biola
szczęsliwa mama
hej mnie na zgage pomagalo renni pani doktor pozwolila mi to brac jest bezpieczne moze tego sprobuj?
Tak tak u mnie tez tylko reni pomagalo dla mnie to bylo zbawienie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej mnie na zgage pomagalo renni pani doktor pozwolila mi to brac jest bezpieczne moze tego sprobuj?
No i po wizycie w szpitalu!!! Poszlo gladko i szybko- zaledwie 1.5 h i po wszystkim. Nawet mnie nie pytali o te badania krwi (czy mialam, czy nie), powiedzieli, ze i tak potrzebuja sobie zrobic swoje. Spotkanie z lekarzem bylo najlepsze- trwalo 2 min. zapytal czy mam jakies pytania. Ja, ze nie, a on 'acha' no to 'good luck'.
Smialam sie tez, bo poszlam zopatrzona we wszytskie nazwy chorob po angielsku, a caly wywiad odbyl sie tak szybciutko, ze nawet nie zagladnelam na ta karteluszke! Ach- ku wiadomosci innych mamusiek przed ta pierwsza wizyta- jesli jestescie uczulone na nikiel to powiedzcie. Ja myslalam, ze to nie ma znaczenia, bo to takie powszechne uczulenie, a okazalo sie, ze ma i to duze.
No ale wiadomosc dnia- IT'S A BOY!!!! Pytalam ja 3 razy - 'Are you sure?????'- bo przeciez taka bylam pewna, ze to laseczka. Ale pani powiedziala, ze na bank to synus! Takze czekamy na Alexa:-)
Misia GRATULACJE!!! Ale fantastyczne uczucie wiedziec juz czy chlopczyk czy dziewczynka, no i jakie śliczne imię wybraliście Uściski-takie delkiatne w brzusio dla Alexa))No ale wiadomosc dnia- IT'S A BOY!!!! Pytalam ja 3 razy - 'Are you sure?????'- bo przeciez taka bylam pewna, ze to laseczka. Ale pani powiedziala, ze na bank to synus! Takze czekamy na Alexa:-)