reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Margaritta, nożesz w pyte jeża!! jak Cię pykne w czerep to oczki z oczodołów Ci wypadną :wściekła/y::-p teraz mi pisze że chce trampoline sprzedać... pinda zajszczana! A żebyś ty rzadkiej sraczki dostała! o!
:-D:-D:-D

Aniaa, poprawy nastroju życzę:tak: będzie dobrze, z czasem jest jest lepiej

Aurelia, jeśli jest to 'dzieciowy' jogurt ja bym dała. Dorosłego jogurtu dla takiego maluszka jak Twoje bym nie dawała...ale to jest moja priv opinia. Może inne mamusie sądzą inaczej ;-)

jade po trampoline:cool2:
a Ty Margaritta szoruj do kibla i do wieczora nie wyłaź :growl::-p

reklama
Barmanka podziekowal za numer,za 3 tygodnie znow sobie walne kolor moze bedzie intensywniejsy ;-)

aureliamarcel ja dawalam deserki sojowe po ukonczeniu roku Maxowi,ale przyznam szczerze ze dziewczyom deserki zaaplikowalam juz w 9 miesiacu.Jakz jogurtami,nie wiem...

no se posta skasowalam :wściekła/y: juz teraz nie popisze :sorry2:

ale serdecznie pozdrawiam :-D

Barmanka no wlasnie nie dzieciowe bo nie było dlatego sie wacham :tak: dziekuje za opinie, no raczej nie dam, musze do Tesco jechac moze tam beda :blink: ale sie z posta usmialam Twego :-D:-D:-D

do pozniej dziewczeta ide obiad robic :confused2:

Ta miejscowka jest w Finny:) jakies 35km od Headford a wiec kawaleczek ale naprawde warto dla odpoczynku :) niestety nasi byli znajomi tez o niej wiedza :dry:i wolimy jezdzic w tyg (o ile to mozliwe), bo na weekend mozemy ich tam niestety spotkac a tego bym nie chciala :wściekła/y::wściekła/y: a oto jak tam jest:
Zobacz załącznik 384500
kurcze wczoraj wieczorem krecilo sie jakies malzenstwo kolo naszego domu, a jest on na sprzedaz ogladali i ogladali i bedzie kicha jak sa nim naprawde zainteresowani:confused:gdzie ja sie wyprowadze:confused::confused:wrrr....
lubiczanko-buziak dla Dominisi na 1 miesiac :)
Margaritta,Moniadan-witajcie spowrotem

Ostatnia edycja:
anineczka-a to Antol spryciarz;-)bo chyba go nie bolało,co?Jakbym Wiktę widziała:to nosek boli,to języczek boli,to siusia boli-wszystko byle nie zasnąć:blink:
A czemu tak wstaje?-pojęcia nie mam:sorry2:Jak byliśmy na Wielkanoc,wstawała tak codziennie.Teraz 2dni szła spać około 22giej i pobudka po 5tej:confused::dry:

I się polecam na przyszłość:tak:

Ja też się przeprowadzać będę.Do ludzi bliżej:blink:Nie wiem tylko kiedy.

barmanka
-Ty to jo!:-DŻe tez mnie na zlocie nie było i Cię poznać nie miałam okazji:blink:

moniadan
-witaj w klubie.Co prawda aż tak mnie nie bolą,ale jednak.Wszystkie poleczone,więc to raczej bankowo z dziąsłami problem.Dziś piaskowanie,mam nadzieję,że się coś po tym polepszy:dry:Oby i Tobie przeszło:tak:

Witam:-)
Moje dziecie w koncu padlo.Mialam zamiar isc z nim sie polozyc,ale musze szybko zrobic jakis obiadek dla meza,bo wpadnie miedzy pracami.
W koncu pozbylismy sie uporczywego kataru i kaszlu-choc dzis w nocy Tobi troche kaszlal.Mam nadzieje,ze to jakas chwilowa niedyspozyzcja,bo naprawde dlugo sie za nami to ciagnelo.Witaminki zakupione,wiec codzienna dawka mam nadzieje,ze uchroni od wszelkich wirusow:tak:
Ja zabralam sie za wyprzedaz wszystkich ciuszkow po Tobim i tak mnie jakos tchnelo,ze co jesli jednak mam w brzuchu osobnika plci meskiej,a tu sie wszystkiego pozbywam:-DZa 2 tyg ide zrobic prywatnie usg i mam nadzieje,ze wtedy mi juz zagwarantuja kto tam mieszka-inaczej nie wyjde z gabinetu:-)
Wczoraj kupilam mamie bilet-kosztowal 70 zl:-)Mam nadzieje,ze zdazy przed porodem.Bo od jakiegos czasu caly czas mysle jak to bedzie z Tobim.O samym porodzie nie mysle wogole,ale tylko o tym,ze musze zostawic Tobiego.Bardzo chcialabym zeby K byl ze mna a zdrugiej strony jak mama nie zdazy,to nie mam pojecia co wtedy z Tobisiem.Chyba pojde rodzic sama:-(
Marcysiu a w ktory kierunku od Headford ta miejscowka?Chetnie poznam nowe miejsce.

Wilwia mam ten sam dylemat :baffled: co z dziecmi?A widziałam takie ładne czapeczki u Ciebie na ogłoszeniach,ale masz rację,niech dadzą 100% pewnośc co tam w brzuszku mieszka :tak:

A my znaleźliśmy dom :-D
4 pokoje na górze,na dole jeden playroom i living room,ładna,duża kuchnia i ogród z ładnym patio i shedem.I tylko 25euro więcej niż tutaj płacimy.:tak:
Tak więc jak dobrze pójdzie to po 1 sierpnia wyprowadzka.Dom bliżej centrum,ale jednak na spokojnym osiedlu.Landlord młody żołnierz,mówi,że możemy wszystko w domu robic,pomaluje nam pokoje :-)
Ale się cieszę,tylko tego landlorda trzeba powiadomic,ale będzie zły :baffled:

reklama
Dzieki dziewczyny... nie wiem czy humor mi sie poprawi caly czas mysle o kolezance ...
Spacer zaliczylysmy,w drodze powroten zaszlysmy do Gliwy na Igorka to sie napatrzec nie moge taki dziubasek kochany :)
obiadek zjedzony teraz musze wziasc sie za prasowanie a tak mi sie chce ;/

Margaritta,Moniadan witajcie spowrotem :)

Margaritta to pochwal sie to olsniewajaca kreacja:-)
Mowisz ze dziewczynek trampolina sie znudzila fakt dzieciom nie dogodzisz ale moja jakby mogla to by spala na trampolinie :-)

Tichonek fajnie ze jestes,buziaki dla Mateuszka na te trzy miesiace,Lenka dzis konczy trzy miesiace nawet nie wiem kiedy to zlecialo

Marcysia ladne miejsce do odpoczynku

Anineczka to w takim razie trzymam kciuki oby wszystko poszlo po Twojej mysli

Lubiczankobuziak dla Dominisi

Pusiorex witaj

Ostatnia edycja:
Do góry