reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama

bry!

I u nas pogoda piękna.W końcu!;-)
Moje dziecko od 2ch dni wstaje po 5tej i dziś już takie cyry odstawiała,myślałam że wybuchnę,ale wytrwałam;-)Położyłam ją i kima od godziny.Jak miło:cool2:

marcysia-a gdzie taka miejscówka?Się pochwal:tak:
Margaritta-zarzuciłabyś jakimiś fotami,bym się pośliniła trochę,a nie tu taki maleńki avatarek,że lasek Twych dostrzec nie mogę:blink:
Się zastanawiaj nad ta trampoliną,to może ja ją od Ciebie odkupię,jak mnie stać będzie:-p;-)
Lubiczanko
buziak Dominiczce na pierwszy miesiączek :blink:
pusiorex-witaj!
Aniaa-poprawy nastroju!

miłego dnia!:happy2:

Ostatnia edycja:
dziewczyny pisalam juz o tym na innym watku ale wiem ze tutaj zagladacie czesciej i napewno zdecydowana wiejszosc z was dlatego pozwolilam sobie i tutaj o tym napisac otoz:

dziewczyny prosze o pomoc w imieniu kolezanki Wiem ze niektore z was maja MC wiec mam nadzieje ze pomozecie:

kolezanka ponad rok temu skladala wniosek o MC Niedawno zmienila adres ok rok czekala na decyzje o MC nawet tam wydzwaniala ale nic nie umieli jej powiedziec
Ostatnio byla u gp na wizycie i pod koniec wizyty lekarz dal jej do podpisania jakas forme service charge scheme czy cos takiego na tej formie pisalo Wpisala tam swoj pps i sie podpisala No i jak poszla placic za wizyte to jej w recepcji powiedzieli ze jest under cover Nio i tu moje pytanie Czy to oznacza ze przyznali jej to MC tylko ze przyszla na stary adres?? jesli tak to w jaki sposob ja odzyskac ew dostac nowa A jesli to nie mc to co to moze byc???

bede bardzo wdziecnz za pomoc

hej

I u nas piękna pogoda :-D

Antek gorączkował w nocy po szczepionce i mówił,że go gardło boli,a mnie zimne poty oblały bo już sobie wkręcałam,że to znowu te nieszczęsne rany po migdałkach.
Ale już dziś ból znikł...ufff :shocked2:

Ja mam tylko zupkę z wczoraj,tak więc coś trzeba będzie dorobic :dry:

Oglądaliśmy dziś dom,bo tak zastanawiam się nad zmianą,chciałabym 4 pokoje na jednym poziomie,ale jak oglądam te rudery to coraz mocniej kocham ten w którym mieszkam :shocked2:

Lubiczanko buziak dla Dominiczki,nie możliwe,że to już miesiąc...tak dawno się nie widziałyśmy? :szok::-D

madbebe dziękuję kochana,to co chciałam to tylko to. ;-)
W tym sklepie jest praktycznie wszystko czego potrzebuję drogeria.ie - Polskie kosmetyki i produkty apteczne w Irlandii :tak:
A co z Wikty za ranny ptaszek? :szok:

pusiorex fajny nick.Witaj :-D

Margaritta no właśnie,jakąś fotką byś zarzuciła :dry:

Marcysiu to super miejscówkę macie,zazdroszczę.Ja fakt,mam minutę do jeziorka,ale w nim na bank nie mozna się kąpac,bo to osiedlowe jezioro i łabędzi i kaczków pełno. :-D

Barmanko ale jakby coś było nie tak z trampoliną to co złego to nie ja :-p
A świnki to fakt,szortskie,ale może te długowłose byłyby inne?Nie wiem,ja miałam 8 lat świnkę i była zarąbista.Kajtek się nazywał i fajnie darł japę jak usłyszał,że ktoś lodówkę otwiera :-D:-D

Aaania83 poprawy humorku życzę :tak::tak:

Dzindusia-trzymam Cię za słowo;)))Niestety nie wiem co z tymi MC:(((Ale może najlepiej niech kumpela zadzwoni i się dowie.a jeszcze lepiej się przejdzie do health office i tam stara się dowiedziec o co chodzi:)
Asieńko-no widze własnie ześ zalatana jakas:)
Anineczko-o zgrozo-oby juz zaden ból mi zięciunia nie męczył:)Mój dzielny...no własnie dłuuuugo się nie widziałyśmy,a Dadzia codziennie o Antosia pyta:)Wiem co masz na mysli pisząc o tych ruderach-ludzie to maja niezły tupet wystawiając niektóre domki pod wynajem-o cenach nie wspominając:/
Margaritta-no coraz większa mnie ciekawośc zżera jaką to kreacją olśniewałaś na imprezce:)))A wesele tak ogólnikowo chociaz?Jak świadkowanie???
Madbebe-no i niech choć ten ostatni tydzień Wam pogoda jeszcze podopisuje:)))
Aaniu-oby spacer poprawił Ci nastrój:)
Pusiorex-równiez ja Cię witam:)Może coś więcej Paulinko o sobie napiszesz?:)))

my spacerek zaliczylismy, mlody padl a ja kawke zrobie i poczytam co u Was :tak:

kupilam Marcelowi jogurty sojowe ALPRO SOYA owocowe i nie wiem czy mu dac bo w necie nic nie pisze :wściekła/y: wiem ze mleko jest od roku ale jogurty :oo::crazy:
Barmanka, Tabasia moze Wy cos wiecie :sorry2: dac czy nie. HELP :zawstydzona/y: dziekuje za odp. ;-)

reklama
hey
lubiczanko wszystkiego naj dla Dominisi z okazji miesiaca :-)
pusiorex witaj
margarita no cos ty dziewczynom juz sie trampolina znudzila:sorry2:

moi uzywaja kiedy tylko pagoda dopisuje
Barmanko 8 ft to spora, na pewno M tez bedzie skakal, no chyba ze wazy wiecej niz 150kg ;-)
co do domku to jest to pietrowy Dom, na dole mieszka babcia mojego M , a nasze pietro stoi puste I sie kurzy :dry:
kurcze zeby mnie bola, tak ze jesc nie moge :baffled:

Do góry