Polozna przychodzi 2-3 razy w zaleznoscia jaki byl porod i stan twoj i dziecka przy wypisie. Pierwsza wizyta jest w ciagu 3-5 dni od wypisu. Nie martw sie pierw dzwonia i informuja cie o dniu i godz. a na nastepne wizyty juz sie umawiacie.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow Misia no to teraz to mi wiele wyjaśnia bo u nas awokado to chleb powszedni więc stąd to libido hahaha:-)Ponadto- pominawszy wzgledy ciazowe awokado to swietny afrodyzjak...hihihihi
hej mnie na zgage pomagalo renni pani doktor pozwolila mi to brac jest bezpieczne moze tego sprobuj?Jem jem migdaly i nic, zajadam sie mieta bo mi choc na troche pomaga;-)
A co do awakado tez sie dołacze do pytania !!?