reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam mamunie:-)
Marcysiu dziekuje,ze pytasz,Tobi nadal chory:-(Meczy go kaszel,katarek juz sie zmniejszyl goraczka juz tez tak nie rosnie.I nie wiem nadal czy to ma zwiazek z 5,bo nic tam nie widze,a sam Tobi nie chce pokazac.Do tego mojego K tez rozklada,siostre tez,wiec moze to jakies przeziebienie.Byle by mnie nie dopadlo.
Jutro moja sister wraca do Pl:-:)-(Oj bedzie ciezko.Byla ty przez poltora miesiaca,wiec zawsze jakas pomoc dla mnie.A teraz ten najciezszy okres juz zostane sama a to przy moim dziecku i moim nienajlepszym samopoczuciu bedzie ciezkie.
Moj pokrowiec od wozka wlasnie sie moczy w vanishu i zaraz wrzuce go do pralki,ale tak jak piszecie chyba raczej nie zejda te plamki.Ciekawe czy mozna zamowic takie cos,musze napisac do producenta.
Ide cos porobic,milego dnia.

reklama
Bry :-)
Dzindusia a jakie rejony? :-)
Lubiczanko alc! Musi bolec... Kurcze nie mam pl liter...
Asienko a pije duzo? Dzis Al tez sniadania nie chcial, to zrobilam mu to co lubi czyli buleczke z dzemikiem i wsunal :)) ale mam wrazenie, ze z dnia na dzien ma coraz bardziej zatkany nosek :(
Ania to Lenka pieknie rosnie :-)
Wilwia zdrowka dla Was! Znam bol rozstania :/ Jak sie nasze chlopaki wykuruja to trzeba bedzie sie spotkac ;))

A ja czekam na chlopa co by mi chate pomalowal i ciekawe o ktorej przyjdzie i czy w ogole przyjdzie!! Wiec nic nie ruszalam, bo jak sie nie pojawi? :baffled: A cos czuje, ze tak bedzie...

Ostatnia edycja:
No i pada :baffled: czemu mnie to nie dziwi:eek::eek:
Kuchnie na dziś skończyłam, reszta należy do obowiązków mężowego :-p

Lubiczanka, chyba w pennym widziałam takie wkładki do butów (żelowe, żeby but nie odparzał) właśnie do japonek, może to by pomogło. Z oczkami hmmm mam pewną teorię dlaczego tak się stało, coś bym napisała ale prym zbereźnicy forumowej wiedzie Ewelcia więc niech się ona wypowie :-D:-D

Asienko, widzisz, wszystko się jakoś układa. Najważniejsze że jej przechodzi, apetyt sam wróci.

Ewelcia, krokiety mniaaam!! U nas miąsko z piekarnika.

Tichonku, gdzie jesteś? Pewnie masz problemy z netem, bo na gg też Cię nie widzę :(

A może ma któraś fon namber do niej? tak dżast in kejs się zapytać...

Tabasia, mój dżemu nie lubi :dry: nie wiem jak to coś przeforsować, na naleśnikach nie pomogło:no:

Witam.
Ja wlasnie kończe jesc śniadanko,Igorek spi.Pranie sie kręci.Dziś dzwonilam i sie umowilam do fryzjera na sobote:-).Pozniej ma znajoma przyjsc na kawke z coreczka.
Asienko to dobrze że Aniulka lepiej sie ma.Dużo zdroweczka dla niej.
Tabasia ja też jak wyszlam ze szpitala,bralam leki przeciwbolowe i pilam taki plyn żeby mi jelita ruszyly,zebym mogla sie wyproznic.
Wilwia zdrowka.
Aniaa83 to super że Lenka rosnie:-)
Milego dzionka.

fotki z warkoczykami :tak:
Lubiczanka, cieszysz się że słowa dotrzymałam ?;-):happy:

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 47
  • 2.jpg
    2.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 53