reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

ale sie wiatrzysko zerwało u nas :szok: no i lac bedzie :confused2: w Carlow juz leje Ewelcia zdazyłas wziasc posciel??:-p
zdarzylam,a za sekunde tak lunelo ze bylam w szoku!!!malo tego grzmialo i slyszalam jakies grzmoty:baffled:..:szok::szok:powylaczalam wsio z gniazdek,a Szym byl na prawde przerazony...mial lzy w oczkach i pytal o tate:cool2::sorry2:

Wilwia mam ten sam dylemat :baffled: co z dziecmi?A widziałam takie ładne czapeczki u Ciebie na ogłoszeniach,ale masz rację,niech dadzą 100% pewnośc co tam w brzuszku mieszka :tak:

A my znaleźliśmy dom :-D
4 pokoje na górze,na dole jeden playroom i living room,ładna,duża kuchnia i ogród z ładnym patio i shedem.I tylko 25euro więcej niż tutaj płacimy.:tak:
Tak więc jak dobrze pójdzie to po 1 sierpnia wyprowadzka.Dom bliżej centrum,ale jednak na spokojnym osiedlu.Landlord młody żołnierz,mówi,że możemy wszystko w domu robic,pomaluje nam pokoje :-)
Ale się cieszę,tylko tego landlorda trzeba powiadomic,ale będzie zły :baffled:
no to super ze znalezliscie chatke:)...chyba chcialas napisac ze po 1wrzesnia wyprowadzka:-);-)...
zarzuc linkiem z ta chatka:)
szkoda ze my blizej nie mieszkamy,takto zajela bym sie chlopcami Twymi,ale jesli M Twoj sie wyrobi miedzy skurczami to moze ich do mnie podrzucic,ja tam chetna;-):-Dbym miala szybciej od ciebie 3muszkieterow-chociaz na chwile:cool2::-D

Wilwia oby sie okazalao ze to jednak dziewczynka:)a bilet taniutki upolowalas....

reklama
No tak,wrzesień :blink:
Na stronie nie ma zdjęc w środku Rath Gailine, Portlaoise, Co. Laois - House to let i sam wygląd domu to nic specjalnego z zewnątrz,ba nawet mój M nie chciał jechac go obejrzec,ale go namówiłam bo stwierdziłam,że zawsze może byc to perełka i się nie pomyliłam.W środku naprawdę lux.Miałam wziąśc aparat,ale zapomniałam,zresztą tam jeszcze ludzie mieszkają,głupio by było cykac fotkę ich rzeczom.Ale w sypialni to mam całą długą ścianę szaf :-D Nie muszę kupowac dla maluszka komody :tak:
Lodówka też z tej serii american fridge,wanna z masażem :tak:.

A ty nie miałaś pochwalic się zdjęciami chaty??

Wiem,że byś wzięła chłopaków,ale po pierwsze jednak nie blisko po drugie zazwyczaj porody łapią mnie w nocy :-D ale jak coś to będę pamiętała :-D

zakręcona jestem,przeciez już pokazywałaś i podziwiałam zdjęcia :-D:tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie popołudniowo!

pusiorex - witaj!

Anineczka - Alina ma zdecydowanie za dużo pluszaków, to był mój fioł w kupowaniu i to już w czasie ciąży z nią. Tak więc prędzej czy później trzeba było się części pozbyć. A co do reszty zabawek to tez część chowam i wymieniam. I tym sposobem zawsze sa "nowe" zabawki.

Barmanka - ja tam miałam bardziej czarny scenariusz przed oczami - mała w przedszkole bije każde dziecko, które bierze do rą jej zabawkę. Dlatego wolałąm nie ryzykować. A tak swoją drogą... skąd Ty kobieto takie teksty bierzesz???? Normalnie jak Cie czytam czasami, to wymiękam. I aż boję się zrobic cokolwiek, co mogłoby nie byc po Twojej mysli, bo nie w smak mi siedzenie cały dzień w wc..... hihihi.
A Ty tu takie uroki rzucasz, ze kto wie.... może się spełnić ... hihihi.

Ostatnia edycja:
Lubiczanko,Aniaa83,Tichonku dla Waszych pociech buziaczki:tak:
Marcysia super miejsce na relaks.
Aniaa dziękuje za odwiedzinki.
Anineczko powodzenia z chatka.
A my mieliśmy iść na spacerek,ale akurat zaczeło padać.I już nie pada słońce świeci.Masakra z tą pogoda tutaj.M wraca z pracy to może pojdziemy razem.
Dzionek jakoś szybciutko mija.

Ostatnia edycja:
Trampolina w domu.
Prawie jak nówka, jedynie zakurzona. Dostaliśmy nawet oryginalne pudełko.
Wszystko ładnie pięknie gdyby nie jeden szkopuł...
Okazało się że trampolina ma 6 ft :wściekła/y: :wściekła/y:nosz się wkurzyłam. A ja specjalnie na 8ft czatowałam :-(
Margaritta, czarownico przebrzydła, wszystko przez Ciebie!!

I ch.j wszelki wielki, następną razą się już Wam niczym nie pochwalę :-p:no:

A to kłamczuchy z tego ogłoszenia Barmanko.powiedziałaś już co o nich myślisz? :-D:-D
Ee może zmieści się Marcel + koleżanka? Małe dzieci giętkie są to się pomieszczą :-p:-D

Katrina wow,faktycznie zbiór i kolekcja pokaźna,a ile kurzu się zbiera na maskotkach to już swoją drogą.:shocked2:

U nas czarno się przez chwilę zrobiło,spadło kilka kropel i znowu świeci słonko :tak:

Katrina wow, jaka kolekcja:-):cool2:, Ania też ma sporo miśków, bo je kocha, ale do Alinkowej kolekcji to jeszcze nam daleko;-)
Barmanko no żesz kurka, a Margaritta to chyba dzisiaj nie zajrzy;-), jak Ty do niej z takimi tekstami:-D:cool2:

reklama
Anineczka, Marcel plus koleżanka to się i zmieszczą, ale Marcel i ja to już raczej nie :-D będziemy dupke kołysać na zmiany, a co :-p

Katrina, wow, ile maskotek. Kiedyś też miałam faze na pluszaki :tak:

U nas też oberwanie chmury przeszło. Świata nie było widać :nerd: A teraz świeci piękne słoneczko, ulice prawie suche.
A mnie 'w nagrode' chyba łeb rozbolał :baffled: aż musiałam pilsa sobie zapodać..

Do góry