i na prąd ogrzewanie...
no ale mało pokoi a babka się ceni:dry:
wogóle 725 to by dla mnie za dużo było żeby dawac miesięcznie/.... chociaż za taką ładną chatę z takim ogrodem :-)
u mnie możemy malowac jak nam się podoba :-)
teraz dziewczynek pokój jest zielono różowo , fioletowo żółty i właściciel powiedział ze śliczny hehe nawet pytał czy ktopś malował czy to my sami :-)

Dzindusia, już pisałam :sorry2:
kładłam na wypłowiały pomarańcz :tak: Na czarnych raczej Ci nie wyjdzie...

Ewelcia, do lusterka pić nie będę :-p stary w pracy.
My za naszą drukarkę też daliśmy w promo ok 50e.

Dzindusia na czarnym kolorku- zapomnij..Ja mam czarny swoj i klapa.Teraz milalam rozjasnione na braz i wyszedl mi mahon.

Vikamcia slodkiego pulpecika masz:-)

Anineczka ogrod w chatce zarabisty!

ViKamcia - te półeczki mój mąż własnoręcznie wykonał.... więc raczej w sklepie takich nie kupisz sorki.

dzindusia - ja jak się rejestruję, albo idę po receptę to daje Pani moja MC, bo przecież nie zrozumie mojego nazwiska jak jej podam.... a potem nic u lekarza czy przy odbiorze recepty nie podpisuję.

Jak widziałyście na załączonych fotkach pluszaków Ci u nas dostatek, dlatego stwierdziłam, że częścią możemy się podzielić i będę miała mniej do usadzania na półkach po zabawie mojego dziecka. Stąd porządki i u niej w pokoju.

Byłam dziś wieczorkiem z Alinką na show dla dzieciaków z bohaterami z bajek. Bałam się, że nic nie będzie rozumiała i nie bardzo jej się będzie podobało, ale super się bawiła. Cieszę się, że taka szczęśliwa wróciła do domu, tylko moja głowa nieco mniej szczęśliwa po 1,5 godziny takiej głośnej muzyki, ale warto było się poświęcić..

ello
o rajusku ile naprodukowaly dzisiaj, wsio przeszytalam i nic nie pamietam:-D
Katrina wow ile maskotek,moja ma mniej i wlasnie kilka tygodni temu pralam je wszystkie ehhh 2 pralki maskotek.
Vi Kamcia slicznotki te Twoje córcie i zawsze usmiechniete. Kolorek fajny. Ja mam ciemniejsze takie wisniowo kasztanowe mi wychodzá. o taká uzywam
Drogeria Nigrini: Loreal Koloryzacja Féria Préférence P37 Intensywna Ciemna Czerwień Pure Plum Power Farba do włosów P 37

Anineczko super chatka, no ale ten ogrod wypasiony ja tez chceeeeee

No a mi w koncu naprawiono pralke jupiii moge prac jedno dzisiaj zrobilam a reszte jutroo oby nie padalo co chwile.
Nam tez dzionek jakos szybko zlecial pojechalam na zakupki do polskiego sklepu ze znajomymi, poxniej na spacerek do lasu,akurat naszla chmura ale schowalismy sie pod drzewami i nie zmoklismy.:-)
Nio i mam juz zabukowane bileciki do Pl:-)

kasiuleczka - ale zazdroszczę, też bym odwiedziła Polandię. Może już nie musiałabym chodzić po żadnych lekarzach, to wreszcie odpoczęłabym troszkę.... Marzenia nie kosztują, pomarzyć można.
We wrześniu będziemy mieć gości, to mogę zapomnieć. Miałam nadzieję, że tak jak rok temu pojedziemy, ale chyba się nie zapowiada... trudno.

reklama
Do góry