reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

dzień dobry:)
Marta-nic mi nie mów:(((a co do Twixika-polecamy się;)))
Ewelcia-Ty stara zbereźnico;)))))murzynek z pejczykiem się marzy;))))
Tichonek-gdzie Cię wcięło?wszystko ok??????????????????????
Asieńko-mniemam,że dziś już lepiej(no musi być!!!)?
Gliwa-no rośnie Ci syn na potęgę:)))
Tabasia-gratuluję:)
Barmanka-no gdzie te warkoczyki?
uciekam...a Wam miłego dnia

reklama
Hejoo, witam się
Gnaty mnie bolą ten materac mnie wykończy :baffled:
Spijam kawkę i tradycyjnie spadam do kuchni coś na obiad wstawić. Słonka nie ma..ale nie pada jeszcze - dobre i tyle :-p

Oho młody krecika na wolność wypuścił :nerd: ale wali :baffled:

Lubiczanka, a już myślałam że zapomniałaś :sorry2: jak się ogarnę trochę z domówką to zasiądę do komputerka i zapodam :tak:

Barmanka-ja nigdy nie zapominam...;))))))))))))co dziś na obiad?u mnie pieczeń a'la rzymska;)
Kurka-oczy mi wciąż ropieja i wyglądam jak wampir-takie przekrwione...najgorzej jest wieczorem i rano:(((do tego wczoraj pozwoliłam sobie zaszaleć i na"miasto"wyszłam w japonkach,które to dziady mi rozcięły skórę między palcami i teraz i tam ropa!!!I kuśtyk,kuśtyk:/normalnie masakra jakaś;/

Bry
Aleście tu rozmowy prowadziły:szok::rofl2::rofl2::rofl2::-p:-p:-p, Ewelcia oj Ty Ty
Tabasiu gratuluję zdanych egzaminów

Asieńko-mniemam,że dziś już lepiej(no musi być!!!)?
AsienkoR-jak Ania sie czuje ??

Młoda zdecydowanie lepiej, ale słaba jeszcze jest:-(, apetytu nie ma to i siły nie ma, ale w nocy ciągle wody wołała. Temperatury nie ma, o północy daliśmy jej leki i do tej pory cisza, kupki nadal luźne, ale nie ma tragedii, bo wczoraj 4 a dzisiaj jedna, już taka inna, więc myślę, że pomalutku dojdzie do siebie. Co mnie zdziwiło to to, że leży grzecznie w łóżku i nie protestuje:szok::rofl2:, brzuszek ją boli, ale jak mało co je to nic dziwnego.

Asienko super ze Ania grzecznie lezy i nie jeczy!!!nie martw sie bo apetyt jej szybko wroci!!!
Lubiczanko oj nie zazdroszcze bolu miedzy palcami...
a bylas z tymi oczami u GP?moze to yapalenie spojowek!
Kochanie jesli chcesz takiego murzynka z pejczykiem to zapraszam do mnie...jakos sie nim podzielimy;-):-D:-D:-D
dobra ciiiiiii,bo na jakas sexoholiczke wyjde:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::szok:
Barmanko co pichcisz?ja poszlam na latwizne i wyjelam krokiety z zamrazalnika:rofl2:tzlko barszcz czerwonz musze dokupic....;-)a Szymkowi ruskie wyjelam:rofl2:

spadam sie szykowac bo do szpitala znow idziemy:sorry2:

Witam z rana:-)
jak mi sie spac chce,padlam dopiero o 2 :wściekła/y:tak to jest jak sie na noc kawy zachciewa:dry:Najgorsze jest to, ze film w polowie przerwalam bo oczy sie kleily, a jak tylko do lozka wlazlam to po spaniu bylo:szok:
Barmanko-Lubiczanka zawsze wszystko pamieta:-) a co dzis na obiadek zapodajesz, bo jakos weny nie mam:confused::unsure:
ewelcia-:-D:-D:-D
wilwia-jak sie czuje Tobiaszek??zdrowka dla Niego:tak:
AsienkoR-super, ze Ania grzeczniutka i lepiej sie czuje, oby wszystko szybko minelo:-)
lubiczanko-uuuuu wspolczucia z noga pewnie boli:szok:a z oczami to moze faktycznie zapalenie, moze w aptece jakies krople by Ci dali.
kawka wypita to trzeba jakies sniadanko wszamac;-)
milego dzionka!!

Kasiu-Marta do południa pracuje,więc Ci nie odpisze:(co tak późno tu zajrzałaś-miałybyśmy kogo nawiedzać w Clonmel;)))
Ewelcia-mówisz,że dasz"gryza"sąsiada?;))chyba muszę się wybrać na parapetówę do Was;)))Przyjemnego spacerku:)
Asieńko-no już nie wiem co moglibyście zrobić-teraz chyba tylko czekać aż Ania odzyska apetyt:)
Marcysiu-pewnie zapytam w aptece:/oj znam ja to uczucie-przed tv oczy same się zamykają,a w łóżku zamknąć się nie chcą:/i ja w dodatku kawy wogóle nie pijam:/ale mam nadzieję,że dnia Ci to nie zepsuje:)))

Ostatnia edycja:
witam mamusie

juz tu kiedys zagladalam ale jakos czasu nie bylo ostatnio Teraz jesli pozwolicie chcialabym zawitac na forum na dluzej :tak::tak::tak:

tabasia jak milo ze wreszcie kogos z krakowa widze :-):-)

reklama
Witam
Widze ze wieczorkiem ciekawie bylo :rofl2:

Dzindusia witaj witaj :-)

Asienko dobrze ze Anulka ma sie lepiej

Tabasia gratuluje

Tichonek hop hop odezwij sie

Wczoraj u nas byla polozna mowila ze Lena jest bardzo silna zwazyla ja zmierzyla 60 cm mierzy i kolejna wizyta w przychodzodni.

A ja dzis jakiegos klucha ukrece pieguska zrobie tylko po mak musze skoczyc

Milego dzionka

Do góry