reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Barmanka tez tak czasem mam, moj jeczy ze tv leci a nie ogladam, a ja jak bym go wylaczyla to bym zwariowala :baffled:
Dzindusia moja znajoma skladala forme jakies 1,5 roku temu i do dzisiaj cisza :dry: ale ona nie zadzwoni bo angielskiego nic nie umie ( jest tu 6 lat) :confused: ja mam mc ale nic nie podpisuje u gp
Ewelcia tez mamy canona taki co tez zdjecia drukuje, i scan robi, z argosa, tez masz taki?? moj kupil duze butle i dopelnia :-p i wsio ok jest :tak: mialam pytac jak reka, juz lepiej??
Kasiuleczka fajnie ze macie bilety:tak: no to teraz bedziesz prac, duuuuzo slonka Ci zycze :-D fajny ten kolorek:cool2: sie zastanawiam hmmm moze malne :-p

sie tak malujecie na czerwono, wisniowo i mnie kusi teraz. ja mam ciemny blond wiec moze cos fajnego wyjdzie :-p zawsze mozna czarnym zamalowac :rofl2:
kawke spilam, sie obudzilam, za oknem chmury, mlodemu basen z pilkami wyciaglam i siedzi :-p

Witam się porannie,
pogoda jakaś dziwna :nerd: niby słonko zza chmur się przebija ale ich kolor pozostawia wiele do życzenia.
Uciekam porządzić w kuchni, paaa.

Dzień dobry
miłego dnia Wam-przepraszam,że tak hop-siup,ale dzis dzień pod znakiem"czarnych chmur"-jakaś taka dolina
ahaaa-za pamięć o Dominisi dziękujemy:***

Lubiczanka, ściskam mocno! Podnoś głowę szybciutko i nie smutaj się! Musisz! Bo kto będzie mnie pocieszał?:zawstydzona/y: Każdy ma swoje lepsze i gorsze dni, ale Ty jesteś tak pozytywną osobą że doline będziesz miała tylko przez kilka godzin ;-):tak:
Ja też mam humorek spaprany..podejrzewam co się stało, ale że 'nie widziałam, nie słyszałam' nie mam prawa robić zadymy.. cóż czas pokaże czy miałam rację... Trochę tylko przykro że Inni Mogą, a ja Nie.

Idę budzić starego, zrobię mu kawki niech się ucieszy :-p i lecimy na ogród składać trampolinę :tak: Nie mogę się już doczekać :-)

Witam
U mnie pochmurno i bedzie pewnie padac :wściekła/y:
Lubiczanko,Barmanko lepszego humorku zycze

Kasiuleczka fajnie ze masz bilety,ehh troszku Ci zazdroszcze ze lecicie my bylismy ale jak zawsze czlowiek kupe zalatwiania ma i w sumienic nie odpocznie ale coz zycie....

No i pada :wściekła/y:

Milego dnia zycze

Ostatnia edycja:
Jednak pogody nie bedzie dziś,a tak sie cieszyłam.:wściekła/y:
Barmanko,Lubiczanko lepszego humorku zycze.
A właśnie obudził sie mój głodomorek na mleczko.:-)Dzis Igorek ma 3tyg.czas szybko leci.Rosnie jak na drozdzach.
Pozniej trzeba isc do sklepu,po zakupy na obiad.Dzis robie zupe pomidorowa z makaronem.Juz sama niewiem co gotowac na te obiady.
;-)

reklama
witam sie

u mnie pogoda hmmm irlandzka Przed domem swieci slonce a za domem wlasnie padalo:dry::dry:

barmanko, gastone ze tez mnie na te czarne podkusilo hehe teraz to chyba musze czekac az odrosna Chociaz chcialabym sobie cos takiego extra na glowie zrobic Kiedys mialam super neonowe fioletowe ale to bylo 3 lata temu Do dzis nie moge znalesc tonerow w tym samym odcieniu :-:)-(

katrina, aureliamarcel dzieki dziewczyny Kolezanka angielski zna wiec z tym klopotu nie ma Ale jak tam dzwonila to nawet nie umieli znalesc ze ona forme im skladala a poleconym wysylala wiec dowod na to ma......... mimo to oni wciaz twierdza ze nie i juz.... i juz nic z tego nie rozumiem

milego dnia zycze

Do góry