reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dranissimo możesz masować dziąsełka palcem owiniętym w tetrówke polecam lub dać szczoteczkę Jordan step by step (moja Vi taka gryzła i tym sobie sama "drapała dziąsełka)
Jordan szczoteczka Step by Step 0-2 - Stomatologia
a ja używałam ba ból czopków paracetamol
Paracetamol, czopki (dla niemowląt), 50 mg, 10 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie
i żel chyba dentinox ale nie pamietam.. coś na D
gastone nie martw się mi też nie wyszedł czerwny
obiecałam lubiczance zdjęcia
wiec wstawiam z lampą i bez lampy :-p z tym że jak wychodze na dwór to są jaśniejsze :-) ale to wiadomo ;-)
i mam identyczny kolorek co barmanka .. jak już pisałam nakładałam na ciemny blond
DSCF8040.jpgDSCF8054.jpg
mam jeszcze prośbę do dziewczyn co miałam wasze nr dajcie mi jakieś eskli bo dzięki mojej córeczce wszystkie poszły delete:sorry2:
barmanko właśńie miałam Ci jeszcze o homiczkach napisac nie kupiłam ich :-p
może innym razem.. urodziny bratanicy za miesiąc wiec mam jeszcze czas.. a ta promocja i te nie taka extra była ;-)
pusiorex witaj :-)
anineczko fajnie że macie chatke :-)
ogród jest najlepszy!!! ile będziecie płacić jeśli można wiedziec :zawstydzona/y:
katrina masz fajne półeczki na zabawki.. mogłabyś napisac gdzie takie kupiłas??;-)

tak was poczytałam na szybko więc wybaczcie te którym nic nie napisałam:zawstydzona/y:
ale jestem jakaś rozkojarzona.. czekam na paczkę z pl.. i o niczym innym nie mysle :-p

i przy okazji już jak wstawiałam dzisiaj fotki to wstawię moją małą.. za 3 dni bedzie miała 4 msc
Zobacz załącznik 384612Zobacz załącznik 384614Zobacz załącznik 384616Zobacz załącznik 384624Zobacz załącznik 384625Zobacz załącznik 384626

Anineczko wow!super ta chatka,no i ten ogrod:szok:
Vikamcia ale slodziak z tej Twojej coreczki:tak:
A mnie kregoslup tak boli,ze ani siedziec,ani lezec nie moge.Masakra.W pierwszej ciazy,ani najmniejszego bolu nie mialam,a teraz to chyba wszystkie mozliwe-och,jeszcze troche...

wilwia-jedziesz jak na Cong,dokladnie za Cong i Clonbur. Z nawigacja bezproblemu traficie ;).Jak wpiszecie finny centrum(dokladnie 5 domow, sklep i kosciolek:-D:-D)to jeszcze jakis kilometr dalej. Dobrze, ze katar wkoncu ustapil.Kochana jeszcze troszke musisz wytrzymac i oby mama doleciala na czas.Bilecik mega tani:tak:
Aniaa-dla Twojej pociechy rowniez buziaczek:-)
Anineczko-no chatka wypasiona,ogrod super.:shocked2: Czemu u Nas takich chat nie ma:wściekła/y:
Vikamcia-jak sie patrzy na Twoja mala, to az sie chce nastepnej dzidzi:-D:-D

Wilwia no ja czuję się jak emerytka w tej ciąży.Tak więc nie dziwię Ci się.
Zresztą ty już 34 tydzień.

ViKamcia chatka będzie nas kosztowała 725e :sorry2: Dużo,nie dużo,ale jak na 5 pokoi to cena atrakcyjna.
Patio trzeba będzie odmalowac bo widac było,że Ci tenanci,którzy teraz mieszkają nie zadbali o to,ale ja już się nie mogę doczekac by maznąc to pędzlem.

A Emma rozkoszna,takie ma słodkie fafułki :-D

marcysiu no właśnie u nas tez porażka z takimi typowymi rodzinnymi domami,tak więc długo się nie zastanawialiśmy.

Oczywiście już szlak mnie trafia jak sobie pomyślę o zmianie adresu w urzędach :sorry2:

ale mi się japa drze :shocked2:

ViKamcia wielkie dzieki za wytlumaczenie co i jak!!! Tego mi trzeba bylo ;-) Szczoteczke juz ma, czeka, ale nie wiedzialam, ani na to nie wpadlam, zeby nia masowac dziaselka ;-) Mala juz spiocha wiec jutro sprobuje... bo zadnych gryzakow to ona nie chce zalapac, wiec sama musze cos zdzialac :-) Czopkow troche boje sie dawac...

..i tak patrze, to Twoje dziecie tylko 10 dni mlodsze od mojej Maludy ;-)

Anineczko nie no,chata full wypas...:szok::szok:ogrodek super!!!no i w srodku na kolory pomalowana...nie magnolia..o allleluje:-D:-D:-D
Vikamcia sliczna masz pyzunie...
Anineczko no wlasnioe odnosnie zmiany adresu,potrzebuje linka z forma do chilld benefit:dry:
M pojechal z mlodym do tesco po tusze do drukarki bo chyba na ..... se to wydrukuje

Anineczka, chacjenda super, pokoiki wcale nie takie małe...a ten ogród..marzenie...
a dlaczego chcecie zmienić chatkę? Sorki jak pisałaś a ja nie doczytałam :zawstydzona/y:

ViKamcia, na stronie Smyth nie znalazłam tych zestawów do Zhu Zhu, w Argosie jest tylko jeden Buy Kung Zhu Training Wheel. at Argos.ie- Your Online Shop for .
Marcel ma 4 części (różne). Za każdą płaciłam 1e. Jeśli dla Ciebie to nie jest żadna speszajl ofer, to za ile Ty chciałaś kupić? :sorry2::-p:-D
Maleńka śliczna, pięknie się uśmiecha :tak:

Dranissimo, ja też się cykałam przed pierwszym czopkiem. Ale jak potem zobaczyłam jakie to błogosławieństwo to już nie miałam oporów :happy2:

Ewelcia, a po ciemu kupujecie nowe tusze? tych starych nie można 'nabić'?

Tichonku, gdzie Cię znowu wywiało? Potrzebuję Cię...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Lece gnoma wrzucić do wanny, niech się moczy. Dziś mamy późnienie, usnął nam w aucie tak więc nie było sensu kłaść go wcześniej.
Zrobiłam już dla siebie obiadek na jutro:tak: Deserek też mam :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Ewelcia to był chyba Form CB56?
To tutaj po prawej stronie możesz ściągnąc:
http://www.welfare.ie/EN/Schemes/BirthChildrenAndFamilies/ChildRelatedPayments/Pages/cb.aspx

Barmanko potrzebuję 4 pokoi na jednym poziomie by miec wszystkie sztuki dzieciów na widoku.W tym domu mam 3 na górze i jedno na dole.Antka na dół nie dam samego bo w nocy będzie niuchacz lodówkowy w lodówce siedziec lub co lepsza inne imprezki sobie urządzac.:sorry2:
Po za tym nasz szanowny landlord ma nas w głębokim poważaniu i co chwila słyszę,że on ma taaaaki wielki kredyt a my tak mało mu płacimy,mało mnie to obchodzi,że kupił chatę i nie ma za co spłacac :baffled: Marek sam zbudował tutaj scheda,Marek wiecznie coś sam robi,a tutaj nawet dziękuję nie usłyszym.:-p
Nie twierdzę,że nowy landlord będzie spoko,ale jest na miejscu i naprawdę wygląda na spoko gościa,mamy samowolkę w chacie,tylko prosił by na ścianach nie było pink and purple ,a nie tak jak tamten w Anglii i kontakt praktycznie zerowy :no:

Moje już wykąpane i do łóżek zagonione :-)

Do góry