reklama
bry!
I u nas pogoda piękna.W końcu!;-)
Moje dziecko od 2ch dni wstaje po 5tej i dziś już takie cyry odstawiała,myślałam że wybuchnę,ale wytrwałam;-)Położyłam ją i kima od godziny.Jak miło
marcysia-a gdzie taka miejscówka?Się pochwal
Margaritta-zarzuciłabyś jakimiś fotami,bym się pośliniła trochę,a nie tu taki maleńki avatarek,że lasek Twych dostrzec nie mogę
Się zastanawiaj nad ta trampoliną,to może ja ją od Ciebie odkupię,jak mnie stać będzie;-)
Lubiczanko buziak Dominiczce na pierwszy miesiączek
pusiorex-witaj!
Aniaa-poprawy nastroju!
miłego dnia!
Ostatnia edycja:
GLIWA
Fanka BB :)
Witam.. Miłego Dzionka życze.:-)
Pusiorex Witaj.
Pusiorex Witaj.
dziewczyny pisalam juz o tym na innym watku ale wiem ze tutaj zagladacie czesciej i napewno zdecydowana wiejszosc z was dlatego pozwolilam sobie i tutaj o tym napisac otoz:
dziewczyny prosze o pomoc w imieniu kolezanki Wiem ze niektore z was maja MC wiec mam nadzieje ze pomozecie:
kolezanka ponad rok temu skladala wniosek o MC Niedawno zmienila adres ok rok czekala na decyzje o MC nawet tam wydzwaniala ale nic nie umieli jej powiedziec
Ostatnio byla u gp na wizycie i pod koniec wizyty lekarz dal jej do podpisania jakas forme service charge scheme czy cos takiego na tej formie pisalo Wpisala tam swoj pps i sie podpisala No i jak poszla placic za wizyte to jej w recepcji powiedzieli ze jest under cover Nio i tu moje pytanie Czy to oznacza ze przyznali jej to MC tylko ze przyszla na stary adres?? jesli tak to w jaki sposob ja odzyskac ew dostac nowa A jesli to nie mc to co to moze byc???
bede bardzo wdziecnz za pomoc
dziewczyny prosze o pomoc w imieniu kolezanki Wiem ze niektore z was maja MC wiec mam nadzieje ze pomozecie:
kolezanka ponad rok temu skladala wniosek o MC Niedawno zmienila adres ok rok czekala na decyzje o MC nawet tam wydzwaniala ale nic nie umieli jej powiedziec
Ostatnio byla u gp na wizycie i pod koniec wizyty lekarz dal jej do podpisania jakas forme service charge scheme czy cos takiego na tej formie pisalo Wpisala tam swoj pps i sie podpisala No i jak poszla placic za wizyte to jej w recepcji powiedzieli ze jest under cover Nio i tu moje pytanie Czy to oznacza ze przyznali jej to MC tylko ze przyszla na stary adres?? jesli tak to w jaki sposob ja odzyskac ew dostac nowa A jesli to nie mc to co to moze byc???
bede bardzo wdziecnz za pomoc
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Dominiczce buziaczek na ten pierwszy miesiączek
Tichonku dobrze, że już jesteś
pusiorex witaj
Ja zaganiana, zalatana, dużo się dzieje i nie ogarniam wszystkiego
Tichonku dobrze, że już jesteś
pusiorex witaj
Ja zaganiana, zalatana, dużo się dzieje i nie ogarniam wszystkiego
anineczka
królowa mrówek :P
hej
I u nas piękna pogoda
Antek gorączkował w nocy po szczepionce i mówił,że go gardło boli,a mnie zimne poty oblały bo już sobie wkręcałam,że to znowu te nieszczęsne rany po migdałkach.
Ale już dziś ból znikł...ufff
Ja mam tylko zupkę z wczoraj,tak więc coś trzeba będzie dorobic
Oglądaliśmy dziś dom,bo tak zastanawiam się nad zmianą,chciałabym 4 pokoje na jednym poziomie,ale jak oglądam te rudery to coraz mocniej kocham ten w którym mieszkam
Lubiczanko buziak dla Dominiczki,nie możliwe,że to już miesiąc...tak dawno się nie widziałyśmy?
madbebe dziękuję kochana,to co chciałam to tylko to. ;-)
W tym sklepie jest praktycznie wszystko czego potrzebuję drogeria.ie - Polskie kosmetyki i produkty apteczne w Irlandii
A co z Wikty za ranny ptaszek?
pusiorex fajny nick.Witaj
Margaritta no właśnie,jakąś fotką byś zarzuciła
Marcysiu to super miejscówkę macie,zazdroszczę.Ja fakt,mam minutę do jeziorka,ale w nim na bank nie mozna się kąpac,bo to osiedlowe jezioro i łabędzi i kaczków pełno.
Barmanko ale jakby coś było nie tak z trampoliną to co złego to nie ja
A świnki to fakt,szortskie,ale może te długowłose byłyby inne?Nie wiem,ja miałam 8 lat świnkę i była zarąbista.Kajtek się nazywał i fajnie darł japę jak usłyszał,że ktoś lodówkę otwiera
Aaania83 poprawy humorku życzę
I u nas piękna pogoda
Antek gorączkował w nocy po szczepionce i mówił,że go gardło boli,a mnie zimne poty oblały bo już sobie wkręcałam,że to znowu te nieszczęsne rany po migdałkach.
Ale już dziś ból znikł...ufff
Ja mam tylko zupkę z wczoraj,tak więc coś trzeba będzie dorobic
Oglądaliśmy dziś dom,bo tak zastanawiam się nad zmianą,chciałabym 4 pokoje na jednym poziomie,ale jak oglądam te rudery to coraz mocniej kocham ten w którym mieszkam
Lubiczanko buziak dla Dominiczki,nie możliwe,że to już miesiąc...tak dawno się nie widziałyśmy?
madbebe dziękuję kochana,to co chciałam to tylko to. ;-)
W tym sklepie jest praktycznie wszystko czego potrzebuję drogeria.ie - Polskie kosmetyki i produkty apteczne w Irlandii
A co z Wikty za ranny ptaszek?
pusiorex fajny nick.Witaj
Margaritta no właśnie,jakąś fotką byś zarzuciła
Marcysiu to super miejscówkę macie,zazdroszczę.Ja fakt,mam minutę do jeziorka,ale w nim na bank nie mozna się kąpac,bo to osiedlowe jezioro i łabędzi i kaczków pełno.
Barmanko ale jakby coś było nie tak z trampoliną to co złego to nie ja
A świnki to fakt,szortskie,ale może te długowłose byłyby inne?Nie wiem,ja miałam 8 lat świnkę i była zarąbista.Kajtek się nazywał i fajnie darł japę jak usłyszał,że ktoś lodówkę otwiera
Aaania83 poprawy humorku życzę
lubiczanka
Dzindusia-trzymam Cię za słowo))Niestety nie wiem co z tymi MC((Ale może najlepiej niech kumpela zadzwoni i się dowie.a jeszcze lepiej się przejdzie do health office i tam stara się dowiedziec o co chodzi
Asieńko-no widze własnie ześ zalatana jakas
Anineczko-o zgrozo-oby juz zaden ból mi zięciunia nie męczyłMój dzielny...no własnie dłuuuugo się nie widziałyśmy,a Dadzia codziennie o Antosia pytaWiem co masz na mysli pisząc o tych ruderach-ludzie to maja niezły tupet wystawiając niektóre domki pod wynajem-o cenach nie wspominając:/
Margaritta-no coraz większa mnie ciekawośc zżera jaką to kreacją olśniewałaś na imprezce))A wesele tak ogólnikowo chociaz?Jak świadkowanie???
Madbebe-no i niech choć ten ostatni tydzień Wam pogoda jeszcze podopisuje))
Aaniu-oby spacer poprawił Ci nastrój
Pusiorex-równiez ja Cię witamMoże coś więcej Paulinko o sobie napiszesz?))
Asieńko-no widze własnie ześ zalatana jakas
Anineczko-o zgrozo-oby juz zaden ból mi zięciunia nie męczyłMój dzielny...no własnie dłuuuugo się nie widziałyśmy,a Dadzia codziennie o Antosia pytaWiem co masz na mysli pisząc o tych ruderach-ludzie to maja niezły tupet wystawiając niektóre domki pod wynajem-o cenach nie wspominając:/
Margaritta-no coraz większa mnie ciekawośc zżera jaką to kreacją olśniewałaś na imprezce))A wesele tak ogólnikowo chociaz?Jak świadkowanie???
Madbebe-no i niech choć ten ostatni tydzień Wam pogoda jeszcze podopisuje))
Aaniu-oby spacer poprawił Ci nastrój
Pusiorex-równiez ja Cię witamMoże coś więcej Paulinko o sobie napiszesz?))
aureliamarcel
my spacerek zaliczylismy, mlody padl a ja kawke zrobie i poczytam co u Was
kupilam Marcelowi jogurty sojowe ALPRO SOYA owocowe i nie wiem czy mu dac bo w necie nic nie pisze wiem ze mleko jest od roku ale jogurty
Barmanka, Tabasia moze Wy cos wiecie dac czy nie. HELP dziekuje za odp. ;-)
kupilam Marcelowi jogurty sojowe ALPRO SOYA owocowe i nie wiem czy mu dac bo w necie nic nie pisze wiem ze mleko jest od roku ale jogurty
Barmanka, Tabasia moze Wy cos wiecie dac czy nie. HELP dziekuje za odp. ;-)
reklama
hey
lubiczanko wszystkiego naj dla Dominisi z okazji miesiaca :-)
pusiorex witaj
margarita no cos ty dziewczynom juz sie trampolina znudzila
moi uzywaja kiedy tylko pagoda dopisuje
Barmanko 8 ft to spora, na pewno M tez bedzie skakal, no chyba ze wazy wiecej niz 150kg ;-)
co do domku to jest to pietrowy Dom, na dole mieszka babcia mojego M , a nasze pietro stoi puste I sie kurzy
kurcze zeby mnie bola, tak ze jesc nie moge
lubiczanko wszystkiego naj dla Dominisi z okazji miesiaca :-)
pusiorex witaj
margarita no cos ty dziewczynom juz sie trampolina znudzila
moi uzywaja kiedy tylko pagoda dopisuje
Barmanko 8 ft to spora, na pewno M tez bedzie skakal, no chyba ze wazy wiecej niz 150kg ;-)
co do domku to jest to pietrowy Dom, na dole mieszka babcia mojego M , a nasze pietro stoi puste I sie kurzy
kurcze zeby mnie bola, tak ze jesc nie moge