reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ja tez nie karmilam piersia i wyrzutow sumienia nie mam,nie czuje sie rowniez gorsza matka...Szym jest zdrowy i to najwazniejsze...nie wiem czemu nie ktorzy uwazaja ze mleko matki to cuuudowny lek na wszystko?

a tak w ogole to witam niedzielnie...
wlasnie zaczal deszczyk padac,a my zaplanowalismy wypad na farme...
Kolezanka mnie ostatnio uswiadomila ze w Carlow jest super farma z wieloma zwierzatkami,wiec dzis jedziemy....sa fajne atrakcje podobno:)

Witam niedzielnie i spróbuje się odnieść do kilku postów chociaż;-)

barmanka
-wracając do mojej ósemki-dostałam jakiegoś stanu zapalnego dziąseł..Spuchło mi wokół niej i co śmieszniejsze tuż nad,na górnej szczęce w sensie:eek::confused2: Na razie płuczę jakimś płynem. Mam nadzieję,że minie.Dobrze,że już nie boli:confused2:
Warkoczyki świetne,ale to nie dla mnie;-)I Tobie faktycznie we wszystkim do twarzy,szczęściara..:blink:

wiesienka-wyśmienitej zabawy na weselu w takim razie.Na razie ząba usuwać nie będę
no.gif
;-)

Tabasia
-gratuluje zdanych egzaminów!Oblałaś?;-)
A i ja znam Sumptuastic.Grywali w naszej wioseczce.Nawet piłam z nimi kiedyś;-)Baaardzo sympatyczni:blink:

wilwia
-jak Tobi?Mam nadzieję że już OK.Wikta tez zasmarkana od czwartku i pokaszluje nieco.Na szczęście nie gorączkuje.Zdrówka!

anineczka
-słodkie focie!Pewnie zanim się obejrzymy pojedziesz na porodówkę:eek:
Mój A. zawsze myli Thursday z Tuesday;-)

Lubiczanko
-pewnie nie odstępujesz starszyzny na krok,co?Fajnie tak czasem potęsknić..;-)
Toś se urządziła przejażdżkę do szpitala:blink:;-)

gastone
-jakieś potworne wirusy krążą:wściekła/y:Mam nadzieję,że wreszcie choróbska Was opuszczą:tak:Zdrówka!

Aniaa83
-oby koleżanka wyszła na prostą.Straszne to,rzeczywiście:-(Ja w temacie bo akurat książkę o tym przeczytałam-'podwójne życie mojej córki'

asienka_r
-jak tam Ania?

kasiuleczka25
-piękne te Twoje naklejki!Jak wszystko co robisz, z resztą:blink:Chciałabym mieć taki talent,albo jakikolwiek w sumie:eek::-p

marcysia
-a myślałam,że tylko moja pastę do zębów zajada zamiast nią szorować :eek:Teraz odpuszczam,ale w domu wezmę się za nią-za całokształt :confused2:

Ja karmienie piersią dobrze wspominam,nie licząc 1szych 2ch tyg.Wytrwałam jednak bo pokarm miałam i baaardzo chciałam karmić. Moim zdaniem nie ma jak natura
:sorry2: ale jak się nie da,to wiadomo,że nie ma co za wszelką cenę się katować:sorry2:
Wybaczcie jeśli coś ważnego mi umknęło,ale nadrabiałam wczoraj,a z moją pamięcią...:sorry2::blink::confused2:

miłej niedzieli!

Witam sie i ja w ten niedzielny wieczor:-) oj zeby pogoda taka juz zostala byloby milo;-)
U nas dzien minal szybciutko, zreszta jak zawsze, kiedy trzeba jechac na zakupy:confused2:i to cala ferajna:baffled: Po obiadku wybralismy sie z mlodymi na rowery i alleluja wkoncu Norbert przekonal sie do roweru:-):-) i co najwazniejsze tak mu sie dobrze jezdzilo, ze do domu niechcial wracac:szok:
madbebe-a Ty nadal w Polsce odpoczywasz??oj tak mlody paste zajada, nieraz go przylapalam jak tubke w buzi trzymal i wyciskal paste:wściekła/y:a jaka minke mial zadowolona:-D:-D
anineczko-i jak wybraliscie sie nad ocean??
ewelcia-jak wypad na farme??mlody pewnie sie wyszalal:tak:
aureliamarcel-a no cisza i spokoj, jak zawsze w weekend, zwlaszcza jak pogoda dopisuje;-)
no nic mykam i przyjemnego wieczoru:-)

Witam mamusie

Znowu pisze,ze nie nadrabiam,bo w tel ciezko idzie mi czytanie,a laptopa w tym miechu napewno nie kupimy. Weekend minal szybko,zawsze tak jest jak mam meza w domu. Wczoraj bylismy na smerfach w 3d,no super extra bajka,polecam.Amanda odrazu zabawke w smerfy wyblagala,potem knajpka,spacer,miasto i wrocilismy dopiero ok 7do domu.Dzis tez park w oranmore zaliczylismy,potem w domu non stop na ogrodzie,cuuudo. I od jutra juz znowu w aucie zamieszkam,bo Amanda na camp pojdzie jak uda sie ja jeszcze wcisnac,bo wkoncu zapomnialam zapisac ja na ten tydzien,ale napewno nie bedzie problemu. Uciekam zjesc setne lody dzisiaj i pora na filmik.milego wieczotku

hejiooo!!
na farmie bylo suuuper.,...szym sie wyszalal,bo oprocz zwierzatek sa tez zjezdzalnie,hustawki,trampolina,piaskownica,"sciezka rowerowa"tzn taki maly jakby plac z rowerkami...,mini golf;-)i wiele onnych atrakcji-wstawie pozniej foty to same zobaczycie....:-)

Aurelia wiesz gdzie jest w Carlow basen?

reklama
Do góry