reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

misia83_83 gratuluje chłopca. Ja tez się dowiedziałam w 18 tyg, ze będzie córcia, ale i tak do końca nie wierze bo w pierwszej ciąży piec razy miałam usg i za każdy razem mówili , ze dziewczynka.
Czemu uczulenie na nikiel jest takie ważne? I co lekarz wam zalecił na rwę bo mi Panadol trzy razy dziennie @_@

reklama
Samara- nikiel jest glownym skladnikiem jakis diod, ktore sa przyklejane do brzucha aby monitorowac dzidzie. No i ta pielegniarka powiedziala mi, ze ona przy pierwszym dziecku nie powiedziala o tym lekarzowi, bo wlasnie myslala,ze to nie jest takie wazne, a potem dostala od tych diod okropne uczulenie na brzuchu i nie mogla ich zniesc. Dlatego powiedziala, ze to jest wazne, i ze ja bede miala takie inne, dla alergikow:)
A o tej rwie to ja nie rozmawialam z lekarzem jeszcze ale Sofik juz pisala co mozna zrobic. Basen i spacery. Ja to dzisiaj z bolu nie moglam wejsc po schodach....boli tragicznie!!!

Misia Gratuluje ;-)

Ja sie ciesze ograomnie bo bede miec pareczke:-)
Ja nie pamiatam czy mnie o ten nikiel :confused:
Oj z tym imieniem jest problem, zeby w jezyku polskim i ang. pasowalo...

A mi od tygodnia twardnieje brzuch od czasu do czasu wrrrrrrrrrrrrrrrr a wizyte w szpitalu mam 19 lutego a u GP za 10 dni dopiero;-)
Ale wiem ze mozna brac magnez wiec jedna tabletke lykam;-)

Olivca jeszcze 4 tyg. i juz bedziesz znac płec ...
Podpowiada Ci cos intuicja??

Misia gratuluje synka ;-):-)
A ja mam uczulenie na nikiel i nic nie powiedziałam,bo myślałam,ze to nic wielkiego.Na szczęście uczulenie po tych diodach nie wyskoczyło.
Ale co z tego jak na codzien nie moge nosic paska do spodni :baffled::-D
A co do lekarza...no dwie minuty to standard.
Ja kiedyś byłam u lekarza i trafił mi się czarnoskóry ( to nie jest wypowiedz rasistowska ;-)) to się mnie zapytał tylko o numer stopy i koniec wizyty.Do dziś zachodzę w głowę po co mu mój numer buta :dry::-D
Didi i jak smakował magiczny napój ?

Madziula2837 Witaj wsród Nas :tak:

Misia83_83 gratuluje, fajnie znac juz plec dziecka:-). Ja od poczatku czulam ze to bedzie chlopak i skan to potwierdzil. Moj R chcial dziewczynke bo ponoc sa bardziej za tatusiami:-D:tak: a teraz syncio to oczko w glowie i duma tatusia:happy:;-).

Madziula2837 rowniez witam Cie wsrod nas:-) No i gratuluje serdecznie narodzin corci. :happy: Pozdrawiam

No wiec wlasnie frog z moim A bylo to samo....on tez chcial dziewczynke (zeby byla coreczka tatusia!). Ale teraz chodzi po domu i mi opisuje szczegolowo co bedzie z synem robil i jak go bedzie na silownie zabieral .......( A.jest kulturysta wiec...ekhm...pasje na syna juz chce przelewac....)...bosh...a ja chcialam zeby tanczyl!!! hahahahahaha:)

reklama
Moj R tez z tych cwiczacych i juz zaplanowal kiedy co mu zamontuje np. drozek w drzwiach do podciagania i cos tam jeszcze:tak:. Szalony co:-D:tak:?
A i kupil mu juz wedke taka z rybkami na magnesy zeby juz zaczal cwiczyc polowy:happy: ach...szkoda gadac. Moze do lata mlody opanuje ta nudna sztuke i bedzie jezdzil z tata na krotkie wyprawy a wtedy ja troszke odpoczne:-) ufff przydaloby mi sie to.

Do góry