reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzindusia nh :-p ale pare lat temu przeprowadzilismy sie pod Krakow.
Barmanko a probowalas kilku smakow? U nas za to kakao jest na nie :sorry2:
Warkoczyki fajne!!
Asienko to b. dobrze, ze chociaz pije :tak:
No wlasnie juz wczesniej mialam pytac, gdzie Tichonek??

reklama
Barmanko bardzo do twarzy Ci w tych warkoczykach ...ladnemu to we wszystkim ladnie:-)

wiesci od Tichonka nie bedzie miala netu kilka dni nie moga dodzwonic sie do serwisu a jak sie juz dodzwonia to fachowiec ma niby byc z akilka dni, aaa i jutro idzie do GP bo ma dalej pokrzywke to tyle...

Lubiczanka, chyba w pennym widziałam takie wkładki do butów (żelowe, żeby but nie odparzał) właśnie do japonek, może to by pomogło. Z oczkami hmmm mam pewną teorię dlaczego tak się stało, coś bym napisała ale prym zbereźnicy forumowej wiedzie Ewelcia więc niech się ona wypowie :-D:-D

nie krępuj się-chętnie wysłucham Twej teorii;)))A w warkoczykach ślicznie wyglądasz-jest jakiś fryz,w którym nie jest Ci do twarzy????
Tabasia-prędzej czy później wróci:)))
Kasiu-zazwyczaj zakupujemy w tym w centrum(nie galicja)...od centrum za pennym uliczka w prawo:)
Marta-jesteś bestyjko;-)no przylatują dopiero wieczorem-dlatego mówiłam żebyś do soboty poczekała z książkami do pl szkoły:tak:

Asienko zdrowka dla Anulki,dobrze,ze juz sie poprawia.Moj Tobi tez bardzo duzo pije,nigdy nie ma z tym problemow takze nie straszne nam odwodnienie,za to juz z jedzeniem to ciezej.Mam teraz w domu niejadka.
Barmanko superasne te warkoczyki,dlugo je mialas?Tez kiedys takie chcialam.
Tabasiu oj trzeba sie spotkac,trzeba.Jak tylko chlopaki odzyskaja sily to umawiamy sie na kawke i zabawe:) No i oby chlop od malowania sie pojawil:-)

tabasia nio duzo naszych znajomych tez sie za krakow przenosi A mnie dobrze gdzie jestem bo w zasadzie w krakowie ale na obrzerzach calkiem wiec cisza i spokoj jest :)

reklama
Do góry